Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă la încărcarea bateriei BMW Seria 2, ce să faci?

Odată cu venirea lunilor reci, vehiculele tind să sufere, situația cea mai de bază este să aveți dificultăți la pornirea BMW Seria 2 devreme în timpul zilei, cu temperaturi foarte scăzute. În general, aceasta este legată de probleme la reîncărcarea bateriei BMW Seria 2 . Există mai mulți factori care vă pot arăta de ce bateria dvs. nu se mai reîncarcă corect și astăzi vom încerca să vă ajutăm să rezolvați această problemă care vă poate împiedica să utilizați vehiculul cu motor. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vă vom arăta cum funcționează reîncărcarea bateriei mașinii dvs., apoi diferitele probleme ale reîncărcării unui BMW Seria 2 și, în final, cum să reîncărcați o baterie a mașinii goale.

Cum funcționează reîncărcarea bateriei unui BMW Seria 2?

Înainte de a detalia diferitele complicații ale reîncărcării bateriei la un BMW Seria 2 , vă vom arăta cum funcționează sistemul său de reîncărcare, astfel încât să puteți înțelege complicațiile cu care vă confruntați. Bateria unui autovehicul funcționează ca o baterie a unui telefon, aceasta va stoca energie pentru a porni BMW Seria 2 , aprindeți farurile, redați muzică, coborâți geamurile electrice… Cu toate acestea, toate aceste acțiuni vor consuma energie și ar putea epuiza rezerva de energie pe care o poate stoca bateria. Pentru a trece peste această problemă, inginerii au dezvoltat un element numit alternatorul , acest element va folosi energia creată de motorul BMW Seria 2 pentru a crea energie datorită unei bobine de cupru și unui magnet. Această energie va reîncărcați bateria autovehiculului dumneavoastră . Cu toate acestea, luați în considerare că acest proces poate funcționa doar atunci când mașina dvs. funcționează, utilizarea componentelor electrice ale autovehiculului dvs. atunci când acesta este oprit va epuiza rezerva de energie a autovehiculului. Se consideră că a bateria unui xxx are o durată de viață de 3 până la 5 ani.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil a rămas blocat pe BMW-ul meu Seria 2, ce să fac?

Probleme la reîncărcarea bateriei unui BMW Seria 2

Vom descrie acum diferitele complicații la încărcarea bateriei la un BMW Seria 2 ai putea fi victima. Dacă bateria nu se reîncarcă deoarece există de fapt o problemă în instalația electrică, vom vedea acum diferitele situații.

Problemă de încărcare a bateriei la BMW Seria 2: bateria mea se descarcă chiar dacă o reîncarc cu un anumit încărcător

În această primă împrejurare, este foarte posibil ca dvs alternatorul este mort , de fapt, daca reusesti sa iti reincarci bateria cu un incarcator si BMW Seria 2 sa porneasca, problema vine evident de la alternatorul tau care nu ar trebui sa mai poata crea curent.

Problemă de încărcare a bateriei la BMW Seria 2: Autovehiculul meu se oprește și nu pornește chiar dacă am încărcat bateria

Dacă v-ați reîncărcat bateria și ați reușit să porniți BMW Seria 2, dar acesta se oprește în timp ce conduceți și apoi nu pornește, problema cu reîncărcarea bateriei BMW Seria 2 este că bateria dumneavoastră nu mai ține încărcarea .

Problemă de încărcare a bateriei la BMW Seria 2: Bateria mea este descărcată, totuși este nouă

.

Dacă tocmai ați cumpărat o baterie și aceasta se descarcă în timp ce conduceți, problema vine cel mai probabil de la alternator. Nu poate proveni din bateria dvs., care este nouă și, prin urmare, păstrează încărcarea. A doua oportunitate este că aveți o masă undeva în sistemul dvs. electric.

Cum se rezolvă problema încărcării bateriei pe BMW Seria 2?

Vă vom oferi acum soluțiile în funcție de problema cu care vă confruntați. Iată diferitele complicații și soluțiile lor:

  • Alternator defect: puteți încerca cu o mecanică simplă să-l verificați cu un manometru pentru a vedea dacă produce putere. Daca nu, schimbarea lui este cel mai bun remediu, in functie de motorul tau vei plati cateva sute de euro. Această reparație este fezabilă în cazul în care alternatorul dvs. este accesibil.
  • Baterie care nu mai ține încărcarea: într-un astfel de caz, achiziționarea unei baterii noi este doar remediul realist. De fapt, dacă l-ai reîncărcat deja dar este încă gol pentru că e bine să fie schimbat, numără între 60 și 100 de euro în funcție de motorul tău.
  • Împământare în circuitul electric: Dacă nu puteți porni BMW Seria 2, dar alternatorul și bateria sunt în stare bună, este posibil să aveți o masă la cablajul și să pierdeți energie, este necesară o verificare de către un electrician auto. într-un asemenea caz necesar.
Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la BMW Seria 2 meu?

Cum să reîncărcați o baterie goală a unui BMW Seria 2

În cele din urmă, la reîncărcați bateria goală a unui BMW Seria 2 sunt doar putine solutii, folosirea unui incarcator de baterie este cel mai eficient remediu, poti gasi cateva pt 50 — 100 euro la vânzători ca Oscaro. În orice alt caz, puteți folosi cabluri care vor furniza doar energia necesară pentru pornire.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre BMW Seria 2, nu ezitați să consultați categoria noastră BMW Seria 2.

Legătura cu publicația principală