Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Volvo V50?

A învăța să conduci un vehicul nu este constant ușor și de multe ori poate părea o soluție bună să selectezi un Volvo V50 automat, fie că este vorba de un simplu confort sau de ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai comun. Cu toate acestea, deși pot părea cea mai bună alegere, ar putea exista și probleme cu cutiile de viteze automate ale Volvo V50 dumneavoastră . Acesta este exact subiectul conținutului nostru. Mai întâi, vom explica pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care problemele pe care le puteți întâlni cu cutia de viteze a Volvo V50 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Diferitele tipuri de cutii de viteze automate ale unui Volvo V50

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi reputate a fi fiabile, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este gestionat electronic și mecanic, nu va exista uzură anticipată a ambreiajului sau a altor componente care ar putea fi puse la încercare în caz de utilizare greșită. pe componenta dvs.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Volvo V50 dvs., veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vă vom prezenta acum:

 • Cutie de viteze automata clasica: Va folosi un convertor de cuplu, care va controla schimbarile de trepte, este cea mai veche tehnologie, a evoluat foarte mult in ultimele decenii (mai multe trepte si o mai buna gestionare a schimbarilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un sistem robotizat care va schimba acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin de bază, deoarece sunt privite ca fiind foarte lente. În general, simțim o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe un principiu similar cu transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau consum crescut de combustibil. Ele sunt adesea echipate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: este un concept similar cu cel al unui scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și adesea nu răspund în timpul fazelor de accelerare ale Volvo V50.
Weiterlesen:
Motorul Volvo V50 zdrăngănește când este rece

.

Am probleme cu transmisia automată la Volvo V50 al meu

Începem acum componenta care cu siguranță vă atrage cel mai mult în această postare, care sunt problemele cu care vă puteți confrunta cu transmisia automată a Volvo V50 dumneavoastră? După cum sa explicat mai devreme, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată cele mai importante probleme pe care le puteți întâlni:

 • După cum s-a explicat mai sus, indiferent de ce fel de cutie de viteze automată, acestea sunt în general stabilite a fi lente și au inerție la accelerare. Cu toate acestea, acest fenomen este proiectat să apară chiar atunci când vehiculul este pornit, nu atunci când este lansat. Dacă se simte că se întâmplă în mod constant, ambreiajul sau convertorul este probabil mort.
 • Am senzația că o treaptă de viteză din transmisia automată a lui Volvo V50 nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai senzația că treptele tale nu se mai schimbă sau sar adesea pe Volvo V50, există o componentă care este cel mai probabil să fie de vină pentru această defecțiune. Într-adevăr, solenoidul care acționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze corect, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a motorului poate fi defect și să trimită informații greșite la cutia ta de viteze.
 • Dacă întâmpinați căderi cauzate de cutia de viteze automată a Volvo V50 dvs.: Dacă întâmpinați un ambreiaj când urcați sau când încetiniți, fie uleiul este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care oferă informații proaste.

  .

 • Transmisia automată a lui Volvo V50 are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volvo V50 are scurgeri, cel mai probabil că unul dintre sigiliile dumneavoastră spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Volvo V50 al meu?

Cum remediez problemele cu transmisia automată la un Volvo V50?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim strategii pentru a remedia problemele cu transmisia automată la Volvo V50 . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Volvo V50: Găsiți sursa scurgerii și schimbați garnitura în cauză, faceți-o de un specialist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, special pentru manopera. Nu vă gândiți de două ori să citiți conținutul nostru despre scurgerile de ulei din cutia de viteze la Volvo V50.
 • Problema senzorului: Indiferent de ce senzor este în cauză, o înlocuire este soluția justă, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să numeri de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea accesului la cel care te îngrijorează.
 • Cuplaje: Dacă aveți probleme cu cuplajele de pe Volvo V50, va trebui doar să faceți o schimbare completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a lui Volvo V50 alunecă: În acest caz, în mod clar aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să schimbați ambreiajul, iar la unele modele nu o veți putea schimba fără a face un schimb standard al cutiei de viteze. , fii pregătit să cheltuiești mai mult de o mie de euro.

Există și alte probleme cu transmisia automată la Volvo V50, precum probleme electronice sau probleme de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, indiferent de motiv, pentru mecanisme atât de complexe. De îndată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă sugerăm să mergeți rapid la mecanic.

Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volvo V50 al meu

Dacă mai aveți întrebări despre Volvo V50, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo V50.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector