Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Volkswagen Touran?

A invata sa conduci o masina nu este intotdeauna usor, iar uneori poate parea o solutie buna sa alegi un Volkswagen Touran automat, daca este pentru simplu confort sau usurinta in utilizare, acest gen de transmisie devine din ce in ce mai predominant. Cu toate acestea, deși ar putea părea cea mai bună soluție, ar putea exista și probleme cu cutiile de viteze automate ale Volkswagen Touran . Acesta este tocmai subiectul paginii noastre de conținut. Mai întâi, vă vom arăta pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care probleme cu care vă puteți confrunta cu cutia de viteze a Volkswagen Touran și, în cele din urmă, cum să le rezolvi.

Diferitele tipuri de cutii de viteze automate ale unui Volkswagen Touran

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi reputate a fi solide, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este gestionat electronic și mecanic, nu va exista nicio uzură anticipată a ambreiajului sau a altor piese care ar putea fi puse la încercare în caz de utilizare greșită. din partea dvs.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Volkswagen Touran, veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom expune acum:

 • Cutie automată obișnuită: Va folosi un convertor de cuplu, care va controla schimbările de viteză, este cea mai veche tehnologie, a evoluat foarte mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un sistem robotizat care va înlocui acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin de bază pentru că sunt considerate foarte lente. În general, simțim o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este transmisia automată supremă, funcționează pe același principiu ca transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau cu consumul crescut de combustibil. Ele sunt adesea montate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este același concept ca la un scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și adesea nu răspund în fazele de accelerare ale Volkswagen Touran.
Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Touran 2?

.

Am probleme cu transmisia automată la Volkswagen Touran

Începem acum partea care vă atrage cel mai mult în acest articol, care sunt problemele pe care le puteți întâlni cu transmisia automată a Volkswagen Touran? După cum sa dezvăluit mai sus, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată cele mai importante probleme cu care vă puteți confrunta:

 • După cum s-a dezvăluit mai sus, indiferent de ce fel de cutie de viteze automată, acestea sunt, în general, cunoscute ca fiind lente și au inerție atunci când accelerează. Cu toate acestea, acest fenomen este conceput să se întâmple exact când mașina este pornită, nu atunci când este lansată. Dacă se simte că se întâmplă tot timpul, ambreiajul sau convertorul este probabil mort.
 • Am impresia că o treaptă de viteză din transmisia automată a lui Volkswagen Touran nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai impresia că treptele tale nu se mai schimbă sau sar adesea pe Volkswagen Touran, există o piesă care, cu siguranță, este de vină pentru această defecțiune. Într-adevăr, solenoidul care funcționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze eficient, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a unității motorului poate fi defect și să trimită informații greșite cutiei de viteze.
 • Dacă simțiți că vin picături de la cutia de viteze automată a Volkswagen Touran: Dacă simți un ambreiaj când urci sau când încetinești, fie uleiul tău este prea vechi și care nu unge mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care dă informații proaste.

  .

 • Cutia automată a lui Volkswagen Touran are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volkswagen Touran are scurgeri, cel mai probabil unul dintre sigiliile tale spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Stergatorul blocat pe Volkswagen Touran 3

Cum remediez problemele cu transmisia automată la un Volkswagen Touran?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim soluții pentru a rezolva problemele cu transmisia automată la Volkswagen Touran . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Volkswagen Touran: Găsiți originea scurgerii și înlocuiți garnitura în cauză, obțineți-o de un specialist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, special pentru manopera. Nu ezitați să citiți pagina noastră de conținut despre scurgerile de ulei de cutie de viteze pe Volkswagen Touran.
 • Problema senzorului: Indiferent ce senzor este implicat, o înlocuire este soluția justă, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să numărați de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea accesului la cel care vă privește.
 • Cuplaje: Dacă aveți probleme cu cuplajele de pe Volkswagen Touran, va trebui doar să faceți o schimbare completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a lui Volkswagen Touran alunecă: într-un astfel de caz, cu siguranță aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să schimbați ambreiajul, iar la unele modele nu veți avea posibilitatea de a-l schimba fără a face un schimb standard. a cutiei de viteze, fiți pregătiți să cheltuiți mai mult de o mie de euro.

Pe Volkswagen Touran mai sunt și alte probleme cu transmisia automată, precum probleme electronice sau probleme de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, oricare ar fi cazul, pentru astfel de mecanisme dificile. Odată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă sugerăm să mergeți rapid la mecanic.

Weiterlesen:
Volkswagen Touran 2 CARE are probleme la ralanti

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector