Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Volvo XC90?

A invata sa conduci un vehicul nu este tot timpul usor, iar ocazional poate parea o solutie buna sa selectezi un Volvo XC90 automat, daca este pentru un confort foarte usor sau usurinta in utilizare, acest tip de transmisie devine din ce in ce mai predominant. Cu toate acestea, deși ar putea părea o alegere excelentă, ar putea la fel de bine să existe complicații cu cutiile de viteze automate ale Volvo XC90 . Acesta este exact subiectul paginii noastre de conținut. Mai întâi, vom descrie pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care complicații pe care le puteți întâlni cu cutia de viteze a lui Volvo XC90 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Tipul diferit de cutie de viteze automată a unui Volvo XC90

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi cunoscute ca fiind de încredere, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este controlat electronic și mecanic, nu va exista uzură prematură a ambreiajului sau a altor componente care ar putea fi puse la încercare de către utilizarea greșită a componentei dvs.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Volvo XC90 dvs., veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom prezenta acum:

 • Cutie de viteze automată comună: Va folosi un convertor de cuplu, care va gestiona schimbările de viteză, este cea mai veche tehnologie, a evoluat foarte mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un mecanism robotizat care va schimba acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin general, deoarece sunt privite ca fiind foarte lente. De asemenea, simțim în general o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe un principiu similar cu transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea complicații cu viteze mici sau consum ridicat de combustibil. Ele sunt adesea montate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este un concept similar cu cel al unui scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și tind să nu răspundă în timpul fazelor de accelerare ale Volvo XC90.
Weiterlesen:
Cum se curăță farurile pe Volvo XC90?

.

Am complicații cu transmisia automată a Volvo XC90 al meu

Începem acum componenta care cu siguranță vă atrage cel mai mult în acest articol, care sunt complicațiile cu care vă puteți confrunta cu transmisia automată a Volvo XC90 dumneavoastră? După cum sa subliniat mai sus, în general sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată principalele complicații pe care le puteți întâlni:

 • După cum am menționat mai devreme, indiferent de tipul de cutie de viteze automată, acestea sunt, în general, stabilite a fi lente și au inerție la accelerare. Totuși, acest fenomen ar trebui să apară exact când mașina este pornită, nu când este lansată. Dacă se simte că se întâmplă în mod constant, ambreiajul sau convertorul este probabil mort.
 • Am senzația că o treaptă de viteză din transmisia automată a lui Volvo XC90 nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai senzația că treptele tale nu se mai schimbă sau au tendința să sară pe Volvo XC90, există o componentă care, fără îndoială, este de vină pentru această defecțiune. Într-adevăr, solenoidul care acționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze corect, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a unității motorului poate fi defect și să trimită informații greșite cutiei de viteze.
 • Dacă întâmpinați căderi de la cutia de viteze automată a Volvo XC90: Dacă întâmpinați un ambreiaj când urcați sau când încetiniți, fie uleiul este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care oferă informații proaste.

  .

 • Transmisia automată a lui Volvo XC90 are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volvo XC90 are scurgeri, cel mai probabil unul dintre sigiliile dumneavoastră spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Volvo XC90 meu?

Cum repar complicațiile transmisiei automate la un Volvo XC90?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim tehnici pentru a rezolva complicațiile transmisiei automate la Volvo XC90 . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Volvo XC90: Descoperiți originea scurgerii și schimbați garnitura în cauză, faceți-o de un specialist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, special pentru manopera. Nu vă gândiți de două ori pentru a citi pagina noastră de conținut despre scurgerile de ulei de cutie de viteze la Volvo XC90.
 • Problema senzorului: Indiferent ce senzor este în cauză, o înlocuire este singurul remediu, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să socotiți de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea accesului la cel care vă privește.
 • Cuplaje: Dacă aveți complicații cu cuplajele de pe Volvo XC90, va trebui doar să faceți o schimbare completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a lui Volvo XC90 alunecă: în acest caz, cu siguranță aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să schimbați ambreiajul, iar la unele modele nu veți avea posibilitatea de a-l schimba fără a face un schimb standard al cutie de viteze, fiți pregătit să cheltuiți mai mult de o mie de euro.

Există și alte complicații ale transmisiei automate la Volvo XC90, cum ar fi probleme electronice sau complicații ale presiunii, dar în această listă sunt enumerate principalele, indiferent de motiv, pentru astfel de mecanisme dificile. Odată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă recomandăm să mergeți rapid la mecanic.

Weiterlesen:
Când să schimbi cureaua de distribuție la Volvo XC90?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo XC90, aruncați o privire la categoria Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector