Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Volvo S60?

A învăța să conduci o mașină nu este întotdeauna convenabil și, de multe ori, poate părea o soluție bună să selectezi un Volvo S60 automat, dacă este vorba de confort sau ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai răspândit. Cu toate acestea, deși ar putea părea o soluție ideală, ar putea exista și probleme cu cutiile de viteze automate ale Volvo S60 dumneavoastră . Acesta este exact subiectul articolului nostru. Mai întâi, vă vom arăta pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care probleme cu care vă puteți confrunta cu cutia de viteze a lui Volvo S60 și, în cele din urmă, cum să le rezolvi.

Diferitele tipuri de cutii de viteze automate ale unui Volvo S60

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi cunoscute ca fiind solide, deoarece nu este nevoie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este manipulat electronic și mecanic, nu va exista uzură prematură a ambreiajului sau a altor elemente care ar putea fi puse la încercare prin utilizarea greșită. pe componenta dvs.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Volvo S60 dvs., veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom expune acum:

 • Cutie de viteze automata clasica: Va folosi un convertor de cuplu, care va gestiona schimbarile de viteze, este cea mai veche tehnologie, a evoluat foarte mult in ultimele decenii (mai multe trepte si o mai buna gestionare a schimbarilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un sistem robotizat care va schimba acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin generală deoarece sunt considerate foarte lente. De asemenea, simțim adesea o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe un concept similar cu transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau consum ridicat de combustibil. Ele sunt adesea montate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: este un concept similar cu cel al unui scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt cu adevărat lente și adesea nu răspund în timpul fazelor de accelerare ale Volvo S60.
Weiterlesen:
Cum reglați farurile de ceață pe Volvo S60?

.

Am probleme cu transmisia automată la Volvo S60 al meu

Începem acum componenta care absolut te atrage cel mai mult în acest articol, care sunt problemele pe care le puteți întâlni cu transmisia automată a Volvo S60 dvs.? După cum am dezvăluit mai sus, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată cele mai importante probleme cu care vă puteți confrunta:

 • După cum s-a descris mai devreme, indiferent de tipul de cutie de viteze automată, acestea sunt adesea cunoscute ca fiind lente și au inerție atunci când accelerează. Cu toate acestea, acest fenomen ar trebui să apară numai atunci când mașina este pornită, nu atunci când este lansată. Dacă se simte că se întâmplă în mod constant, ambreiajul sau convertorul este cel mai probabil mort.
 • Am impresia că o treaptă de viteză din transmisia automată a lui Volvo S60 nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai impresia că treptele tale nu se mai schimbă sau sar adesea pe Volvo S60, există o componentă care este cel mai probabil să fie vinovată pentru această defecțiune. Într-adevăr, solenoidul care acționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze eficient, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a unității motorului poate fi defect și să trimită informații greșite cutiei de viteze.
 • Dacă simțiți că vin picături de la cutia de viteze automată a Volvo S60 dvs.: Dacă simți un ambreiaj când urci sau când încetinești, fie uleiul tău este prea vechi și care nu unge mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care dă informații proaste.

  .

 • Transmisia automată a lui Volvo S60 are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volvo S60 are scurgeri, cel mai probabil unul dintre sigiliile tale spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volvo S60?

Cum repar problemele cu transmisia automată la un Volvo S60?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim strategii pentru a remedia problemele cu transmisia automată la Volvo S60 . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Volvo S60: Localizați originea scurgerii și schimbați garnitura în cauză, faceți-o de un specialist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, special pentru manopera. Nu vă gândiți de două ori pentru a citi articolul nostru despre scurgerile de ulei de cutie de viteze la Volvo S60.
 • Problema senzorului: Indiferent ce senzor este în cauză, o înlocuire este singurul remediu, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să socotiți de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea de acces la cel care vă privește.
 • Cuplaje: Dacă aveți probleme cu cuplajele de pe Volvo S60, va trebui doar să înlocuiți cutia de viteze pentru a câștiga confort și pentru a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a lui Volvo S60 alunecă: în acest caz, în mod clar aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să înlocuiți ambreiajul, iar la unele modele nu o veți putea înlocui fără a face un schimb standard al cutiei de viteze. , fii pregătit să cheltuiești mai mult de o mie de euro.

Există și alte probleme cu transmisia automată pe Volvo S60, cum ar fi probleme electronice sau probleme de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, indiferent de motiv, pentru mecanisme atât de complexe. Odată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă sugerăm să mergeți destul de repede la mecanic.

Weiterlesen:
Cum se conectează Android Auto la Volvo S60?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volvo S60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector