Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Volkswagen Touran 3?

Învățarea să conduci un vehicul nu este în mod constant fără probleme și, ocazional, poate părea o soluție bună să selectezi un Volkswagen Touran 3 automat, fie că este vorba de un simplu confort sau de ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai cunoscut. Cu toate acestea, deși pot părea o soluție ideală, este posibil să existe complicații cu cutiile de viteze automate ale Volkswagen Touran 3 . Acesta este tocmai subiectul articolului nostru. Mai întâi, vom explica rapid diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care complicații pe care le puteți întâlni cu cutia de viteze a Volkswagen Touran 3 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Diferitele tipuri de cutii de viteze automate ale unui Volkswagen Touran 3

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi cunoscute ca fiind solide, deoarece nu este nevoie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este controlat electronic și mecanic, nu va exista uzură anticipată a ambreiajului sau a altor elemente care ar putea fi puse la încercare de către utilizarea greșită a componentei dvs.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Volkswagen Touran 3, veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vă vom prezenta acum:

 • Cutie de viteze automată comună: Va folosi un convertor de cuplu, care va gestiona schimbările de viteză, este cea mai veche tehnologie, a evoluat foarte mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un mecanism robotizat care va schimba acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin generală, deoarece sunt considerate foarte lente. De asemenea, simțim adesea o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este transmisia automată supremă, funcționează pe același concept ca și transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea complicații cu viteze mici sau consum crescut de combustibil. Ele sunt adesea montate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este aceeași teorie ca la un scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și adesea nu răspund în fazele de accelerare ale Volkswagen Touran 3.
Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Volkswagen Touran 3?

.

Am complicații cu transmisia automată la Volkswagen Touran 3

Începem acum componenta care cu siguranță vă atrage cel mai mult în această postare, care sunt complicațiile pe care le puteți întâlni cu transmisia automată a Volkswagen Touran 3? După cum am menționat mai sus, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, totuși, iată cele mai importante complicații pe care le puteți întâlni:

 • După cum sa dezvăluit mai devreme, indiferent de tipul de cutie de viteze automată, acestea sunt adesea cunoscute ca fiind lente și au inerție la accelerare. Cu toate acestea, acest fenomen este conceput să apară chiar atunci când mașina este pornită, nu atunci când este lansată. Dacă se simte că se întâmplă tot timpul, ambreiajul sau convertorul este cel mai probabil mort.
 • Am senzația că o treaptă din transmisia automată a lui Volkswagen Touran 3 nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai senzația că treptele tale nu se mai schimbă sau sar adesea pe Volkswagen Touran 3, există o componentă care este cel mai sigur responsabilă pentru această defecțiune. De fapt, solenoidul care funcționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze corect, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a motorului poate fi defect și să trimită informații greșite cutiei de viteze.
 • Dacă simțiți căderi provenind de la cutia de viteze automată a Volkswagen Touran 3: Dacă simți un ambreiaj când urci sau când încetinești, fie uleiul tău este prea vechi și care nu unge mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care dă informații proaste.

  .

 • Cutia automată a lui Volkswagen Touran 3 are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volkswagen Touran 3 are scurgeri, cel mai probabil unul dintre sigiliile tale spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Volkswagen Touran 2

Cum repar complicațiile transmisiei automate la un Volkswagen Touran 3?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim metode pentru a rezolva complicațiile transmisiei automate la Volkswagen Touran 3 . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Volkswagen Touran 3: Descoperiți originea scurgerii și schimbați garnitura în cauză, faceți-o de un profesionist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, mai ales pentru manopera. Nu vă gândiți de două ori să citiți articolul nostru despre scurgerile de ulei din cutia de viteze pe Volkswagen Touran 3.
 • Problema senzorului: Indiferent de ce senzor este în cauză, un înlocuitor este singurul remediu, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să socotiți de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea accesului la cel care vă îngrijorează.
 • Cuplaje: Dacă aveți complicații cu cuplajele de pe Volkswagen Touran 3, va trebui doar să faceți o schimbare completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a lui Volkswagen Touran 3 alunecă: În acest caz, cu siguranță aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să schimbați ambreiajul, iar la unele modele nu îl veți putea schimba fără a face un schimb standard de cutia de viteze, fiți pregătiți să cheltuiți mai mult de o mie de euro.

Există și alte complicații ale transmisiei automate pe Volkswagen Touran 3, precum probleme electronice sau complicații de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, în orice caz, pentru mecanisme atât de complexe. Când simțiți o problemă la acest nivel, vă sugerăm să mergeți destul de repede la mecanic.

Weiterlesen:
Lumina portocalie Volkswagen Touran 3 care rămâne aprinsă

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию