Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu injecția volvo v90, ce să fac?

A avea o problemă cu autovehiculul dumneavoastră este tradițional, deoarece, din păcate, vehiculele recente sunt din ce în ce mai complexe și, în consecință, sunt supuse tot mai multor defecțiuni posibile. În acest articol vom încerca să vă ajutăm pentru a remedia o problemă de injecție la volvo v90 . Aceasta este o problemă care este deosebit de deranjantă, deoarece în cele din urmă vă poate aduce vehiculul la unitatea motorului care nu pornește sau este stricat. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla cum funcționează injecția, apoi, care sunt diferitele probleme care pot exista la un injectoare volvo v90 și, în sfârșit, cum să le remediați.

Care este scopul injectării unui volvo v90?

Așa că începem articolul nostru explicând rapid cum funcționează un sistem de injecție, astfel încât să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege defecțiunile legate de acesta.

sistemul de injecție al unui volvo v90 gestionează admisia de combustibil în unitatea motorului , inlocuieste vechile carburatoare. Are avantajul de a fi mult mai precis și de a veni, sub presiune, să descarce combustibilul în unitatea motorului. Pompa de injecție se ocupă de presurizarea combustibilului și de transferul acestuia la injectoare, iar injectoarele vor descărca combustibilul sub formă de micropicături în cilindrii volvo v90. Avantajul injecției de combustibil este acela de a avea o dozare mult mai precisă decât un carburator și de a permite un amestec aer/combustibil mai bun și, în consecință, o ardere mai bună.

Weiterlesen:
volvo v90 care accelereaza singur

Care sunt diferitele probleme de injecție la volvo v90?

Acum, în această a doua parte, vom explora diferitele probleme de injecție și simptomele acestora cu care vă puteți confrunta cu volvo v90 .

Probleme la pompa de injectie volvo v90

Pentru început, vom afla problemele pompei de injecție de pe volvo v90, nu sunt multe, sunt destul de des persistente dar le vom detalia mai jos:

  • Problemă electronică a pompei de înaltă presiune: Dacă aveți o problemă electronică, presiunea din sistemul dumneavoastră de injecție ar putea fi prea mare sau prea scăzută, ceea ce va declanșa un amestec prost aer/combustibil și, în consecință, o combustie proastă și astfel va modifica performanța motorului. unitatea dvs. de volvo v90.
  • Scurgeri de la pompa de injecție a volvo v90: Dacă aveți o problemă semnificativă de scurgere, consecința va fi aproape aceeași ca și dacă aveți o lipsă de presiune, nu veți avea suficientă presiune și, în consecință, arderea combustibilului dvs. nu va fi. bun

.

În ceea ce privește rezultatele și simptomele unei probleme cu pompa de combustibil pe un volvo v90 , veți simți, evident, o lipsă de putere, unitatea motorului zburând, emisii de fum întunecat…

Probleme la injectoare volvo v90

Acum trecem la probleme cu injectorul la volvo v90 . Injectoarele reprezintă capătul sistemului dumneavoastră de injecție, iată diferitele probleme pe care le puteți întâlni:

  • Injectoare volvo v90 murdare: Acest lucru se poate întâmpla din cauza calității proaste a combustibilului, vor lăsa să treacă mai puțin combustibil sau mai mult dacă sunt complet înfundate. Deci, veți avea potențial unul sau mai mulți cilindri care nu funcționează corect.
  • Injector volvo v90 cu pierderi: destul de des la garniturile de înaltă presiune se poate scurge un injector, de asemenea, mai rar, poate fi crăpat sau spart.
  • Injector volvo v90 HS: Aceasta este împrejurarea în care injectoarele tale sunt total înfundate sau când ai o problemă electronică, nu va lăsa nimic.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent la volvo v90?

În ceea ce privește semne de boală ale problemelor cu injectoarele de pe volvo v90 este cam la fel ca si pentru o pompa de injectie defecta. Este posibil să întâmpinați probleme cu pornirea, răspunsul clapetei de accelerație, pierderea de putere și emisia de fum.

Cum să scapi de o problemă de injecție pe un volvo v90?

Pentru a finaliza conținutul nostru pe probleme cu injecția la volvo v90 , vom încerca să vă oferim soluțiile care există pentru a remedia aceste probleme.

Dacă după o diagnoză precisă pompa ta de injecție este motivul problemelor tale, va fi din păcate foarte complicat să intervii asupra problemei fără a schimba piesa, această schimbare merge destul de des cu înlocuirea injectoarelor, iar uneori a rezervorului, va dura între 2000 și 3000 euro pentru tot, încercați să obțineți niște diagnostice și estimări înainte de a începe orice reparație.

În ceea ce privește o problemă cu un injector, există diferite soluții în funcție de preocupările dvs., iată-le:

  • Injector murdar: Puteți curăța injectoarele volvo v90, nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru pe acest subiect pentru a obține procedura. Dacă nu funcționează, va trebui să le schimbați.
  • Injector cu scurgeri: Înlocuirea și achiziționarea unui kit de îmbinare vă va costa doar câteva zeci de euro, dar tot trebuie să aveți posibilitatea de a-l înlocui, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru despre injectoarele care curg volvo v90, pentru a avea la dispoziție toate soluțiile.
  • Injector HS: În sfârșit, ultima soluție, injectorul tău este deteriorat sau nu mai funcționează, în general, inlocuirea unui injector costa in jur de 500 de euro manopera inclusa.
Weiterlesen:
Geam blocat pe volvo v90, ce pot face?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre volvo v90, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v90.

Ссылка на основную публикацию