Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu injecția volvo v70, ce să fac?

A avea o problemă cu mașina ta este de bază, deoarece, din păcate, automobilele recente sunt din ce în ce mai complexe și, în consecință, sunt expuse la tot mai multe posibile defecțiuni. În acest articol vom încerca să vă ajutăm pentru a rezolva o problemă de injecție la volvo v70 . Aceasta este o problemă care este deosebit de enervantă, deoarece poate duce în cele din urmă mașinii dumneavoastră la unitatea motorului care nu pornește sau este stricat. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom descoperi cum funcționează injecția, apoi, care sunt diferitele preocupări care pot exista pe un injectoare volvo v70 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Care este scopul injectării unui volvo v70?

Așa că începem conținutul nostru prin a detalia rapid cum funcționează un sistem de injecție, astfel încât să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a descoperi defecțiunile asociate cu acesta.

sistemul de injecție al unui volvo v70 gestionează admisia de combustibil în unitatea motorului , inlocuieste vechile carburatoare. Are avantajul de a fi mult mai precis și de a veni, sub presiune, să descarce combustibilul în unitatea motorului. Pompa de injecție se ocupă de presurizarea combustibilului și de transferul acestuia la injectoare, iar injectoarele vor elibera combustibilul sub formă de micropicături în cilindrii volvo v70. Avantajul injectiei de combustibil este acela de a avea o dozare mult mai precisa decat un carburator si de a permite un amestec aer/combustibil mai bun si in consecinta o ardere mai buna.

Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate volvo v70?

Care sunt diferitele probleme de injecție la volvo v70?

Acum, în această a doua parte, vom vedea diferitele probleme de injecție și manifestările lor pe care le puteți confrunta pe volvo v70 .

Probleme la pompa de injectie volvo v70

Pentru început, vom descoperi problemele cu pompa de injecție de pe volvo v70, nu sunt multe, sunt destul de frecvente, dar le vom schița mai jos:

  • Problemă electronică a pompei de înaltă presiune: Dacă aveți o problemă electronică, presiunea din sistemul dumneavoastră de injecție ar putea fi prea mare sau prea scăzută, ceea ce va duce la un amestec prost aer/combustibil și, în consecință, o combustie proastă și astfel va modifica performanța unitatea motorului dvs. volvo v70.
  • Scurgeri de la pompa de injecție a volvo v70: Dacă aveți o problemă semnificativă de scurgere, consecința va fi aproape aceeași ca și dacă aveți o lipsă de presiune, nu veți avea suficientă presiune și, în consecință, arderea combustibilului dvs. nu va fi. bun

.

În ceea ce privește rezultatele și manifestările unei probleme la pompa de combustibil pe un volvo v70 , veți simți cu siguranță, o lipsă de putere, unitatea motorului zburând, emisii de fum întunecat…

Probleme la injectoare volvo v70

Acum trecem la probleme cu injectorul la volvo v70 . Injectoarele reprezintă sfârșitul sistemului dvs. de injecție, iată diferitele probleme pe care le puteți întâlni:

  • Injectoare volvo v70 murdare: Acest lucru se poate întâmpla ca urmare a calității slabe a combustibilului, vor lăsa să treacă mai puțin sau mai mult combustibil dacă sunt complet înfundate. Deci, veți avea potențial unul sau mai mulți cilindri care nu funcționează eficient.
  • Injector volvo v70 cu pierderi: destul de des la garniturile de înaltă presiune se poate scurge un injector, de asemenea, mai rar, poate fi crăpat sau spart.
  • Injector volvo v70 HS: Aceasta este împrejurarea în care injectoarele tale sunt complet înfundate sau când ai o problemă electronică, nu va lăsa nimic să plece.
Weiterlesen:
Lumină portocalie volvo v70 care rămâne aprinsă

În ceea ce privește simptome ale problemelor cu injectoarele de pe volvo v70 este cam la fel ca pentru o pompă de injecție defectă. Este posibil să aveți probleme cu pornirea, răspunsul clapetei de accelerație, pierderea puterii și emisia de fum.

Cum să remediați o problemă de injecție pe un volvo v70?

Pentru a încheia pagina noastră de conținut pe probleme cu injecția la volvo v70 , vom încerca să vă oferim soluțiile care există pentru a rezolva aceste probleme.

Dacă după o investigație precisă pompa de injecție este cauza problemelor tale, din păcate va fi foarte complicat să intervii pe această problemă fără a înlocui piesa, această schimbare merge destul de des cu înlocuirea injectoarelor, și ocazional a rezervorului, va dura între 2000 și 3000 euro pentru tot, încercați să obțineți niște diagnostice și estimări înainte de a începe orice reparație.

În ceea ce privește o problemă cu un injector, există diverse soluții bazate pe preocupările dvs., iată-le:

  • Injector murdar: Puteți curăța injectoarele volvo v70, nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru pe acest subiect pentru a obține procesul. Dacă nu funcționează, va trebui să le înlocuiți.
  • Injector cu scurgeri: Inlocuirea si achizitionarea unui kit de imbinare va costa doar cateva zeci de euro, dar mai trebuie sa il puteti inlocui, nu ezitati sa consultati continutul nostru despre injectoarele care curg pe volvo v70, pentru a ai la dispozitie toate solutiile.
  • Injector HS: În sfârșit, ultima soluție, injectorul tău este stricat sau nu mai funcționează, în general, inlocuirea unui injector costa in jur de 500 de euro manopera inclusa.
Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la volvo v70 meu?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre volvo v70, accesați categoria noastră volvo v70.

Ссылка на основную публикацию