Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată iveco daily?

A învăța să conduci o mașină nu este constant convenabil și, ocazional, poate părea o soluție bună să alegi zilnic un iveco automat, dacă este pentru confortul de bază sau ușurința în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai răspândit. Cu toate acestea, deși ar putea părea o soluție perfectă, este posibil să existe la fel de bine probleme cu cutiile de viteze automate ale iveco Daily . Acesta este tocmai subiectul articolului nostru. Mai întâi, vom explica pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care probleme pe care le puteți întâlni cu cutia de viteze a iveco-ului dvs. Daily și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

The different sort of automatic gearbox of a iveco daily

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi reputate a fi de încredere, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este controlat electronic și mecanic, nu va exista nicio uzură timpurie a ambreiajului sau a altor elemente care ar putea fi puse la încercare de către abuz din partea ta.

Nevertheless, based on the kind of automatic transmission your iveco daily is equipped with you will have more or less reliability, we will present them to you now:

 • Cutie automată obișnuită: Va folosi un convertor de cuplu, care va gestiona schimbările de viteză, este cea mai veche tehnologie, a evoluat destul de mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Robotized automatic gearbox: This is a manual gearbox with a robotized mechanism that will replace the driver’s action. This kind of gearbox is less and less common because they are viewed as very slow. We as well quite often feel a coupling during deceleration.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este transmisia automată supremă, funcționează pe același concept ca și transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau consum crescut de combustibil. Ele sunt adesea echipate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este același principiu ca la un scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și tind să nu răspundă în timpul fazelor de accelerare ale iveco-ului tău zilnic.
Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare iveco zilnic?

.

Am probleme cu transmisia automată a iveco-ului meu zilnic

Începem acum partea care cu siguranță te atrage cel mai mult în această postare, care sunt problemele pe care le puteți întâlni cu transmisia automată a iveco-ului dumneavoastră zilnic? După cum am menționat mai sus, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, totuși, iată cele mai importante probleme pe care le puteți întâlni:

 • As revealed earlier, no matter what kind of automatic gearbox, they are quite often known to be slow and have inertia when accelerating. Nevertheless, this phenomenon is supposed to occur just when the car is started, not when it is launched. If it feels like it happens all the time, the clutch or converter is most likely dead.
 • I have the feeling that a gear in the automatic transmission of my iveco daily no longer shifts or jumps: Dacă ai senzația că treptele tale nu se mai schimbă sau au tendința să sară pe iveco-ul tău zilnic, există o parte care este, fără îndoială, responsabilă pentru această defecțiune. De fapt, solenoidul care acționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze corect, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a unității motorului poate fi defect și să trimită informații greșite la cutia de viteze.
 • If you experience drops caused by the automatic gearbox of your iveco daily: Dacă întâmpinați un ambreiaj când urcați sau când încetiniți, fie uleiul este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care oferă informații proaste.

  .

 • Transmisia automată a lui iveco daily are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a iveco daily are scurgeri, cel mai probabil că unul dintre sigiliile tale spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe iveco-ul meu zilnic?

Cum remediez problemele cu transmisia automată la un iveco daily?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim metode de a corecta zilnic problemele cu transmisia automată de pe iveco dumneavoastră . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui iveco daily: Găsiți sursa scurgerii și înlocuiți garnitura în cauză, faceți-o de un profesionist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, special pentru manopera. Nu vă gândiți de două ori să citiți zilnic articolul nostru despre scurgerile de ulei de cutie de viteze pe iveco.
 • Problema senzorului: Indiferent ce senzor este implicat, o înlocuire este singurul remediu, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să numeri de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea accesului la cel care te îngrijorează.
 • Cuplaje: Dacă întâmpinați probleme cu cuplajele de pe iveco-ul dvs. zilnic, va trebui să faceți doar o înlocuire a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și pentru a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a iveco-ului meu zilnic alunecă: în acest caz, cu siguranță aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să înlocuiți ambreiajul, iar la unele modele nu îl veți putea înlocui fără a face un schimb standard al cutie de viteze, fiți pregătit să cheltuiți mai mult de o mie de euro.

Există și alte probleme cu transmisia automată pe iveco daily, precum probleme electronice sau probleme de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, în orice caz, pentru astfel de mecanisme dificile. De îndată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă sugerăm să mergeți rapid la mecanic.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța pentru aer condiționat pe iveco daily?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre iveco daily, nu ezitați să consultați categoria noastră iveco daily.

Legătura cu publicația principală