Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu injecția Volvo S90, ce să faci?

A avea o problemă cu autovehiculul dvs. este tradițional, deoarece, din păcate, automobilele recente sunt din ce în ce mai dificile și, în consecință, sunt expuse la tot mai multe posibile defecțiuni. Astăzi vom încerca să vă ajutăm pentru a rezolva o problemă de injecție la Volvo S90 . Aceasta este o problemă care este deosebit de frustrantă, deoarece în cele din urmă vă poate aduce vehiculul la unitatea motorului care nu pornește sau este deteriorată. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom afla cum funcționează injecția, apoi, care sunt diferitele probleme care pot exista la un injectoare Volvo S90 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Care este scopul injectării unui Volvo S90?

Așa că începem conținutul nostru explicând cu promptitudine cum funcționează un sistem de injecție, astfel încât să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a descoperi defecțiunea afiliată acestuia.

sistemul de injecție al unui Volvo S90 controlează admisia de combustibil în unitatea motorului , inlocuieste vechile carburatoare. Are avantajul de a fi mult mai precis și de a veni, sub presiune, să elibereze combustibilul din unitatea motorului. Pompa de injecție se ocupă de presurizarea combustibilului și de transferul acestuia la injectoare, iar injectoarele vor elibera combustibilul sub formă de micropicături în cilindrii Volvo S90. Avantajul injecției de combustibil este acela de a avea o dozare mult mai precisă decât un carburator și de a permite un amestec aer/combustibil mai bun și, în consecință, o ardere mai bună.

Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volvo S90?

Care sunt diferitele complicații ale injecției la Volvo S90?

Acum, în această a doua componentă, vom descoperi diferitele complicații ale injecției și semnele lor de boală pe care le puteți întâlni la Volvo S90 .

Complicații ale pompei de injecție Volvo S90

Pentru început, vom afla care sunt complicațiile pompei de injecție de pe Volvo S90 dvs., nu sunt multe, sunt destul de des cronice, dar le vom detalia mai jos:

  • Problemă electronică a pompei de înaltă presiune: Dacă aveți o problemă electronică, presiunea din sistemul dumneavoastră de injecție poate fi prea mare sau prea scăzută, ceea ce va cauza un amestec prost aer/combustibil și, în consecință, o combustie proastă și astfel va modifica performanța motorului. unitatea dumneavoastră Volvo S90.
  • Scurgeri de la pompa de injecție a Volvo S90: Dacă aveți o problemă majoră de scurgere, consecința va fi aproape aceeași ca și în cazul în care aveți o lipsă de presiune, nu veți avea suficientă presiune și, în consecință, arderea combustibilului dvs. nu va fi. bun

.

În ceea ce privește rezultatele și semnele de boală ale unei probleme cu pompa de combustibil la un Volvo S90 , veți experimenta, evident, o lipsă de putere, unitatea motorului zburând, emisii de fum întunecat…

Complicatii injectoare Volvo S90

Acum trecem la problemele cu injectorul de pe Volvo S90 . Injectoarele reprezintă sfârșitul sistemului dumneavoastră de injecție, iată diferitele complicații pe care le puteți întâlni:

  • Injectoare Volvo S90 murdare: Acest lucru se poate întâmpla din cauza calității proaste a combustibilului, vor lăsa să treacă mai puțin combustibil sau mai mult dacă sunt complet înfundate. Deci, veți avea posibil unul sau mai mulți cilindri care nu funcționează eficient.
  • Injector Volvo S90 cu pierderi: destul de des la garniturile de înaltă presiune se poate scurge un injector, de asemenea, mai rar, poate fi crăpat sau spart.
  • Injector Volvo S90 HS: Acesta este cazul când injectoarele tale sunt complet înfundate sau când ai o problemă electronică, nu va lăsa nimic să plece.
Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Volvo S90?

În ceea ce privește simptome de complicații ale injectorului la Volvo S90 este cam la fel ca si pentru o pompa de injectie defecta. Este posibil să întâmpinați probleme cu pornirea, răspunsul clapetei de accelerație, pierderea de putere și emisia de fum.

Cum să remediați o problemă de injecție pe un Volvo S90?

Pentru a încheia conținutul nostru pe complicații ale injecției la Volvo S90 , vom încerca să vă oferim soluțiile care există pentru a rezolva aceste complicații.

Dacă după o analiză precisă pompa dumneavoastră de injecție este sursa complicațiilor dumneavoastră, va fi, din păcate, foarte dificil să interveniți pe această problemă fără a înlocui componenta, această schimbare merge destul de des cu înlocuirea injectoarelor, iar uneori a rezervorului, va dura între 2000 și 3000 euro pentru tot, încercați să obțineți niște diagnostice și estimări înainte de a începe orice reparație.

În ceea ce privește o problemă cu un injector, există diferite soluții în funcție de preocupările dvs., iată-le:

  • Injector murdar: Puteți curăța injectoarele Volvo S90, nu fi reticent să solicitați sfaturi din conținutul nostru pe acest subiect pentru a obține procedura. Dacă nu funcționează, va trebui să le schimbați.
  • Injector cu scurgeri: Schimbarea și achiziționarea unui kit de îmbinare vă va costa doar câteva zeci de euro, dar tot trebuie să îl puteți schimba, nu ezitați să cereți sfaturi din conținutul nostru cu privire la injectoarele care curg pe Volvo S90 , pentru a avea la dispoziție toate soluțiile.
  • Injector HS: În sfârșit, ultima soluție, injectorul tău este deteriorat sau nu mai funcționează, în general, inlocuirea unui injector costa in jur de 500 de euro manopera inclusa.
Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Volvo S90?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo S90, accesați categoria noastră Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию