Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Honda Accord?

A învăța să conduci o mașină nu este constant ușor, iar ocazional poate părea o soluție bună să selectezi o Honda Accord automată, fie că este vorba de confort de bază sau de ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai des întâlnit. Cu toate acestea, deși ar putea părea o alegere perfectă, ar putea la fel de bine să existe probleme cu cutiile de viteze automate ale Honda Accord . Aceasta este tocmai tema conținutului nostru. Mai întâi, vă vom arăta rapid diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care probleme cu care vă puteți confrunta cu cutia de viteze a Honda Accord și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Tipul diferit de cutie de viteze automată a unui Honda Accord

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi reputate a fi fiabile, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este controlat electronic și mecanic, nu va exista uzură prematură a ambreiajului sau a altor piese care ar putea fi puse la încercare de către abuz din partea ta.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Honda Accord, veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vă vom prezenta acum:

 • Cutie de viteze automată clasică: Va folosi un convertor de cuplu, care va gestiona schimbările de trepte, este cea mai veche tehnologie, a evoluat destul de mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un sistem robotizat care va înlocui acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai rar, deoarece se crede că sunt foarte lente. De asemenea, simțim destul de des o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe un principiu similar cu transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau consum ridicat de combustibil. Ele sunt adesea montate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este un concept similar cu cel al unui scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și tind să nu răspundă în timpul fazelor de accelerare ale Honda Accord.
Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână de la Honda Accord?

.

Am probleme cu transmisia automată de pe Honda Accord

Începem acum partea care cu siguranță vă atrage cel mai mult în acest articol, care sunt problemele cu care vă puteți confrunta cu transmisia automată a Honda Accord? După cum sa explicat mai sus, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată cele mai importante probleme cu care vă puteți confrunta:

 • După cum am menționat mai devreme, indiferent de tipul de cutie de viteze automată, acestea sunt destul de des cunoscute ca fiind lente și au inerție la accelerare. Cu toate acestea, acest fenomen este conceput să apară numai atunci când vehiculul este pornit, nu atunci când este lansat. Dacă se simte că se întâmplă tot timpul, ambreiajul sau convertorul este cu siguranță mort.
 • Am impresia că o treaptă de viteză din transmisia automată a Honda Accord-ului meu nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai impresia că treptele tale nu se mai schimbă sau tind să sară pe Honda Accord, există o piesă care este fără îndoială responsabilă pentru această defecțiune. Într-adevăr, solenoidul care funcționează ca un „comutator” pentru cuplarea vitezelor nu trebuie să funcționeze eficient, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a unității motorului poate fi defect și să trimită informații greșite la cutia de viteze.
 • Dacă simțiți că vin picături de la cutia de viteze automată a Honda Accord: Dacă simți un ambreiaj când urci sau când încetinești, fie uleiul tău este prea vechi și care nu unge mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care dă informații proaste.

  .

 • Cutia automată a Honda Accord are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Honda Accord are scurgeri, cel mai probabil că unul dintre sigiliile tale spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Honda Accord?

Cum repar problemele cu transmisia automată la un Honda Accord?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim soluții pentru a remedia problemele cu transmisia automată la Honda Accord . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Honda Accord: Găsiți originea scurgerii și înlocuiți garnitura în cauză, faceți-o de un specialist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, mai ales pentru manopera. Nu vă gândiți de două ori să citiți conținutul nostru despre scurgerile de ulei de cutie de viteze pe Honda Accord.
 • Problema senzorului: Indiferent de senzorul în cauză, o înlocuire este singura soluție, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să numărați de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea accesului la cel care vă îngrijorează.
 • Cuplaje: Dacă aveți probleme cu cuplajele de pe Honda Accord, va trebui doar să faceți o schimbare completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a Honda Accord meu alunecă: În acest caz, cu siguranță aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să schimbați ambreiajul, iar la unele modele nu o veți putea schimba fără a face un schimb standard al cutiei de viteze. , fii pregătit să cheltuiești mai mult de o mie de euro.

Există și alte probleme cu transmisia automată pe Honda Accord, precum probleme electronice sau probleme de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, oricare ar fi cazul, pentru astfel de mecanisme dificile. Când simțiți o problemă la acest nivel, vă sugerăm să mergeți rapid la mecanic.

Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Honda Accord?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Honda Accord, aruncați o privire la categoria Honda Accord.

Legătura cu publicația principală