Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Volkswagen Transporter 5?

A învăța să conduci un vehicul nu este întotdeauna convenabil și de multe ori poate părea o soluție bună să alegi un Volkswagen Transporter 5 automat, fie că este vorba de un simplu confort sau de ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai răspândit. Cu toate acestea, deși ar putea părea cea mai bună soluție, este posibil să existe la fel de bine complicații cu cutiile de viteze automate ale Volkswagen Transporter 5 . Acesta este exact subiectul conținutului nostru. Mai întâi, vom descrie pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care complicații pe care le puteți întâlni cu cutia de viteze a Volkswagen Transporter 5 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Tipul diferit de cutie de viteze automată a unui Volkswagen Transporter 5

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi cunoscute ca fiind fiabile, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este controlat electronic și mecanic, nu va exista nicio uzură anticipată a ambreiajului sau a altor piese care ar putea fi puse la încercare de către utilizarea greșită a componentei dvs.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Volkswagen Transporter 5, veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom expune acum:

 • Cutie automată obișnuită: Va folosi un convertor de cuplu, care va controla schimbările de viteză, este cea mai veche tehnologie, a evoluat destul de mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un sistem robotizat care va înlocui acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin obișnuit, deoarece sunt privite ca fiind foarte lente. De asemenea, simțim în general o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe același concept ca transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea complicații cu viteze mici sau consum crescut de combustibil. Ele sunt adesea montate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este același concept ca la un scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și tind să nu răspundă în timpul fazelor de accelerare ale Volkswagen Transporter 5.
Weiterlesen:
Becul de ulei Volkswagen Transporter care rămâne aprins

.

Am complicații cu transmisia automată de pe Volkswagen Transporter 5

Acum începem componenta care cu siguranță te atrage cel mai mult în această postare, care sunt complicațiile pe care le puteți întâlni cu transmisia automată a Volkswagen Transporter 5? După cum sa explicat mai devreme, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată cele mai importante complicații pe care le puteți întâlni:

 • După cum am menționat mai devreme, indiferent de tipul de cutie de viteze automată, acestea sunt, în general, cunoscute ca fiind lente și au inerție atunci când accelerează. Cu toate acestea, acest fenomen ar trebui să apară doar atunci când vehiculul este pornit, nu atunci când este lansat. Dacă se simte că se întâmplă în mod constant, ambreiajul sau convertorul este probabil mort.
 • Am senzația că o treaptă de viteză din transmisia automată a lui Volkswagen Transporter 5 nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai senzația că treptele tale nu se mai schimbă sau tind să sară pe Volkswagen Transporter 5, există o componentă care, cu siguranță, este de vină pentru această defecțiune. De fapt, solenoidul care funcționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze corect, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a motorului poate fi defect și să trimită informații greșite la cutia de viteze.
 • Dacă simțiți că vin picături din cutia de viteze automată a Volkswagen Transporter 5: Dacă simți un ambreiaj când urci sau când încetinești, fie uleiul tău este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care dă informații proaste.

  .

 • Transmisia automată a lui Volkswagen Transporter 5 are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volkswagen Transporter 5 are scurgeri, cel mai probabil că unul dintre sigiliile dumneavoastră spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Cum se reglează farurile pe Volkswagen Transporter?

Cum repar complicațiile transmisiei automate la un Volkswagen Transporter 5?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim metode de a remedia complicațiile transmisiei automate pe Volkswagen Transporter 5 . Găsiți-le chiar mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Volkswagen Transporter 5: Descoperiți sursa scurgerii și înlocuiți garnitura în cauză, efectuați-o de un specialist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, mai ales pentru manopera. Nu vă gândiți de două ori să citiți conținutul nostru despre scurgerile de ulei din cutia de viteze pe Volkswagen Transporter 5.
 • Problema senzorului: Indiferent ce senzor este implicat, o înlocuire este singurul remediu, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să socotiți de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea de acces la cel care vă îngrijorează.
 • Cuplaje: Dacă aveți complicații cu cuplajele de pe Volkswagen Transporter 5, va trebui doar să faceți o schimbare completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a lui Volkswagen Transporter 5 alunecă: într-un astfel de caz, cu siguranță ai un disc de ambreiaj mort, va trebui să schimbi ambreiajul, iar la unele modele nu vei avea posibilitatea de a-l schimba fără să faci un schimb standard. a cutiei de viteze, fiți pregătiți să cheltuiți mai mult de o mie de euro.

Există și alte complicații ale transmisiei automate pe Volkswagen Transporter 5, precum probleme electronice sau complicații de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, în orice caz, pentru mecanisme atât de dificile. Odată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă recomandăm să mergeți destul de repede la mecanic.

Weiterlesen:
Cheia blocată în contact la Volkswagen Transporter 6, ce să faci?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию