Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu intermitent Audi A1, ce să fac?

Unele părți specifice ale Audi A1 sunt esențiale, indiferent de securitatea dvs. sau a celorlalți șoferi, asigurarea faptului că toate aceste părți funcționează corect face parte din obligațiile dumneavoastră legale și morale. Pe această pagină, ne vom concentra pe una dintre aceste părți, semnalizatoarele de viraj ale vehiculului dvs., semnalizatoarele. De fapt, este posibil să aveți o Problema luminii la Audi A1, fie că sunt arse, fac un zgomot ciudat, sau orice altceva, vom încerca astăzi să vă rezolvăm grijile, astfel încât să puteți reveni la drum cu siguranță. Pentru a realiza acest lucru, vom descoperi pe rând diverse probleme de intermitent pe Audi A1 și răspunsurile pentru a scăpa de ele.

Diversele probleme de clipire pe Audi A1 și soluțiile acestora

Prin urmare, vom compune articolul nostru în funcție de tipul de problemă cu care vă confruntați la Audi A1. Trebuie să știi că semnalizatoarele sunt singurele părți care permit celorlalți participanți la drum să cunoască schimbările tale de direcție, așa că este fundamental ca acestea să fie în stare bună de funcționare.

Problemă de intermitent care nu clipește pe o parte la Audi A1

Dacă te afli în situația în care, când aprindeți luminile intermitente pe partea stângă sau dreaptă a Audi A1, acestea nu se aprind, în timp ce pe cealaltă parte totul funcționează normal. În acest scenariu este posibil ca ambele becuri de semnalizare să fie arse, primul pas pentru a verifica starea becurilor de aprindere, descoperă articolul nostru despre schimbarea becului de semnalizare pe Audi A1 dacă nu știi cum să faci acest lucru tehnică. A își aminti să verificați starea soclului becului, acesta poate fi oxidat iar contactul electric poate fi rău. Dacă după ce ați verificat becurile luminilor de intermitent ale Audi A1 dvs. nu sunt arse, va trebui să scoateți comodoul semnalizatoarelor pentru a verifica dacă nu există niciun contact fals atunci când îl porniți pe partea supărătoare.

Problemă nu se aprinde intermitent pe Audi A1

Al doilea Problemă de clipire pe care o puteți întâlni la Audi A1, niciunul dintre luminile tale nu se aprinde. Dacă vă aflați în acest scenariu, există șanse mari să fie o problemă electrică care este originea incapacității semnalizatorului. Va trebui să verificați siguranța semnalizatorului de pe Audi A1, vă rugăm să accesați articolul nostru pentru a o găsi rapid. Cel mai frecvent siguranța ta s-a ars, altfel ar putea fi releul siguranței care produce problema. În cele din urmă, dacă siguranțele și releele dvs. sunt în stare bună, verificați dacă fulgerul comodo este bine alimentat.

Weiterlesen:
Cum se curăță motorul Audi A1?

Problemă nu se aprinde intermitent pe Audi A1

Acum, cel mai de bază caz ​​de probleme la luminile de la Audi A1, doar unul dintre luminile dumneavoastră nu funcționează. În acest scenariu, problema este în general ușor de corectat și o schimbare a unui bec ars va fi suficientă pentru a o rezolva. Dacă acest lucru nu este suficient, nu uitați să examinați starea soclului becului care ar putea genera un contact electric defectuos și astfel împiedică aprinderea becului.

Problema intermitentului care se aprinde anormal pe Audi A1

În concluzie, ultima problemă pe care o puteți întâlni este aceea semnalizatoarele de la Audi A1 emit un zgomot diferit atunci când le aprinzi sau că funcționează aleatoriu. Două cazuri, sau aveți un scurtcircuit undeva în instalația electrică sau, unitatea dvs. de semnalizare este defectă.

Concluzie

După cum am văzut mai devreme pe această pagină, luminile intermitente sunt piese de securitate foarte importante pentru Audi A1, trebuie să fii tot timpul sigur că funcționează corect. Indiferent care este cauza problemei cu fulgerul, trebuie tratată cât mai repede posibil, deoarece accidentele au loc foarte repede și fie că este vorba despre o simplă îndoire a aripii sau ceva mai semnificativ, ești obligat să fii de vină.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Audi A1, accesați categoria noastră Audi A1.

Legătura cu publicația principală