Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Volvo XC60?

Învățarea să conduci un vehicul nu este întotdeauna fără probleme și de multe ori poate părea o soluție bună să alegi un Volvo XC60 automat, fie că este vorba de un simplu confort sau de ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai comun. Cu toate acestea, deși ar putea părea cea mai bună alegere, este posibil să existe la fel de bine probleme cu cutiile de viteze automate ale Volvo XC60 dumneavoastră . Aceasta este exact tema articolului nostru. Mai întâi, vom descrie pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care probleme cu care vă puteți confrunta cu cutia de viteze a lui Volvo XC60 și, în cele din urmă, cum să le remediați.

Tipul diferit de cutie de viteze automată a unui Volvo XC60

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi cunoscute ca fiind fiabile, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este controlat electronic și mecanic, nu va exista uzura anticipată a ambreiajului sau a altor elemente care ar putea fi puse la încercare în caz de utilizare greșită. din partea dvs.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Volvo XC60 dvs., veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom prezenta acum:

 • Cutie de viteze automată clasică: Va folosi un convertor de cuplu, care va controla schimbările de viteză, este cea mai veche tehnologie, a evoluat destul de mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un mecanism robotizat care va înlocui acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai rar întâlnit deoarece sunt considerate foarte lente. De asemenea, simțim destul de des o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe același concept ca și transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau cu consum ridicat de combustibil. Ele sunt adesea echipate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este aceeași teorie ca la un scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și tind să nu răspundă în timpul fazelor de accelerare ale Volvo XC60.
Weiterlesen:
Cum să stingi lumina de serviciu Volvo XC60

.

Am probleme cu transmisia automată a Volvo XC60 al meu

Începem acum partea care cu siguranță vă atrage cel mai mult în acest articol, care sunt problemele cu care vă puteți confrunta cu transmisia automată a Volvo XC60 dumneavoastră? După cum s-a descris mai devreme, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată cele mai importante probleme cu care vă puteți confrunta:

 • După cum sa dezvăluit mai devreme, indiferent de ce fel de cutie de viteze automată, acestea sunt destul de des stabilite ca fiind lente și au inerție la accelerare. Cu toate acestea, acest fenomen ar trebui să se întâmple exact când mașina este pornită, nu când este lansată. Dacă se simte că se întâmplă tot timpul, ambreiajul sau convertorul este aproape sigur mort.
 • Am impresia că o treaptă de viteză din transmisia automată a lui Volvo XC60 nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai impresia că treptele tale nu se mai schimbă sau tind să sară pe Volvo XC60, există o parte care este cu siguranță responsabilă pentru această defecțiune. De fapt, solenoidul care acționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze corect, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a unității motorului poate fi defect și să trimită informații greșite cutiei de viteze.
 • Dacă întâmpinați căderi cauzate de cutia de viteze automată a Volvo XC60 dvs.: Dacă întâmpinați un ambreiaj când urcați sau când încetiniți, fie uleiul este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care oferă informații proaste.

  .

 • Transmisia automată a lui Volvo XC60 are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volvo XC60 are scurgeri, cel mai probabil unul dintre sigiliile dumneavoastră spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Cum se curăță senzorul de debit de aer în masă pe Volvo XC60?

Cum repar problemele cu transmisia automată la un Volvo XC60?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim metode pentru a rezolva problemele cu transmisia automată la Volvo XC60 . Găsiți-le chiar mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Volvo XC60: Localizați originea scurgerii și înlocuiți garnitura în cauză, obțineți-o de un profesionist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, special pentru manopera. Nu vă gândiți de două ori pentru a citi articolul nostru despre scurgerile de ulei din cutia de viteze la Volvo XC60.
 • Problema senzorului: Indiferent de ce senzor este vizat, o înlocuire este soluția justă, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să numeri de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea accesului la cel care te îngrijorează.
 • Cuplaje: Dacă aveți probleme cu cuplajele de pe Volvo XC60, va trebui doar să înlocuiți cutia de viteze completă pentru a câștiga confort și pentru a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a lui Volvo XC60 alunecă: într-un astfel de caz, clar aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să înlocuiți ambreiajul, iar la unele modele nu veți avea posibilitatea de a-l înlocui fără a face un schimb standard de cutia de viteze, fii pregătit să cheltuiești mai mult de o mie de euro.

Există și alte probleme cu transmisia automată pe Volvo XC60, precum probleme electronice sau probleme de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, în orice caz, pentru mecanisme atât de complexe. Odată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă sfătuim să mergeți destul de repede la mecanic.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volvo XC60 al meu

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo XC60, aruncați o privire la categoria Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию