Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Volvo V60?

A învăța să conduci un vehicul nu este tot timpul ușor și uneori poate părea o soluție bună să selectezi un Volvo V60 automat, dacă este pentru un confort foarte ușor sau ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai comun. Cu toate acestea, deși ar putea părea cea mai bună alegere, este posibil să existe la fel de bine probleme cu cutiile de viteze automate ale Volvo V60 dumneavoastră . Acesta este exact subiectul conținutului nostru. Mai întâi, vă vom arăta pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care probleme pe care le puteți întâlni cu cutia de viteze a lui Volvo V60 și, în cele din urmă, cum să le remediați.

Tipul diferit de cutie de viteze automată a unui Volvo V60

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi reputate a fi solide, deoarece nu este nevoie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este gestionat electronic și mecanic, nu va exista uzura prematură a ambreiajului sau a altor elemente care ar putea fi puse la încercare prin utilizarea greșită. din partea dvs.

Cu toate acestea, pe baza tipului de transmisie automată cu care este echipat Volvo V60 dvs., veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom prezenta acum:

 • Cutie automată obișnuită: Va folosi un convertor de cuplu, care va controla schimbările de viteză, este cea mai veche tehnologie, a evoluat destul de mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un sistem robotizat care va schimba acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin de bază, deoarece sunt privite ca fiind foarte lente. De asemenea, simțim în general o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe un principiu similar cu transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau consum crescut de combustibil. Ele sunt adesea montate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este o teorie similară cu cea a unui scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și tind să nu răspundă în timpul fazelor de accelerare ale Volvo V60.
Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Volvo V60

.

Am probleme cu transmisia automată la Volvo V60 al meu

Începem acum partea care cu siguranță te atrage cel mai mult în această postare, care sunt problemele pe care le puteți întâlni cu transmisia automată a Volvo V60 dumneavoastră? După cum am menționat mai sus, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată cele mai importante probleme pe care le puteți întâlni:

 • După cum sa explicat mai sus, indiferent de tipul de cutie de viteze automată, acestea sunt, în general, stabilite ca fiind lente și au inerție la accelerare. Cu toate acestea, acest fenomen ar trebui să apară chiar atunci când vehiculul este pornit, nu atunci când este lansat. Dacă se simte că se întâmplă tot timpul, ambreiajul sau convertorul este aproape sigur mort.
 • Am impresia că o treaptă de viteză din transmisia automată a lui Volvo V60 nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai impresia că treptele tale nu se mai schimbă sau au tendința să sară pe Volvo V60, există o piesă care este fără îndoială responsabilă pentru această defecțiune. Evident, solenoidul care funcționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze corect, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a motorului poate fi defect și să trimită informații greșite la cutia ta de viteze.
 • Dacă simțiți că vin picături de la cutia de viteze automată a Volvo V60 dvs.: Dacă simți un ambreiaj când urci sau când încetinești, fie uleiul tău este prea vechi și care nu unge mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care dă informații proaste.

  .

 • Transmisia automată a lui Volvo V60 are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volvo V60 are scurgeri, cel mai probabil că unul dintre sigiliile dumneavoastră spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Volan care scârțâie la Volvo V60?

Cum remediez problemele cu transmisia automată la un Volvo V60?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim tehnici pentru a rezolva problemele cu transmisia automată la Volvo V60 . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Volvo V60: Găsiți originea scurgerii și schimbați garnitura în cauză, efectuați-o de un profesionist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, special pentru manopera. Nu vă gândiți de două ori să citiți conținutul nostru despre scurgerile de ulei de cutie de viteze la Volvo V60.
 • Problema senzorului: Indiferent ce senzor este în cauză, o înlocuire este soluția justă, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să socotiți de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea de acces la cel care vă privește.
 • Cuplaje: Dacă aveți probleme cu cuplajele de pe Volvo V60, va trebui doar să faceți o înlocuire completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a lui Volvo V60 alunecă: În acest caz, cu siguranță aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să înlocuiți ambreiajul, iar la unele modele nu veți avea posibilitatea de a-l înlocui fără a face un schimb standard de cutia de viteze, fii pregătit să cheltuiești mai mult de o mie de euro.

Există și alte probleme cu transmisia automată la Volvo V60, precum probleme electronice sau probleme de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, în orice caz, pentru astfel de mecanisme dificile. De îndată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă sfătuim să mergeți destul de repede la mecanic.

Weiterlesen:
Lumina cheii de pe Volvo V60 rămâne aprinsă

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo V60, aruncați o privire la categoria Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию