Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu injecția Volkswagen Touran, ce să fac?

Întâmpinarea unei probleme cu mașina dvs. este obișnuită, deoarece, din păcate, vehiculele recente sunt din ce în ce mai complexe și, prin urmare, sunt supuse tot mai multor defecțiuni posibile. Astăzi vom încerca să vă ajutăm pentru a rezolva o problemă de injecție la Volkswagen Touran . Aceasta este o problemă care este deosebit de iritante, deoarece poate duce în cele din urmă la mașina dumneavoastră la nepornirea sau motorul deteriorat. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea cum funcționează injecția, apoi, care sunt diferitele preocupări care pot exista pe injectoarele Volkswagen Touran și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Care este scopul injectării unui Volkswagen Touran?

Așa că începem pagina noastră de conținut explicând rapid cum funcționează un sistem de injecție, astfel încât să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege defecțiunea asociată cu acesta.

sistemul de injecție al unui Volkswagen Touran se ocupă de admisia de combustibil în motor , inlocuieste vechile carburatoare. Are avantajul de a fi mult mai precis și de a veni, sub presiune, să descarce combustibilul în motor. Pompa de injecție se ocupă de presurizarea combustibilului și de transferul acestuia la injectoare, iar injectoarele vor elibera combustibilul sub formă de micropicături în cilindrii Volkswagen Touran-ului tău. Avantajul injecției de combustibil este acela de a avea o dozare mult mai precisă decât un carburator și de a permite un amestec mai bun aer/combustibil și, prin urmare, o ardere mai bună.

Care sunt diferitele probleme de injecție la Volkswagen Touran?

Acum, în această a doua parte, vom explora diferitele probleme de injecție și simptomele lor pe care le puteți întâlni la Volkswagen Touran .

Probleme la pompa de injectie Volkswagen Touran

Pentru început, vom vedea problemele cu pompa de injecție pe Volkswagen Touran, nu sunt multe, sunt destul de frecvente dar le vom evidenția mai jos:

  • Problemă electronică a pompei de înaltă presiune: Dacă aveți o problemă electronică, presiunea din sistemul dvs. de injecție poate fi prea mare sau prea scăzută, ceea ce va produce un amestec prost aer/combustibil și, prin urmare, o combustie proastă și astfel va modifica performanța motorul Volkswagen Touran.
  • Scurgeri de la pompa de injecție a Volkswagen Touran: Dacă aveți o problemă majoră de scurgere, rezultatul final va fi aproape același ca și în cazul în care aveți o lipsă de presiune, nu veți avea suficientă presiune și, prin urmare, arderea combustibilului dvs. nu va fii bun
Weiterlesen:
Cum să resetați odometrul pe Volkswagen Touran 2

.

În ceea ce privește consecințele și simptomele unei probleme cu pompa de combustibil pe un Volkswagen Touran , veți experimenta cu siguranță o lipsă de putere, motorul zdrobit, emisii de fum întunecat…

Probleme la injectoare Volkswagen Touran

Acum trecem la problemele cu injectorul Volkswagen Touran . Injectoarele reprezintă sfârșitul sistemului dvs. de injecție, iată diferitele probleme pe care le puteți întâlni:

  • Injectoare Volkswagen Touran murdare: Acest lucru se poate întâmpla ca urmare a calității slabe a combustibilului, acestea vor lăsa să treacă mai puțin combustibil sau mai mult dacă sunt complet înfundate. Deci, probabil că veți avea unul sau mai mulți cilindri care nu funcționează eficient.
  • Injector Volkswagen Touran cu scurgeri: destul de des la garniturile de înaltă presiune se poate scurge un injector, de asemenea, mai rar, poate fi crăpat sau spart.
  • Injector Volkswagen Touran HS: Aceasta este împrejurarea în care injectoarele tale sunt complet înfundate sau când ai o problemă electronică, nu va lăsa nimic.

În ceea ce privește semne de boală de probleme cu injectorul Volkswagen Touran este cam la fel ca si pentru o pompa de injectie defecta. Este posibil să întâmpinați probleme cu pornirea, răspunsul clapetei de accelerație, pierderea de putere și emisia de fum.

Cum să scapi de o problemă de injecție la un Volkswagen Touran?

Pentru a încheia pagina noastră de conținut pe probleme de injecție la Volkswagen Touran , vom încerca să vă oferim soluțiile care există pentru a rezolva aceste probleme.

Daca dupa o diagnoza precisa pompa de injectie este cauza principala a problemelor tale, va fi din pacate foarte complicat sa intervini asupra problemei fara a inlocui piesa, aceasta schimbare merge destul de des cu inlocuirea injectoarelor, iar uneori a rezervorului. , va dura între 2000 și 3000 euro pentru tot, încercați să obțineți niște diagnostice și estimări înainte de a începe orice reparație.

Weiterlesen:
Cum schimb becul de ceață pe Volkswagen Touran 3?

În ceea ce privește o problemă cu un injector, există diferite soluții în funcție de preocupările dvs., iată-le:

  • Injector murdar: Puteți curăța injectoarele Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a obține procesul. Dacă nu funcționează, va trebui să le înlocuiți.
  • Injector cu scurgeri: Schimbarea și achiziționarea unui kit de îmbinare vă va costa doar câteva zeci de euro, dar mai trebuie să îl puteți schimba, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut despre injectoarele care curg pe Volkswagen Touran, pentru a avea la dispoziție toate soluțiile.
  • Injector HS: În sfârșit, ultimul remediu, injectorul tău este stricat sau nu mai funcționează, în general, inlocuirea unui injector costa in jur de 500 de euro manopera inclusa.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector