Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Volkswagen Transporter?

A învăța să conduci un vehicul nu este tot timpul ușor și, uneori, poate părea o soluție bună să selectezi un Volkswagen Transporter automat, fie că este vorba de un simplu confort sau de ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai răspândit. . Cu toate acestea, deși pot părea o soluție perfectă, ar putea la fel de bine să existe probleme cu cutiile de viteze automate ale Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră . Aceasta este tocmai tema articolului nostru. Mai întâi, vă vom arăta pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care problemele pe care le puteți întâlni cu cutia de viteze a Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Tipul diferit de cutie de viteze automată a unui Volkswagen Transporter

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi reputate a fi de încredere, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este controlat electronic și mecanic, nu va exista nicio uzură anticipată a ambreiajului sau a altor componente care ar putea fi puse la încercare de către abuz din partea ta.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Volkswagen Transporter, veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom prezenta acum:

 • Cutie de viteze automată clasică: Va folosi un convertor de cuplu, care va gestiona schimbările de trepte, este cea mai veche tehnologie, a evoluat destul de mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un mecanism robotizat care va schimba acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai rar întâlnit deoarece sunt considerate foarte lente. De asemenea, simțim în general o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe un concept similar cu transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau cu consumul crescut de combustibil. Ele sunt adesea echipate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: este un concept similar cu cel al unui scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt cu adevărat lente și tind să nu răspundă în timpul fazelor de accelerare ale Volkswagen Transporter-ului tău.
Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Volkswagen Transporter 4?

.

Am probleme cu transmisia automată de pe Volkswagen Transporter

Începem acum partea care cu siguranță vă atrage cel mai mult în acest articol, care sunt problemele cu care vă puteți confrunta cu transmisia automată a Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră? După cum este descris mai sus, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată cele mai importante probleme pe care le puteți întâlni:

 • După cum s-a descris mai sus, indiferent de tipul de cutie de viteze automată, acestea sunt, în general, cunoscute ca fiind lente și au inerție la accelerare. Cu toate acestea, acest fenomen este conceput să se întâmple exact când vehiculul este pornit, nu atunci când este lansat. Dacă se simte că se întâmplă în mod constant, ambreiajul sau convertorul este probabil mort.
 • Am impresia că o treaptă de viteză din transmisia automată a Volkswagen Transporter-ului meu nu mai schimbă și nu sare: Dacă ai impresia că treptele tale nu se mai schimbă sau au tendința să sară pe Volkswagen Transporter-ul tău, există o piesă care este fără îndoială responsabilă pentru această defecțiune. De fapt, solenoidul care acționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze corect, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a motorului poate fi defect și să trimită informații greșite cutiei de viteze.
 • Dacă simțiți căderi provenind de la cutia de viteze automată a Volkswagen Transporter: Dacă simți un ambreiaj când urci sau când încetinești, fie uleiul tău este prea vechi și care nu unge mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care dă informații proaste.

  .

 • Cutia automată a lui Volkswagen Transporter are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volkswagen Transporter are scurgeri, cel mai probabil că unul dintre sigiliile dumneavoastră spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volkswagen Transporter 4

Cum remediez problemele cu transmisia automată la un Volkswagen Transporter?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim tehnici pentru a rezolva problemele cu transmisia automată la Volkswagen Transporter . Găsiți-le chiar mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Volkswagen Transporter: Descoperiți sursa scurgerii și schimbați garnitura în cauză, efectuați-o de un specialist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, special pentru manopera. Nu ezitați să citiți articolul nostru despre scurgerile de ulei din cutia de viteze pe Volkswagen Transporter.
 • Problema senzorului: Indiferent ce senzor este implicat, o înlocuire este soluția justă, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să numărați de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea de acces la cel care vă privește.
 • Cuplaje: Dacă aveți probleme cu cuplajele de pe Volkswagen Transporter, va trebui doar să faceți o schimbare completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a Volkswagen Transporter-ului meu alunecă: în acest caz, cu siguranță aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să schimbați ambreiajul, iar la unele modele nu veți avea posibilitatea de a-l schimba fără a face un schimb standard al cutie de viteze, fiți pregătit să cheltuiți mai mult de o mie de euro.

Pe Volkswagen Transporter există și alte probleme cu transmisia automată, precum probleme electronice sau probleme de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, indiferent de motiv, pentru astfel de mecanisme dificile. Odată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă sugerăm să mergeți destul de repede la mecanic.

Weiterlesen:
Cum se reglează farurile pe Volkswagen Transporter 6?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector