Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Volvo Xc40?

A învăța să conduci o mașină nu este întotdeauna fără probleme și, uneori, poate părea o soluție bună să alegi un Volvo Xc40 automat, fie că este vorba de confort de bază sau de ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai răspândit. Cu toate acestea, deși pot părea cea mai bună soluție, ar putea la fel de bine să existe probleme cu cutiile de viteze automate ale Volvo Xc40 . Acesta este exact subiectul conținutului nostru. Mai întâi, vom descrie pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care probleme pe care le puteți întâlni cu cutia de viteze a Volvo Xc40 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Tipul diferit de cutie de viteze automată a unui Volvo Xc40

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi reputate a fi solide, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este gestionat electronic și mecanic, nu va exista nicio uzură timpurie a ambreiajului sau a altor componente care ar putea fi puse la încercare de către utilizarea greșită a componentei dvs.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Volvo Xc40 dvs., veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom prezenta acum:

 • Cutie de viteze automată clasică: Va folosi un convertor de cuplu, care va controla schimbările de viteză, este cea mai veche tehnologie, a evoluat destul de mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un sistem robotizat care va schimba acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin generală, deoarece se crede că sunt foarte lente. De asemenea, simțim în general o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe un principiu similar cu transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau consum crescut de combustibil. Ele sunt adesea echipate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este un principiu similar cu cel al unui scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și tind să nu răspundă în timpul fazelor de accelerare ale Volvo Xc40.
Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne aprinsă Volvo Xc40

.

Am probleme cu transmisia automată la Volvo Xc40 al meu

Acum începem componenta care cu siguranță te atrage cel mai mult în această postare, care sunt problemele pe care le puteți întâlni cu transmisia automată a Volvo Xc40 dvs.? După cum am dezvăluit mai devreme, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată principalele probleme pe care le puteți întâlni:

 • După cum am menționat mai devreme, indiferent de ce fel de cutie de viteze automată, acestea sunt, în general, cunoscute ca fiind lente și au inerție la accelerare. Cu toate acestea, acest fenomen este conceput pentru a apărea chiar atunci când mașina este pornită, nu atunci când este lansată. Dacă se simte că se întâmplă în mod constant, ambreiajul sau convertorul este cu siguranță mort.
 • Am senzația că o treaptă de viteză din transmisia automată a lui Volvo Xc40 nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai senzația că treptele tale nu se mai schimbă sau tind să sară pe Volvo Xc40, există o componentă care este cu siguranță responsabilă pentru această defecțiune. De fapt, solenoidul care funcționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze corect, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a motorului poate fi defect și să trimită informații greșite la cutia de viteze.
 • Dacă întâmpinați căderi de la cutia de viteze automată a Volvo Xc40: Dacă întâmpinați un ambreiaj când urcați sau când încetiniți, fie uleiul este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care oferă informații proaste.

  .

 • Transmisia automată a lui Volvo Xc40 are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volvo Xc40 are scurgeri, cel mai probabil că unul dintre sigiliile dumneavoastră spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe Volvo Xc40?

Cum remediez problemele cu transmisia automată la un Volvo Xc40?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim strategii pentru a remedia problemele cu transmisia automată la Volvo Xc40 . Găsiți-le chiar mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Volvo Xc40: Descoperiți originea scurgerii și schimbați garnitura în cauză, efectuați-o de un profesionist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, special pentru manopera. Nu ezitați să citiți conținutul nostru despre scurgerile de ulei de cutie de viteze la Volvo Xc40.
 • Problema senzorului: Indiferent ce senzor este implicat, o înlocuire este singurul remediu, senzorii nu se repara singuri, ar trebui sa socoti de la 100 la cateva sute de euro in functie de dificultatea de acces la cel care te priveste.
 • Cuplaje: Dacă aveți probleme cu cuplajele de pe Volvo Xc40, va trebui doar să faceți o schimbare completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a lui Volvo Xc40 alunecă: în acest caz, în mod clar aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să schimbați ambreiajul, iar la unele modele nu veți avea posibilitatea de a-l schimba fără a face un schimb standard al cutie de viteze, fiți pregătit să cheltuiți mai mult de o mie de euro.

Există și alte probleme cu transmisia automată pe Volvo Xc40, precum probleme electronice sau probleme de presiune, dar în această listă sunt enumerate principalele, indiferent de caz, pentru mecanisme atât de complexe. Când simțiți o problemă la acest nivel, vă sugerăm să mergeți destul de repede la mecanic.

Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Volvo Xc40 meu?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo Xc40, accesați categoria noastră Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector