Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Subaru Outback?

A învăța să conduci un vehicul nu este întotdeauna fără probleme și uneori poate părea o soluție bună să alegi un Subaru Outback automat, fie că este vorba de confort de bază sau de ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai cunoscut. Cu toate acestea, deși ar putea părea cea mai bună soluție, ar putea la fel de bine să existe probleme cu cutiile de viteze automate ale Subaru Outback . Acesta este exact subiectul paginii noastre de conținut. Mai întâi, vom explica pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care probleme pe care le puteți întâlni cu cutia de viteze a Subaru Outback și, în cele din urmă, cum să le remediați.

Diferitele tipuri de cutii de viteze automate ale unui Subaru Outback

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi reputate a fi de încredere, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este controlat electronic și mecanic, nu va exista nicio uzură timpurie a ambreiajului sau a altor componente care ar putea fi puse la încercare prin utilizarea greșită. din partea dvs.

Cu toate acestea, pe baza tipului de transmisie automată cu care este echipat Subaru Outback, veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom expune acum:

 • Cutie de viteze automata clasica: Va folosi un convertor de cuplu, care va gestiona schimbarile de viteze, este cea mai veche tehnologie, a evoluat foarte mult in ultimele decenii (mai multe trepte si o mai buna gestionare a schimbarilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un mecanism robotizat care va schimba acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin de bază, deoarece se crede că sunt foarte lente. De asemenea, simțim adesea o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe același principiu ca transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau consum ridicat de combustibil. Ele sunt adesea montate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este același concept ca la un scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt cu adevărat lente și adesea nu răspund în timpul fazelor de accelerare ale Subaru Outback.
Weiterlesen:
Ecranul tactil al Subaru Outback nu funcționează

.

Am probleme cu transmisia automată de pe Subaru Outback

Începem acum partea care vă atrage cel mai mult în acest articol, care sunt problemele pe care le puteți întâlni cu transmisia automată a Subaru Outback? După cum sa dezvăluit mai sus, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, totuși, iată cele mai importante probleme pe care le puteți întâlni:

 • După cum s-a descris mai sus, indiferent de tipul de cutie de viteze automată, acestea sunt adesea cunoscute ca fiind lente și au inerție atunci când accelerează. Cu toate acestea, acest fenomen ar trebui să apară chiar atunci când vehiculul este pornit, nu atunci când este lansat. Dacă se simte că vine tot timpul, ambreiajul sau convertorul este probabil mort.
 • Am impresia că o treaptă de viteză din transmisia automată a Subaru Outback-ul meu nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai impresia că treptele tale nu se mai schimbă sau nu sar adesea pe Subaru Outback, există o parte care este cu siguranță responsabilă pentru această defecțiune. De fapt, solenoidul care funcționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze eficient, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a motorului poate fi defect și să trimită informații greșite la cutia de viteze.
 • Dacă simțiți că picăturile provin de la cutia de viteze automată a Subaru Outback: Dacă simți un ambreiaj când urci sau când încetinești, fie uleiul tău este prea vechi și care nu unge mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care dă informații proaste.

  .

 • Transmisia automată a lui Subaru Outback are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Subaru Outback are scurgeri, cel mai probabil unul dintre sigiliile tale spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerației Subaru Outback

Cum repar problemele cu transmisia automată la un Subaru Outback?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim tehnici pentru a corecta problemele cu transmisia automată la Subaru Outback . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Subaru Outback: Găsiți originea scurgerii și schimbați garnitura în cauză, obțineți-o de un specialist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, mai ales pentru manopera. Nu ezitați să citiți pagina noastră de conținut despre scurgerile de ulei de cutie de viteze pe Subaru Outback.
 • Problema senzorului: Indiferent de ce senzor este vizat, o înlocuire este soluția justă, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să numeri de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea accesului la cel care te îngrijorează.
 • Cuplaje: Dacă aveți probleme cu cuplajele de pe Subaru Outback, va trebui doar să faceți o înlocuire completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a Subaru-ului meu Outback alunecă: într-un astfel de caz, cu siguranță aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să înlocuiți ambreiajul, iar la unele modele nu veți avea posibilitatea de a-l înlocui fără a face un schimb standard de cutia de viteze, fii pregătit să cheltuiești mai mult de o mie de euro.

Există și alte probleme cu transmisia automată pe Subaru Outback, precum probleme electronice sau probleme de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, oricare ar fi cazul, pentru mecanisme atât de complexe. Când simțiți o problemă la acest nivel, vă sugerăm să mergeți destul de repede la mecanic.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Subaru Outback

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Subaru Outback, nu ezitați să consultați categoria noastră Subaru Outback.

Legătura cu publicația principală