Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă la încărcarea bateriei Infiniti Q60, ce să faci?

Odată cu venirea sezonului de iarnă, vehiculele tind să sufere, situația cea mai de bază este să aveți probleme la pornirea Infiniti Q60 devreme în timpul zilei, cu temperaturi foarte scăzute. În general vorbind, acest lucru este asociat probleme la reîncărcarea bateriei Infiniti Q60 . Există câteva motive care vă pot arăta de ce bateria dvs. nu se mai reîncarcă eficient, iar în acest articol vom încerca să vă ajutăm să rezolvați această problemă care vă poate împiedica să utilizați vehiculul cu motor. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vă vom arăta cum funcționează reîncărcarea bateriei mașinii dvs., apoi diferitele probleme ale reîncărcării unui Infiniti Q60 și, în final, cum să reîncărcați o baterie a mașinii goale.

Cum funcționează reîncărcarea bateriei unui Infiniti Q60?

Înainte de a descrie diferitele complicații ale reîncărcării bateriei la un Infiniti Q60 , vă vom arăta cum funcționează sistemul său de reîncărcare astfel încât să puteți descoperi complicațiile cu care vă confruntați. Bateria unui autovehicul funcționează ca o baterie a unui telefon, va stoca energie pentru a porni Infiniti Q60 , aprindeți farurile, bucurați-vă de muzică, coborâți geamurile electrice… Cu toate acestea, toate aceste acțiuni vor consuma energie și pot epuiza rezerva de energie pe care o poate stoca bateria. Pentru a trece peste această problemă, inginerii au proiectat un element numit alternatorul , acest element va folosi energia produsă de unitatea motorului Infiniti Q60 pentru a crea energie datorită unei bobine de cupru și unui magnet. Această energie va reîncărcați bateria autovehiculului dumneavoastră . Cu toate acestea, rețineți că acest proces poate funcționa doar atunci când mașina dvs. funcționează, utilizarea elementelor electrice ale autovehiculului dvs. atunci când acesta este oprit va epuiza rezerva de energie a autovehiculului. Se consideră că a bateria unui xxx are o durată de viață de 3 până la 5 ani.

Weiterlesen:
Infiniti Q60 care intră în modul limp

Probleme la reîncărcarea bateriei unui Infiniti Q60

Vom descrie acum diferitele complicații la încărcarea bateriei la un Infiniti Q60 ai putea fi victima. Dacă bateria nu se reîncarcă deoarece există de fapt o problemă în configurația electrică, acum vom vedea diferitele situații.

Problemă de încărcare a bateriei pe Infiniti Q60: bateria mea se descarcă, indiferent dacă o reîncarc cu un anumit încărcător

În acest prim caz, este foarte posibil ca dvs alternatorul este mort , de fapt, dacă reușiți să vă reîncărcați bateria cu un încărcător și Infiniti Q60 să pornească, cu siguranță problema vine de la alternatorul dvs. care nu ar trebui să mai poată crea curent.

Problemă de încărcare a bateriei pe Infiniti Q60: autovehiculul meu se oprește și nu pornește, indiferent dacă am încărcat bateria

Dacă v-ați reîncărcat bateria și ați reușit să porniți Infiniti Q60, dar acesta se oprește deși conduceți și apoi nu pornește, Problema cu reîncărcarea bateriei Infiniti Q60 este că bateria nu mai ține încărcarea .

Problemă de încărcare a bateriei pe Infiniti Q60: Bateria mea este descărcată, deși este nouă

.

Dacă tocmai ați cumpărat o baterie și aceasta se descarcă deși conduceți, problema vine cel mai probabil de la alternatorul dvs. Nu poate proveni de la bateria dvs., care este nouă și, prin urmare, păstrează încărcarea. A doua posibilitate este că aveți o masă undeva în sistemul dvs. electric.

Cum se rezolvă problema încărcării bateriei pe Infiniti Q60?

Vă vom oferi acum soluțiile în funcție de problema cu care vă confruntați. Iată diferitele complicații și soluțiile lor:

  • Alternator defect: puteți încerca cu o mecanică simplă să-l verificați cu un manometru pentru a afla dacă produce energie. Daca nu, schimbarea lui este cea mai buna solutie, in functie de motorul tau vei plati cateva sute de euro. Această reparație este fezabilă în cazul în care alternatorul dvs. este accesibil.
  • Baterie care nu mai ține încărcarea: În acest caz, achiziționarea unei baterii noi este soluția doar realistă. Într-adevăr, dacă l-ai reîncărcat deja dar este încă gol pentru că e bine să fie schimbat, numără între 60 și 100 de euro în funcție de motorul tău.
  • Împământare în circuitul electric: Dacă nu puteți porni Infiniti Q60, dar alternatorul și bateria sunt în stare bună, este posibil să aveți o masă la cablajul și să pierdeți energie, este în curs o verificare de către un electrician auto. este necesar un astfel de caz.
Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână pe Infiniti Q60?

Cum să reîncărcați o baterie goală a unui Infiniti Q60

În cele din urmă, la reîncărcați bateria goală a unui Infiniti Q60 sunt doar putine solutii, folosirea unui incarcator de baterie este cea mai eficienta solutie, poti gasi unele pentru 50 — 100 euro la vânzători ca Oscaro. În caz contrar, puteți folosi cabluri care vor furniza doar energia necesară pentru pornire.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Infiniti Q60, accesați categoria noastră Infiniti Q60.

Legătura cu publicația principală