Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Volkswagen Tiguan?

A învăța să conduci o mașină nu este tot timpul convenabil și, ocazional, poate părea o soluție bună să selectezi un Volkswagen Tiguan automat, dacă este pentru confort de bază sau ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai cunoscut. Cu toate acestea, deși pot părea cea mai bună soluție, este posibil să existe și probleme cu cutiile de viteze automate ale Volkswagen Tiguan . Acesta este tocmai subiectul articolului nostru. Mai întâi, vă vom arăta rapid diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care probleme pe care le puteți întâlni cu cutia de viteze a Volkswagen Tiguan și, în cele din urmă, cum să le remediați.

Tipul diferit de cutie de viteze automată a unui Volkswagen Tiguan

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi reputate a fi solide, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este controlat electronic și mecanic, nu va exista nicio uzură timpurie a ambreiajului sau a altor piese care ar putea fi puse la încercare prin utilizarea greșită. pe componenta dvs.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Volkswagen Tiguan, veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom prezenta acum:

 • Cutie de viteze automată clasică: Va folosi un convertor de cuplu, care va controla schimbările de viteză, este cea mai veche tehnologie, a evoluat destul de mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un sistem robotizat care va înlocui acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin de bază, deoarece sunt privite ca fiind foarte lente. De asemenea, simțim destul de des o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe același concept ca și transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau cu consum crescut de combustibil. Ele sunt adesea echipate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este același concept ca la un scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt cu adevărat lente și tind să nu răspundă în timpul fazelor de accelerare ale Volkswagen Tiguan.
Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână la Volkswagen Tiguan?

.

Am probleme cu transmisia automată la Volkswagen Tiguan

Începem acum componenta care absolut te atrage cel mai mult în această postare, care sunt problemele pe care le puteți întâlni cu transmisia automată a Volkswagen Tiguan? După cum am explicat mai devreme, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată cele mai importante probleme pe care le puteți întâlni:

 • După cum sa dezvăluit mai sus, indiferent de ce fel de cutie de viteze automată, acestea sunt destul de des cunoscute ca fiind lente și au inerție la accelerare. Cu toate acestea, acest fenomen ar trebui să se întâmple exact când vehiculul este pornit, nu atunci când este lansat. Dacă se simte că se întâmplă în mod constant, ambreiajul sau convertorul este cu siguranță mort.
 • Am impresia că o treaptă de viteză din transmisia automată a lui Volkswagen Tiguan nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai impresia că treptele tale nu se mai schimbă sau au tendința să sară pe Volkswagen Tiguan, există o componentă care este cel mai probabil responsabilă pentru această defecțiune. Evident, solenoidul care acționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze eficient, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a unității motorului poate fi defect și să trimită informații greșite cutiei de viteze.
 • Dacă întâmpinați căderi cauzate de cutia de viteze automată a Volkswagen Tiguan: Dacă întâmpinați un ambreiaj când urcați sau când încetiniți, fie uleiul este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care oferă informații proaste.

  .

 • Cutia automată a lui Volkswagen Tiguan are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volkswagen Tiguan are scurgeri, cel mai probabil că unul dintre sigiliile tale spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Probleme de manevrabilitate la drum Volkswagen Tiguan

Cum remediez problemele cu transmisia automată la un Volkswagen Tiguan?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim strategii pentru a remedia problemele cu transmisia automată la Volkswagen Tiguan . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Volkswagen Tiguan: Descoperiți sursa scurgerii și înlocuiți garnitura în cauză, efectuați-o de un specialist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, special pentru manopera. Nu vă gândiți de două ori pentru a citi articolul nostru despre scurgerile de ulei din cutia de viteze la Volkswagen Tiguan.
 • Problema senzorului: Indiferent de ce senzor este în cauză, o înlocuire este soluția justă, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să numărați de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea de acces la cel care vă îngrijorează.
 • Cuplaje: Dacă aveți probleme cu cuplajele de pe Volkswagen Tiguan, va trebui doar să faceți o schimbare completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a lui Volkswagen Tiguan alunecă: În acest caz, cu siguranță aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să schimbați ambreiajul, iar la unele modele nu o veți putea schimba fără să faceți un schimb standard al cutiei de viteze. , fii pregătit să cheltuiești mai mult de o mie de euro.

Există și alte probleme cu transmisia automată pe Volkswagen Tiguan, precum probleme electronice sau probleme de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, oricare ar fi cazul, pentru mecanisme atât de complexe. Când simțiți o problemă la acest nivel, vă sugerăm să mergeți rapid la mecanic.

Weiterlesen:
Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Tiguan?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Tiguan, accesați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию