Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Ford Edge?

A învăța să conduci o mașină nu este întotdeauna ușor și de multe ori poate părea o soluție bună să selectezi un Ford Edge automat, fie că este vorba de confort de bază sau de ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai des întâlnit. Cu toate acestea, deși pot părea o soluție perfectă, pot exista și complicații cu cutiile de viteze automate ale Ford Edge . Acesta este exact subiectul conținutului nostru. Mai întâi, vom descrie pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care complicații cu care vă puteți confrunta cu cutia de viteze Ford Edge și, în cele din urmă, cum să le remediați.

Tipul diferit de cutie de viteze automată a unui Ford Edge

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi reputate a fi fiabile, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este gestionat electronic și mecanic, nu va exista nicio uzură timpurie a ambreiajului sau a altor piese care ar putea fi puse la încercare de către abuz din partea ta.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Ford Edge, veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom expune acum:

 • Cutie de viteze automată comună: Va folosi un convertor de cuplu, care va gestiona schimbările de viteză, este cea mai veche tehnologie, a evoluat foarte mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un mecanism robotizat care va înlocui acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai rar întâlnit, deoarece sunt privite ca fiind foarte lente. În general, simțim o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este transmisia automată supremă, funcționând pe un concept similar cu transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea complicații cu viteze reduse sau consum crescut de combustibil. Ele sunt adesea montate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este un principiu similar ca pe un scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și adesea nu răspund în fazele de accelerare ale Ford Edge.
Weiterlesen:
Cum scot janta de pe Ford Edge?

.

Am complicații cu transmisia automată de pe Ford Edge

Începem acum partea care te atrage cel mai mult în această postare, care sunt complicațiile cu care vă puteți confrunta cu transmisia automată a Ford Edge? După cum am arătat mai sus, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată principalele complicații cu care vă puteți confrunta:

 • După cum s-a dezvăluit mai sus, indiferent de tipul de cutie de viteze automată, acestea sunt, în general, cunoscute ca fiind lente și au inerție atunci când accelerează. Cu toate acestea, acest fenomen ar trebui să apară chiar atunci când mașina este pornită, nu atunci când este lansată. Dacă se simte că apare în mod constant, ambreiajul sau convertorul este cu siguranță mort.
 • Am impresia că o treaptă de viteză din transmisia automată a lui Ford Edge nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai impresia că treptele tale nu se mai schimbă sau sar adesea pe Ford Edge, există o piesă care, fără îndoială, este de vină pentru această defecțiune. Într-adevăr, solenoidul care funcționează ca un „comutator” pentru cuplarea vitezelor nu trebuie să funcționeze corect, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a motorului poate fi defect și să trimită informații greșite cutiei de viteze.
 • Dacă întâmpinați căderi cauzate de cutia de viteze automată a Ford Edge: Dacă întâmpinați un ambreiaj când urcați sau când încetiniți, fie uleiul este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care oferă informații proaste.

  .

 • Transmisia automată a lui Ford Edge are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Ford Edge are scurgeri, cel mai probabil unul dintre sigiliile tale spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Cum schimb becul de ceață pe Ford Edge?

Cum repar complicațiile transmisiei automate pe un Ford Edge?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim tehnici pentru a remedia complicațiile transmisiei automate la Ford Edge . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Ford Edge: găsiți originea scurgerii și înlocuiți garnitura în cauză, efectuați-o de un specialist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, mai ales pentru manopera. Nu ezitați să citiți conținutul nostru despre scurgerile de ulei de cutie de viteze pe Ford Edge.
 • Problema senzorului: Indiferent ce senzor este implicat, o înlocuire este soluția justă, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să numeri de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea accesului la cel care te îngrijorează.
 • Cuplaje: Dacă întâmpinați complicații cu cuplajele de pe Ford Edge, va trebui să faceți doar o înlocuire întreagă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a lui Ford Edge alunecă: într-un astfel de caz, cu siguranță aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să înlocuiți ambreiajul, iar la unele modele nu îl veți putea înlocui fără a face un schimb standard al cutie de viteze, fiți pregătit să cheltuiți mai mult de o mie de euro.

Există și alte complicații ale transmisiei automate pe Ford Edge, precum probleme electronice sau complicații de presiune, dar în această listă sunt enumerate principalele, în orice caz, pentru mecanisme atât de complexe. Odată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă recomandăm să mergeți rapid la mecanic.

Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Ford Edge?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Ford Edge, aruncați o privire la categoria Ford Edge.

Legătura cu publicația principală