Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Chevrolet Camaro?

Învățarea să conduci o mașină nu este întotdeauna fără probleme și de multe ori poate părea o soluție bună să alegi un Chevrolet Camaro automat, fie că este vorba de confort de bază sau de ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai predominant. Cu toate acestea, deși ar putea părea o soluție perfectă, este posibil să existe și complicații cu cutiile de viteze automate ale Chevrolet Camaro . Aceasta este tocmai tema paginii noastre de conținut. Mai întâi, vă vom arăta pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care complicații cu care vă puteți confrunta cu cutia de viteze Chevrolet Camaro și, în sfârșit, cum să le remediați.

Diferitele tipuri de cutii de viteze automate ale unui Chevrolet Camaro

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi cunoscute ca fiind solide, deoarece nu este nevoie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este controlat electronic și mecanic, nu va exista uzură prematură a ambreiajului sau a altor piese care ar putea fi puse la încercare prin utilizarea greșită. pe componenta dvs.

Cu toate acestea, pe baza tipului de transmisie automată cu care este echipat Chevrolet Camaro, veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom prezenta acum:

 • Cutie de viteze automata clasica: Va folosi un convertor de cuplu, care va controla schimbarile de trepte, este cea mai veche tehnologie, a evoluat foarte mult in ultimele decenii (mai multe trepte si o mai buna gestionare a schimbarilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un mecanism robotizat care va schimba acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin frecvente, deoarece sunt considerate foarte lente. În general, simțim o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe un concept similar cu transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea complicații cu viteze mici sau consum crescut de combustibil. Ele sunt adesea echipate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: este un concept similar cu un scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și tind să nu răspundă în timpul fazelor de accelerare ale Chevrolet Camaro.
Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Chevrolet Camaro?

.

Am complicații cu transmisia automată la Chevrolet Camaro

Începem acum componenta care cu siguranță vă atrage cel mai mult în acest articol, care sunt complicațiile pe care le puteți întâlni cu transmisia automată a Chevrolet Camaro? După cum am menționat mai devreme, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată cele mai importante complicații cu care vă puteți confrunta:

 • După cum sa dezvăluit mai sus, indiferent de tipul de cutie de viteze automată, acestea sunt, în general, stabilite ca fiind lente și au inerție la accelerare. Cu toate acestea, acest fenomen ar trebui să apară chiar atunci când mașina este pornită, nu atunci când este lansată. Dacă se simte că se întâmplă tot timpul, ambreiajul sau convertorul este cu siguranță mort.
 • Am impresia că o treaptă de viteză din transmisia automată a Chevrolet Camaro nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai impresia că treptele tale nu se mai schimbă sau au tendința să sară pe Chevrolet Camaro, există o componentă care este fără îndoială responsabilă pentru această defecțiune. În adevăr, solenoidul care acționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze eficient, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a unității motorului poate fi defect și să trimită informații greșite cutiei de viteze.
 • Dacă simțiți căderi provenind de la cutia de viteze automată a Chevrolet Camaro: Dacă simți un ambreiaj când urci sau când încetinești, fie uleiul tău este prea vechi și care nu unge mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care dă informații proaste.

  .

 • Transmisia automată a Chevrolet Camaro are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a Chevrolet Camaro are scurgeri, cel mai probabil că unul dintre sigiliile tale spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Cum se pornește aerul condiționat la un Chevrolet Camaro?

Cum repar complicațiile transmisiei automate la un Chevrolet Camaro?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim strategii pentru a remedia complicațiile transmisiei automate la Chevrolet Camaro . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Chevrolet Camaro: Găsiți sursa scurgerii și schimbați garnitura în cauză, obțineți-o de un specialist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, special pentru manopera. Nu vă gândiți de două ori pentru a citi pagina noastră de conținut despre scurgerile de ulei de cutie de viteze la Chevrolet Camaro.
 • Problema senzorului: Indiferent de ce senzor este în cauză, un înlocuitor este singurul remediu, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să numeri de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea accesului la cel care te îngrijorează.
 • Cuplaje: Dacă aveți complicații cu cuplajele de pe Chevrolet Camaro, va trebui doar să faceți o schimbare completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a Chevrolet Camaro alunecă: În acest caz, cu siguranță aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să schimbați ambreiajul, iar la unele modele nu veți avea posibilitatea de a-l schimba fără a face un schimb standard de cutia de viteze, fiți pregătiți să cheltuiți mai mult de o mie de euro.

Există și alte complicații ale transmisiei automate pe Chevrolet Camaro, precum probleme electronice sau complicații de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, indiferent de motiv, pentru mecanisme atât de complexe. De îndată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă sfătuim să mergeți destul de repede la mecanic.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Chevrolet Camaro?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Chevrolet Camaro, aruncați o privire la categoria Chevrolet Camaro.

Legătura cu publicația principală