Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Volkswagen Touran 2?

A invata sa conduci un vehicul nu este in mod constant fara probleme, iar uneori poate parea o solutie buna sa alegi un Volkswagen Touran 2 automat, fie ca este vorba de un confort foarte usor sau de usurinta in utilizare, acest tip de transmisie devine din ce in ce mai des intalnit. Cu toate acestea, deși pot părea o soluție ideală, pot exista și complicații cu cutiile de viteze automate ale Volkswagen Touran 2 . Aceasta este exact tema paginii noastre de conținut. Mai întâi, vom descrie rapid diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care complicații cu care vă puteți confrunta cu cutia de viteze a Volkswagen Touran 2 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Tipul diferit de cutie de viteze automată a unui Volkswagen Touran 2

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi cunoscute ca fiind de încredere, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și fiecare lucru este manipulat electronic și mecanic, nu va exista nicio uzură timpurie a ambreiajului sau a altor componente care ar putea fi puse la încercare de către abuz din partea ta.

Cu toate acestea, pe baza tipului de transmisie automată cu care este echipat Volkswagen Touran 2, veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom expune acum:

 • Cutie de viteze automata clasica: Va folosi un convertor de cuplu, care va gestiona schimbarile de viteze, este cea mai veche tehnologie, a evoluat foarte mult in ultimele decenii (mai multe trepte si o mai buna gestionare a schimbarilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un mecanism robotizat care va schimba acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin generală, deoarece sunt privite ca fiind foarte lente. În general, simțim o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este transmisia automată supremă, funcționând pe un concept similar cu transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea complicații cu viteze reduse sau consum crescut de combustibil. Ele sunt adesea echipate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: este un concept similar cu cel al unui scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și tind să nu răspundă în timpul fazelor de accelerare ale Volkswagen Touran 2.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare la Volkswagen Touran 3?

.

Am complicații cu transmisia automată la Volkswagen Touran 2

Începem acum partea care cu siguranță vă atrage cel mai mult în această postare, care sunt complicațiile cu care vă puteți confrunta cu transmisia automată a Volkswagen Touran 2? După cum sa subliniat mai sus, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată principalele complicații cu care vă puteți confrunta:

 • După cum sa dezvăluit mai devreme, indiferent de ce fel de cutie de viteze automată, acestea sunt, în general, cunoscute ca fiind lente și au inerție atunci când accelerează. Cu toate acestea, acest fenomen este conceput să apară doar atunci când mașina este pornită, nu atunci când este lansată. Dacă se simte că se întâmplă tot timpul, ambreiajul sau convertorul este probabil mort.
 • Am impresia că o treaptă de viteză din transmisia automată a lui Volkswagen Touran 2 nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai impresia că treptele tale nu se mai schimbă sau au tendința să sară pe Volkswagen Touran 2, există o piesă care este cel mai probabil responsabilă pentru această defecțiune. De fapt, solenoidul care acționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze eficient, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a unității motorului poate fi defect și să trimită informații greșite cutiei de viteze.
 • Dacă simțiți căderi provenind de la cutia de viteze automată a Volkswagen Touran 2: Dacă simți un ambreiaj când urci sau când încetinești, fie uleiul tău este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care dă informații proaste.

  .

 • Cutia automată a lui Volkswagen Touran 2 are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volkswagen Touran 2 are scurgeri, cel mai probabil că unul dintre sigiliile dumneavoastră spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volkswagen Touran-ul meu

Cum repar complicațiile transmisiei automate la un Volkswagen Touran 2?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim strategii de corectare a complicațiilor transmisiei automate la Volkswagen Touran 2 . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Volkswagen Touran 2: Găsiți originea scurgerii și schimbați garnitura în cauză, obțineți-o de un profesionist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, mai ales pentru manopera. Nu ezitați să citiți pagina noastră de conținut despre scurgeri de ulei de cutie de viteze pe Volkswagen Touran 2.
 • Problema senzorului: Indiferent ce senzor este implicat, o înlocuire este singurul remediu, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să socotiți de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea accesului la cel care vă privește.
 • Cuplaje: Dacă aveți complicații cu cuplajele de pe Volkswagen Touran 2, va trebui doar să faceți o schimbare completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a lui Volkswagen Touran 2 alunecă: într-un astfel de caz, clar ai un disc de ambreiaj mort, va trebui să schimbi ambreiajul, iar la unele modele nu vei avea posibilitatea de a-l schimba fără să faci un schimb standard. a cutiei de viteze, fiți pregătiți să cheltuiți mai mult de o mie de euro.

Există și alte complicații ale transmisiei automate pe Volkswagen Touran 2, precum probleme electronice sau complicații de presiune, dar în această listă sunt enumerate principalele, oricare ar fi cazul, pentru astfel de mecanisme dificile. Când simțiți o problemă la acest nivel, vă sugerăm să mergeți destul de repede la mecanic.

Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Touran 3?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector