Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă de încărcare a bateriei Chevrolet Captiva, ce să faci?

Odată cu venirea vremii de iarnă, vehiculele suferă adesea, cel mai obișnuit caz este acela de a avea probleme la pornirea Chevrolet Captiva devreme în timpul zilei, cu temperaturi foarte scăzute. În general, aceasta este asociată cu probleme la reîncărcarea bateriei Chevrolet Captiva . Există mai multe cauze care pot explica de ce bateria nu se mai reîncarcă corect, iar astăzi vom încerca să vă ajutăm să remediați această problemă care vă poate împiedica să vă folosiți mașina. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom explica cum funcționează reîncărcarea bateriei mașinii dvs., apoi diferitele probleme ale reîncărcării unui Chevrolet Captiva și, în final, cum să reîncărcați o baterie a mașinii goale.

Cum funcționează reîncărcarea bateriei unui Chevrolet Captiva?

Înainte de a descrie diferitele complicații ale reîncărcării bateriei la un Chevrolet Captiva , vă vom explica cum funcționează sistemul său de reîncărcare astfel încât să puteți descoperi complicațiile cu care vă confruntați. O baterie de mașină funcționează ca o baterie de telefon, aceasta va stoca energie pentru a porni Chevrolet Captiva , aprindeți farurile, ascultați muzică, coborâți geamurile electrice… Cu toate acestea, toate aceste acțiuni vor consuma energie și pot epuiza rezerva de energie pe care o poate stoca bateria. Pentru a rezolva această problemă, inginerii au proiectat o componentă numită alternatorul , această componentă va folosi energia creată de motorul Chevrolet Captiva pentru a produce energie datorită unei bobine de cupru și unui magnet. Această energie va reîncărcați bateria mașinii dvs . Cu toate acestea, luați în considerare că acest proces poate funcționa doar atunci când mașina dvs. funcționează, utilizarea componentelor electrice ale mașinii atunci când este oprită va epuiza rezerva de energie a mașinii. Se consideră că a bateria unui xxx are o durată de viață de 3 până la 5 ani.

Weiterlesen:
Cum scot janta pe Chevrolet Captiva?

Probleme la reîncărcarea bateriei unui Chevrolet Captiva

Vom descrie acum diferitele complicații la încărcarea bateriei la un Chevrolet Captiva ai putea fi victima. Dacă bateria nu se reîncarcă deoarece există neapărat o problemă în configurația electrică, vom vedea acum diferitele situații.

Problemă de încărcare a bateriei pe Chevrolet Captiva: Bateria mea se descarcă, indiferent dacă o reîncarc cu un anumit încărcător

În această primă împrejurare, este foarte posibil ca dvs alternatorul este mort , de fapt, dacă controlați să vă reîncărcați bateria cu un încărcător și Chevrolet Captiva să pornească, problema provine evident de la alternatorul dvs. care nu ar trebui să mai poată produce curent.

Problemă de încărcare a bateriei la Chevrolet Captiva: Mașina mea se oprește și nu pornește, indiferent dacă am încărcat bateria

Dacă v-ați reîncărcat bateria și ați reușit să porniți Chevrolet Captiva, dar acesta se oprește în timp ce conduceți și apoi nu pornește, Problema cu reîncărcarea bateriei Chevrolet Captiva este că bateria nu mai ține încărcarea .

Problemă la încărcarea bateriei la Chevrolet Captiva: Bateria mea este descărcată, deși este nouă

.

Dacă tocmai ți-ai cumpărat o baterie și aceasta se descarcă în timp ce conduci, cel mai probabil problema provine de la alternatorul tău. Nu poate proveni din bateria dvs., care este nouă și, prin urmare, păstrează încărcarea. A doua posibilitate este că aveți o masă undeva în sistemul dvs. electric.

Cum se rezolvă problema încărcării bateriei pe Chevrolet Captiva?

Vă vom oferi acum soluțiile în funcție de problema cu care vă confruntați. Iată diferitele complicații și soluțiile lor:

  • Alternator defect: puteți încerca cu mecanica de bază să îl verificați cu un manometru pentru a afla dacă produce energie. Daca nu, schimbarea lui este cel mai bun remediu, in functie de motorul tau vei plati cateva sute de euro. Această remediere este fezabilă în cazul în care alternatorul dvs. este accesibil.
  • Baterie care nu mai ține încărcarea: într-un astfel de caz, achiziționarea unei baterii noi este doar remediul realist. De fapt, dacă l-ai reîncărcat deja dar este încă gol pentru că e bine să fie schimbat, numără între 60 și 100 de euro în funcție de motor.
  • Împământare în circuitul electric: Dacă nu puteți porni Chevrolet Captiva, dar alternatorul și bateria sunt în stare bună, este posibil să aveți o masă la cablajul dvs. și să pierdeți energie, o verificare de către un electrician auto este în așa fel un caz necesar.
Weiterlesen:
Chevrolet Captiva care nu mai accelerează

Cum să reîncărcați o baterie goală a unui Chevrolet Captiva

În cele din urmă, să reîncărcați bateria goală a unui Chevrolet Captiva sunt doar putine solutii, folosirea unui incarcator de baterie este cel mai eficient remediu, poti gasi cateva pt 50 — 100 euro la vânzători ca Oscaro. În orice alt caz, puteți folosi cabluri care vor furniza doar energia necesară pentru pornire.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Chevrolet Captiva, nu ezitați să consultați categoria noastră Chevrolet Captiva.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector