Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Volkswagen Transporter 6?

A învăța să conduci o mașină nu este întotdeauna ușor și, ocazional, poate părea o soluție bună să selectezi un Volkswagen Transporter 6 automat, fie că este vorba de confort de bază sau de ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai răspândit. Cu toate acestea, deși pot părea o alegere perfectă, este posibil să existe complicații cu cutiile de viteze automate ale Volkswagen Transporter 6 . Acesta este exact subiectul articolului nostru. Mai întâi, vă vom arăta rapid diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care complicații cu care vă puteți confrunta cu cutia de viteze a Volkswagen Transporter 6 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Diferitele tipuri de cutii de viteze automate ale unui Volkswagen Transporter 6

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi reputate a fi solide, deoarece nu este nevoie să folosiți pedala de ambreiaj și fiecare lucru este manipulat electronic și mecanic, nu va exista uzură timpurie a ambreiajului sau a altor elemente care ar putea fi puse la încercare de către utilizarea greșită a componentei dvs.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Volkswagen Transporter 6, veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vă vom prezenta acum:

 • Cutie automată obișnuită: Va folosi un convertor de cuplu, care va controla schimbările de viteză, este cea mai veche tehnologie, a evoluat foarte mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un mecanism robotizat care va schimba acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin general, deoarece sunt privite ca fiind foarte lente. De asemenea, simțim adesea o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe același principiu ca transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea complicații cu viteze mici sau consum ridicat de combustibil. Ele sunt adesea echipate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este aceeași teorie ca la un scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și tind să nu răspundă în timpul fazelor de accelerare ale Volkswagen Transporter 6.
Weiterlesen:
Cum se reglează farurile pe Volkswagen Transporter 5?

.

Am complicații cu transmisia automată de pe Volkswagen Transporter 6

Începem acum componenta care cu siguranță vă atrage cel mai mult în această postare, care sunt complicațiile pe care le puteți întâlni cu transmisia automată a Volkswagen Transporter 6? După cum am explicat mai devreme, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată cele mai importante complicații cu care vă puteți confrunta:

 • După cum sa dezvăluit mai sus, indiferent de tipul de cutie de viteze automată, acestea sunt adesea stabilite a fi lente și au inerție la accelerare. Cu toate acestea, acest fenomen ar trebui să apară chiar atunci când mașina este pornită, nu atunci când este lansată. Dacă se simte că se întâmplă tot timpul, ambreiajul sau convertorul este cu siguranță mort.
 • Am impresia că o treaptă de viteză din transmisia automată a lui Volkswagen Transporter 6 nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai impresia că treptele tale nu se mai schimbă sau au tendința să sară pe Volkswagen Transporter 6, există o componentă care este cel mai probabil responsabilă pentru această defecțiune. Într-adevăr, solenoidul care funcționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze eficient, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a unității motorului poate fi defect și să trimită informații greșite cutiei de viteze.
 • Dacă întâmpinați căderi de la cutia de viteze automată a Volkswagen Transporter 6: Dacă întâmpinați un ambreiaj când urcați sau când încetiniți, fie uleiul este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care oferă informații proaste.

  .

 • Transmisia automată a lui Volkswagen Transporter 6 are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volkswagen Transporter 6 are scurgeri, cel mai probabil unul dintre sigiliile dumneavoastră spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Volkswagen Transporter 5, ce să faci?

Cum repar complicațiile transmisiei automate la un Volkswagen Transporter 6?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim metode pentru a rezolva complicațiile transmisiei automate la Volkswagen Transporter 6 . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Volkswagen Transporter 6: Descoperiți originea scurgerii și schimbați garnitura în cauză, efectuați-o de un specialist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, special pentru manopera. Nu ezitați să citiți articolul nostru despre scurgerile de ulei din cutia de viteze pe Volkswagen Transporter 6.
 • Problema senzorului: Indiferent ce senzor este implicat, o înlocuire este soluția justă, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să socotiți de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea de acces la cel care vă îngrijorează.
 • Cuplaje: Dacă aveți complicații cu cuplajele de pe Volkswagen Transporter 6, va trebui doar să faceți o înlocuire completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a lui Volkswagen Transporter 6 alunecă: în acest caz, în mod clar aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să înlocuiți ambreiajul, iar la unele modele nu îl veți putea înlocui fără a face un schimb standard al cutie de viteze, fiți pregătit să cheltuiți mai mult de o mie de euro.

Există și alte complicații ale transmisiei automate pe Volkswagen Transporter 6, precum probleme electronice sau complicații de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, în orice caz, pentru astfel de mecanisme dificile. De îndată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă sfătuim să mergeți destul de repede la mecanic.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Transporter 5?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector