Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu injecția Volkswagen Transporter, ce să fac?

A avea o problemă cu autovehiculul tău este de bază, deoarece, din păcate, vehiculele recente sunt din ce în ce mai complexe și, în consecință, la cheremul a tot mai multe posibile avarii. Astăzi vom încerca să vă ajutăm pentru a remedia o problemă de injecție la Volkswagen Transporter . Aceasta este o problemă care este deosebit de iritante, deoarece mai devreme sau mai târziu vă poate aduce mașina la nepornirea sau motorul stricat. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea cum funcționează injecția, apoi, care sunt diferitele probleme care pot exista la injectoarele unui Volkswagen Transporter și, în sfârșit, cum să le remediați.

Care este scopul injectării unui Volkswagen Transporter?

Așa că începem pagina noastră de conținut detaliind cu promptitudine modul în care funcționează un sistem de injecție, astfel încât să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă da seama de defecțiunea asociată acestuia.

sistemul de injecție al unui Volkswagen Transporter gestionează admisia de combustibil în motor , inlocuieste vechile carburatoare. Are avantajul de a fi mult mai precis și de a veni, sub presiune, să lanseze combustibilul în motor. Pompa de injecție se ocupă de presurizarea combustibilului și de transferul acestuia la injectoare, iar injectoarele vor elibera combustibilul sub formă de micropicături în cilindrii Volkswagen Transporter-ului tău. Avantajul injecției de combustibil este acela de a avea o dozare mult mai precisă decât un carburator și de a permite un amestec aer/combustibil mai bun și, în consecință, o ardere mai bună.

Care sunt diferitele probleme de injecție la Volkswagen Transporter?

Acum, în această a doua parte, vom vedea diferitele probleme de injecție și manifestările lor pe care le puteți întâlni la Volkswagen Transporter .

Probleme la pompa de injectie Volkswagen Transporter

Pentru început, vom vedea problemele cu pompa de injecție pe Volkswagen Transporter-ul tău, nu sunt multe, sunt în general frecvente dar le vom detalia mai jos:

  • Problemă electronică a pompei de înaltă presiune: Dacă aveți o problemă electronică, presiunea din sistemul dumneavoastră de injecție ar putea fi prea mare sau prea scăzută, ceea ce va duce la un amestec prost aer/combustibil și, în consecință, o combustie proastă și astfel va modifica performanța motorul Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră.
  • Scurgeri de la pompa de injecție a Volkswagen Transporter: Dacă aveți o problemă semnificativă de scurgere, consecința va fi aproape aceeași ca și dacă aveți o lipsă de presiune, nu veți avea suficientă presiune și, în consecință, arderea combustibilului dvs. nu va fi. bun
Weiterlesen:
Cum să tractați Volkswagen Transporter 6?

.

În ceea ce privește rezultate și manifestări ale unei probleme la pompa de combustibil pe un Volkswagen Transporter , veți simți cu siguranță, o lipsă de putere, motorul zdrobit, emisii de fum întunecat…

Probleme la injectoare Volkswagen Transporter

Acum trecem la problemele cu injectorul Volkswagen Transporter . Injectoarele reprezintă capătul sistemului dumneavoastră de injecție, iată diferitele probleme pe care le puteți întâlni:

  • Injectoare Volkswagen Transporter murdare: Acest lucru se poate întâmpla ca urmare a calității slabe a combustibilului, acestea vor lăsa să treacă mai puțin sau mai mult combustibil dacă sunt complet înfundate. Deci, veți avea posibil unul sau mai mulți cilindri care nu funcționează eficient.
  • Injector Volkswagen Transporter cu pierderi: în general, la garniturile de înaltă presiune, un injector poate scurge, de asemenea, mai rar, poate fi crăpat sau spart.
  • Injector Volkswagen Transporter HS: Este cazul cand injectoarele tale sunt complet infundate sau cand ai o problema electronica nu va lasa nimic.

În ceea ce privește semne de boală ale problemelor cu injectorul Volkswagen Transporter este cam la fel ca si pentru o pompa de injectie defecta. Este posibil să aveți probleme cu pornirea, răspunsul clapetei de accelerație, pierderea puterii și emisia de fum.

Cum se rezolvă o problemă de injecție la un Volkswagen Transporter?

Pentru a încheia pagina noastră de conținut pe probleme de injecție la Volkswagen Transporter , vom încerca să vă oferim soluțiile care există pentru a remedia aceste probleme.

Daca in urma unei investigatii precise pompa de injectie este motivul problemelor tale, din pacate va fi foarte complicat sa intervini asupra problemei fara a inlocui piesa, aceasta schimbare merge in general cu inlocuirea injectoarelor, iar ocazional a rezervorului va dura între 2000 și 3000 euro pentru tot, încercați să obțineți mai multe diagnostice și estimări înainte de a începe orice reparație.

Weiterlesen:
Pret inlocuire disc frana pentru Volkswagen Transporter 6 ?

În ceea ce privește o problemă cu un injector, există diverse soluții bazate pe preocupările dvs., iată-le:

  • Injector murdar: Puteți curăța injectoarele Volkswagen Transporter-ul dvs., nu vă gândiți de două ori pentru a solicita sfaturi de la pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a obține procesul. Dacă nu funcționează, va trebui să le înlocuiți.
  • Injector cu scurgeri: Înlocuirea și achiziționarea unui kit de îmbinare vă va costa doar câteva zeci de euro, dar trebuie totuși să aveți posibilitatea de a-l înlocui, nu ezitați să cereți sfaturi de pe pagina noastră de conținut despre injectoarele care se scurg pe Volkswagen Transporter, pentru a avea la dispoziție toate soluțiile.
  • Injector HS: În sfârșit, ultima soluție, injectorul tău este stricat sau nu mai funcționează, în general, inlocuirea unui injector costa in jur de 500 de euro manopera inclusa.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector