Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă injecție Volkswagen Transporter 6, ce să fac?

A avea o problemă cu mașina ta este tradițional, deoarece, din păcate, autovehiculele recente sunt din ce în ce mai dificile și, în consecință, la cheremul a tot mai multe posibile defecțiuni. Astăzi vom încerca să vă ajutăm pentru a rezolva o problemă de injecție la Volkswagen Transporter 6 . Aceasta este o problemă care este deosebit de iritante, deoarece mai devreme sau mai târziu vă poate aduce mașina la unitatea motorului care nu pornește sau este stricat. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla cum funcționează injecția, apoi, care sunt diferitele probleme care pot exista la un injectoare Volkswagen Transporter 6 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Care este scopul injectării unui Volkswagen Transporter 6?

Așa că începem pagina noastră de conținut explicând cu promptitudine cum funcționează un sistem de injecție, astfel încât să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a descoperi defecțiunea asociată cu acesta.

sistemul de injecție al unui Volkswagen Transporter 6 controlează admisia de combustibil în unitatea motorului , inlocuieste vechile carburatoare. Are avantajul de a fi mult mai precis și de a veni, sub presiune, să elibereze combustibilul din unitatea motorului. Pompa de injecție se ocupă de presurizarea combustibilului și de a-l transfera la injectoare, iar injectoarele vor elibera combustibilul sub formă de micropicături în cilindrii Volkswagen Transporter 6. Avantajul injecției de combustibil este acela de a avea o cantitate mult mai mare. dozare precisă decât un carburator și pentru a permite un amestec mai bun aer/combustibil și în consecință o ardere mai bună.

Care sunt diferitele complicații ale injecției pe Volkswagen Transporter 6?

Acum, în această a doua componentă, vom descoperi diferitele complicații ale injecției și simptomele acestora pe care le puteți întâlni pe Volkswagen Transporter 6 .

Complicații ale pompei de injecție Volkswagen Transporter 6

Pentru început, vom afla care sunt complicațiile pompei de injecție pe Volkswagen Transporter 6, nu sunt multe, sunt adesea cronice, dar le vom evidenția mai jos:

  • Problemă electronică a pompei de înaltă presiune: Dacă aveți o problemă electronică, presiunea din sistemul dumneavoastră de injecție poate fi prea mare sau prea scăzută, ceea ce va declanșa un amestec prost aer/combustibil și, în consecință, o combustie proastă și astfel va modifica comportamentul motorului. unitatea Volkswagen Transporter 6.
  • Scurgeri de la pompa de injecție a Volkswagen Transporter 6: Dacă aveți o problemă majoră de scurgere, rezultatul final va fi aproape același ca și în cazul în care aveți o lipsă de presiune, nu veți avea suficientă presiune și, în consecință, arderea combustibilului dvs. va nu fii bun
Weiterlesen:
Câți kilometri cu combustibil redus cu Volkswagen Transporter 6?

.

În ceea ce privește rezultatele și simptomele unei probleme cu pompa de combustibil pe un Volkswagen Transporter 6 , veți simți cu siguranță, o lipsă de putere, unitatea motorului zburând, emisii de fum întunecat…

Complicații injectoare Volkswagen Transporter 6

Acum trecem la problemele cu injectorul Volkswagen Transporter 6 . Injectoarele reprezintă sfârșitul sistemului dvs. de injecție, iată diferitele complicații pe care le puteți întâlni:

  • Injectoare Volkswagen Transporter 6 murdare: Acest lucru se poate întâmpla din cauza calității proaste a combustibilului, vor lăsa să treacă mai puțin combustibil sau mai mult dacă sunt complet înfundate. Deci, probabil că veți avea unul sau mai mulți cilindri care nu funcționează corect.
  • Injector Volkswagen Transporter 6 cu scurgeri: de multe ori la garniturile de înaltă presiune se poate scurge un injector, de asemenea, mai rar, poate fi crăpat sau spart.
  • Injector Volkswagen Transporter 6 HS: Aceasta este împrejurarea în care injectoarele tale sunt complet înfundate sau când ai o problemă electronică, nu va lăsa nimic să plece.

În ceea ce privește semne de boală de complicații ale injectorului pe Volkswagen Transporter 6 este cam la fel ca pentru o pompă de injecție defectă. Este posibil să aveți probleme cu pornirea, răspunsul clapetei de accelerație, pierderea puterii și emisia de fum.

Cum să remediați o problemă de injecție pe un Volkswagen Transporter 6?

Pentru a încheia articolul nostru despre complicații la injecție la Volkswagen Transporter 6 , vom încerca să vă oferim soluțiile care există pentru a rezolva aceste complicații.

Dacă după o analiză precisă pompa de injecție este sursa complicațiilor tale, va fi din păcate foarte greu să intervii asupra problemei fără a schimba componenta, această schimbare merge adesea odată cu înlocuirea injectoarelor, iar uneori a rezervorului, aceasta va dura între 2000 și 3000 euro pentru tot, încercați să obțineți niște diagnostice și estimări înainte de a începe orice reparație.

Weiterlesen:
Cum scot janta pe Volkswagen Transporter 4?

În ceea ce privește o problemă cu un injector, există diferite soluții în funcție de preocupările dvs., iată-le:

  • Injector murdar: Puteți curăța injectoarele Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a obține procedura. Dacă nu funcționează, va trebui să le înlocuiți.
  • Injector cu scurgeri: Schimbarea și achiziționarea unui kit de îmbinare vă va costa doar câteva zeci de euro, dar mai trebuie să aveți posibilitatea de a-l schimba, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut despre injectoarele care curg pe Volkswagen Transporter 6, pentru a avea la dispoziție toate soluțiile.
  • Injector HS: În sfârșit, ultima soluție, injectorul tău este stricat sau nu mai funcționează, în general, inlocuirea unui injector costa in jur de 500 de euro manopera inclusa.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector