Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Citroen C8?

A invata sa conduci un vehicul nu este tot timpul usor, iar uneori poate parea o solutie buna sa selectezi un Citroen C8 automat, daca este pentru un confort foarte usor sau usurinta in utilizare, acest gen de transmisie devine din ce in ce mai cunoscut. Cu toate acestea, deși pot părea o alegere ideală, este posibil să existe la fel de bine probleme cu cutiile de viteze automate ale lui Citroen C8 . Acesta este exact subiectul conținutului nostru. Mai întâi, vom descrie rapid diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care probleme pe care le puteți întâlni cu cutia de viteze Citroen C8 dumneavoastră și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Tipul diferit de cutie de viteze automată a unui Citroen C8

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi reputate a fi solide, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și fiecare lucru este manipulat electronic și mecanic, nu va exista uzură timpurie a ambreiajului sau a altor piese care ar putea fi puse la încercare de către abuz din partea ta.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Citroen C8 dvs., veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom expune acum:

 • Cutie automată obișnuită: Va folosi un convertor de cuplu, care va gestiona schimbările de viteză, este cea mai veche tehnologie, a evoluat destul de mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un sistem robotizat care va schimba acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai rar întâlnit deoarece sunt considerate foarte lente. De asemenea, simțim adesea o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este transmisia automată supremă, funcționează pe un principiu similar cu transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau consum ridicat de combustibil. Ele sunt adesea echipate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este un principiu asemănător cu un scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt cu adevărat lente și tind să nu răspundă în timpul fazelor de accelerare ale Citroen C8.
Weiterlesen:
Cum se curăță farurile pe Citroen C8?

.

Am probleme cu transmisia automată de pe Citroen C8

Începem acum partea care vă atrage cel mai mult în acest articol, care sunt problemele cu care vă puteți confrunta cu transmisia automată a Citroenului dvs. C8? După cum sa explicat mai sus, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, totuși, iată principalele probleme pe care le puteți întâlni:

 • După cum am menționat mai sus, indiferent de ce fel de cutie de viteze automată, acestea sunt adesea stabilite a fi lente și au inerție la accelerare. Totuși, acest fenomen este proiectat să apară doar atunci când vehiculul este pornit, nu atunci când este lansat. Dacă se simte că se întâmplă tot timpul, ambreiajul sau convertorul este probabil mort.
 • Am senzația că o treaptă de viteză din transmisia automată a Citroenului meu C8 nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai senzația că treptele tale nu se mai schimbă sau au tendința să sară pe Citroen C8, există o parte care, cu siguranță, este de vină pentru această defecțiune. Într-adevăr, solenoidul care acționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze corect, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a motorului poate fi defect și să trimită informații greșite la cutia ta de viteze.
 • Dacă simțiți că vin picături de la cutia de viteze automată a Citroen C8 dvs.: Dacă simți un ambreiaj când urci sau când încetinești, fie uleiul tău este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care dă informații proaste.

  .

 • Cutia mea automată Citroen C8 are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Citroen C8 are scurgeri, cel mai probabil unul dintre sigiliile tale spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Cum deschizi portbagajul Citroen C8 din interior?

Cum remediez problemele cu transmisia automată la un Citroen C8?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim tehnici de corectare a problemelor cu transmisia automată la Citroen C8 . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Citroen C8: Localizați originea scurgerii și schimbați garnitura în cauză, faceți-o de un specialist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, mai ales pentru manopera. Nu ezitați să citiți conținutul nostru despre scurgerile de ulei de cutie de viteze pe Citroen C8.
 • Problema senzorului: Indiferent ce senzor este implicat, o inlocuire este singurul remediu, senzorii nu se repara singuri, ar trebui sa socoti de la 100 la cateva sute de euro in functie de dificultatea de acces la cel care te ingrijoreaza.
 • Cuplaje: Dacă aveți probleme cu cuplajele de pe Citroen C8, va trebui doar să faceți o schimbare completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și pentru a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a Citroenului meu C8 alunecă: în acest caz, în mod clar aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să schimbați ambreiajul, iar la unele modele nu o veți putea schimba fără a face un schimb standard al cutiei de viteze. , fii pregătit să cheltuiești mai mult de o mie de euro.

Există și alte probleme cu transmisia automată pe Citroen C8, precum probleme electronice sau probleme de presiune, dar în această listă sunt enumerate principalele, oricare ar fi cazul, pentru mecanisme atât de complexe. De îndată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă sugerăm să mergeți destul de repede la mecanic.

Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire Citroen C8?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Citroen C8, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen C8.

Legătura cu publicația principală