Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu transmisia automată Audi A8?

A învăța să conduci un vehicul nu este întotdeauna convenabil și de multe ori poate părea o soluție bună să selectezi un Audi A8 automat, fie că este vorba de confort de bază sau de ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai răspândit. . Cu toate acestea, deși pot părea o alegere perfectă, ar putea la fel de bine să existe probleme cu cutiile de viteze automate ale Audi A8 . Aceasta este exact tema articolului nostru. Mai întâi, vom explica rapid diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care probleme cu care vă puteți confrunta cu cutia de viteze a Audi A8 și, în sfârșit, cum să le remediați.

Tipul diferit de cutie de viteze automată a unui Audi A8

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi cunoscute ca fiind de încredere, deoarece nu este nevoie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este manipulat electronic și mecanic, nu va exista uzură anticipată a ambreiajului sau a altor piese care ar putea fi puse la încercare prin utilizarea greșită. pe componenta dvs.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Audi A8, veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vi le vom expune acum:

 • Cutie de viteze automata clasica: Va folosi un convertor de cuplu, care va controla schimbarile de trepte, este cea mai veche tehnologie, a evoluat foarte mult in ultimele decenii (mai multe trepte si o mai buna gestionare a schimbarilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un mecanism robotizat care va înlocui acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin generală, deoarece sunt considerate foarte lente. De asemenea, simțim destul de des o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe același principiu ca transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau cu consum crescut de combustibil. Ele sunt adesea echipate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este același principiu ca la un scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și adesea nu răspund în fazele de accelerare ale Audi A8.
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Audi A8, ce să fac?

.

Am probleme cu transmisia automată la Audi A8

Începem acum componenta care cu siguranță vă atrage cel mai mult în acest articol, care sunt problemele pe care le puteți întâlni cu transmisia automată a Audi A8 dumneavoastră? După cum am menționat mai devreme, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată principalele probleme cu care vă puteți confrunta:

 • După cum s-a dezvăluit mai sus, indiferent de ce fel de cutie de viteze automată, acestea sunt destul de des stabilite a fi lente și au inerție la accelerare. Cu toate acestea, acest fenomen ar trebui să apară exact când mașina este pornită, nu când este lansată. Dacă se simte că se întâmplă tot timpul, ambreiajul sau convertorul este probabil mort.
 • Am impresia că o treaptă de viteză din transmisia automată a Audi A8-ului meu nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai impresia că treptele tale nu se mai schimbă sau sar des pe Audi A8, există o componentă care, fără îndoială, este de vină pentru această defecțiune. De fapt, solenoidul care funcționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze corect, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a motorului poate fi defect și să trimită informații greșite la cutia de viteze.
 • Dacă întâmpinați căderi de la cutia de viteze automată a Audi A8: Dacă întâmpinați un ambreiaj când urcați sau când încetiniți, fie uleiul este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care oferă informații proaste.

  .

 • Cutia de viteze automată a lui Audi A8 are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Audi A8 are scurgeri, cel mai probabil că unul dintre sigiliile tale spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Cum schimb becul de ceață pe Audi A8 meu?

Cum remediez problemele cu transmisia automată la un Audi A8?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim metode pentru a corecta problemele cu transmisia automată la Audi A8 . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Audi A8: Descoperiți originea scurgerii și înlocuiți garnitura în cauză, obțineți-o de un specialist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, special pentru manopera. Nu ezitați să citiți articolul nostru despre scurgerile de ulei din cutia de viteze pe Audi A8.
 • Problema senzorului: Indiferent de ce senzor este vizat, o înlocuire este soluția justă, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să numeri de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea accesului la cel care te îngrijorează.
 • Cuplaje: Dacă aveți probleme cu cuplajele de pe Audi A8, va trebui doar să faceți o schimbare completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a lui Audi A8 alunecă: în acest caz, cu siguranță aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să schimbați ambreiajul, iar la unele modele nu veți avea posibilitatea de a-l schimba fără a face un schimb standard de cutia de viteze, fiți pregătiți să cheltuiți mai mult de o mie de euro.

Există și alte probleme cu transmisia automată la Audi A8, precum probleme electronice sau probleme de presiune, dar în această listă sunt enumerate principalele, indiferent de motiv, pentru mecanisme atât de dificile. Când simțiți o problemă la acest nivel, vă recomandăm să mergeți rapid la mecanic.

Weiterlesen:
Cum se instalează sistemul electric de cârlig de remorcă Audi A8?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Audi A8, accesați categoria noastră Audi A8.

Legătura cu publicația principală