Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Volkswagen Touareg?

A invata sa conduci un vehicul nu este tot timpul usor si de multe ori poate parea o solutie buna sa alegi un Volkswagen Touareg automat, daca e din simplul confort sau usurinta in utilizare, acest gen de transmisie devine din ce in ce mai cunoscut. Cu toate acestea, deși pot părea o alegere ideală, ar putea la fel de bine să existe probleme cu cutiile de viteze automate ale Volkswagen Touareg . Acesta este tocmai subiectul paginii noastre de conținut. Mai întâi, vom descrie rapid diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care probleme pe care le puteți întâlni cu cutia de viteze a Volkswagen Touareg și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Tipul diferit de cutie de viteze automată a unui Volkswagen Touareg

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi cunoscute ca fiind de încredere, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este manipulat electronic și mecanic, nu va exista uzură prematură a ambreiajului sau a altor elemente care ar putea fi puse la încercare prin utilizarea greșită. pe componenta dvs.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Volkswagen Touareg, veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom expune acum:

 • Cutie automată obișnuită: Va folosi un convertor de cuplu, care va controla schimbările de viteză, este cea mai veche tehnologie, a evoluat destul de mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un mecanism robotizat care va schimba acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin de bază, deoarece se crede că sunt foarte lente. De asemenea, simțim adesea o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este transmisia automată supremă, funcționează pe același principiu ca transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau consum ridicat de combustibil. Ele sunt adesea echipate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este același concept ca la un scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și adesea nu răspund în timpul fazelor de accelerare ale Volkswagen Touareg-ul tău.
Weiterlesen:
Cum se blochează manual Volkswagen Touareg?

.

Am probleme cu transmisia automată la Volkswagen Touareg

Începem acum componenta care cu siguranță vă atrage cel mai mult în acest articol, care sunt problemele cu care vă puteți confrunta cu transmisia automată a Volkswagen Touareg-ul dumneavoastră? După cum am explicat mai devreme, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, totuși, iată cele mai importante probleme pe care le puteți întâlni:

 • După cum este descris mai sus, indiferent de ce fel de cutie de viteze automată, acestea sunt adesea cunoscute ca fiind lente și au inerție la accelerare. Cu toate acestea, acest fenomen ar trebui să se întâmple exact când vehiculul este pornit, nu atunci când este lansat. Dacă se simte că apare în mod constant, ambreiajul sau convertorul este cu siguranță mort.
 • Am impresia că o treaptă de viteză din transmisia automată a Volkswagen Touareg-ul meu nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai impresia că treptele tale nu se mai schimbă sau sar des pe Volkswagen Touareg, există o componentă care este cel mai probabil responsabilă pentru această defecțiune. Într-adevăr, solenoidul care acționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze eficient, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a motorului poate fi defect și să trimită informații greșite la cutia ta de viteze.
 • Dacă simțiți căderi cauzate de cutia de viteze automată a Volkswagen Touareg: Dacă simți un ambreiaj când urci sau când încetinești, fie uleiul tău este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care dă informații proaste.

  .

 • Cutia automată a lui Volkswagen Touareg are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volkswagen Touareg are scurgeri, cel mai probabil că unul dintre sigiliile dumneavoastră spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Volkswagen Touareg CARE au probleme la ralanti

Cum repar problemele cu transmisia automată la un Volkswagen Touareg?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim tehnici de corectare a problemelor cu transmisia automată la Volkswagen Touareg . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Volkswagen Touareg: Găsiți sursa scurgerii și schimbați garnitura în cauză, obțineți-o de un profesionist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, special pentru manopera. Nu ezitați să citiți pagina noastră de conținut despre scurgeri de ulei de cutie de viteze pe Volkswagen Touareg.
 • Problema senzorului: Indiferent de ce senzor este în cauză, o înlocuire este soluția justă, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să numeri de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea accesului la cel care te îngrijorează.
 • Cuplaje: Dacă aveți probleme cu cuplajele de pe Volkswagen Touareg, va trebui doar să înlocuiți cutia de viteze pentru a câștiga confort și pentru a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a Volkswagen Touareg-ului meu alunecă: În acest caz, în mod clar aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să înlocuiți ambreiajul, iar la unele modele nu veți avea posibilitatea de a-l înlocui fără a face un schimb standard al cutie de viteze, fiți pregătit să cheltuiți mai mult de o mie de euro.

Pe Volkswagen Touareg mai sunt si alte probleme cu transmisia automata, precum probleme electronice sau probleme de presiune, dar in aceasta lista sunt enumerate cele mai importante, oricare ar fi cazul, pentru mecanisme atat de complexe. De îndată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă sugerăm să mergeți destul de repede la mecanic.

Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare la Volkswagen Touareg?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touareg, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию