Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu injecția Mitsubishi Mirage, ce să faci?

A avea o problemă cu mașina este tradițional, deoarece, din păcate, automobilele recente sunt din ce în ce mai complexe și, în consecință, sunt supuse tot mai multor defecțiuni posibile. Pe această pagină vom încerca să vă ajutăm pentru a rezolva o problemă de injecție la Mitsubishi Mirage . Aceasta este o problemă care este deosebit de iritante, deoarece mai devreme sau mai târziu poate aduce vehiculul dumneavoastră la motorul nepornit sau deteriorat. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea cum funcționează injecția, apoi, care sunt diferitele probleme care pot exista la injectoarele Mitsubishi Mirage și, în cele din urmă, cum să le rezolvi.

Care este scopul injectării unui Mitsubishi Mirage?

Așa că începem conținutul nostru explicând rapid cum funcționează un sistem de injecție, astfel încât să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a descoperi defecțiunile legate de acesta.

sistemul de injecție al unui Mitsubishi Mirage gestionează admisia de combustibil în motor , inlocuieste vechile carburatoare. Are avantajul de a fi mult mai precis și de a veni, sub presiune, să lanseze combustibilul în motor. Pompa de injecție se ocupă de presurizarea combustibilului și de transferul acestuia la injectoare, iar injectoarele vor elibera combustibilul sub formă de micropicături în cilindrii Mitsubishi Mirage. Beneficiul injectiei de combustibil este acela de a avea o dozare mult mai precisa decat un carburator si de a permite un amestec mai bun aer/combustibil si in consecinta o ardere mai buna.

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Mitsubishi Mirage?

Care sunt diferitele complicații ale injecției la Mitsubishi Mirage?

Acum, în această a doua componentă, vom descoperi diferitele complicații ale injectării și semnele lor de boală pe care le puteți întâlni la Mitsubishi Mirage .

Complicații ale pompei de injecție Mitsubishi Mirage

Pentru început, vom vedea complicațiile pompei de injecție pe Mitsubishi Mirage, nu sunt multe, sunt în general frecvente, dar le vom detalia mai jos:

  • Problemă electronică a pompei de înaltă presiune: Dacă aveți o problemă electronică, presiunea din sistemul dumneavoastră de injecție poate fi prea mare sau prea scăzută, ceea ce va declanșa un amestec prost aer/combustibil și, în consecință, o combustie proastă și astfel va modifica performanța motorului. al tău Mitsubishi Mirage.
  • Scurgeri de la pompa de injecție a Mitsubishi Mirage: Dacă aveți o problemă semnificativă de scurgere, rezultatul va fi aproape același ca și în cazul în care aveți o lipsă de presiune, nu veți avea suficientă presiune și, în consecință, arderea combustibilului dvs. nu va fi. bun

.

În ceea ce privește rezultatele și semnele de boală ale unei probleme cu pompa de combustibil la un Mitsubishi Mirage , veți simți, evident, o lipsă de putere, motorul zdrobit, emisii de fum întunecat…

Complicatii injectoare Mitsubishi Mirage

Acum trecem la problemele cu injectorul de pe Mitsubishi Mirage . Injectoarele reprezintă sfârșitul sistemului dumneavoastră de injecție, iată diferitele complicații pe care le puteți întâlni:

  • Injectoare Mitsubishi Mirage murdare: Acest lucru se poate întâmpla ca urmare a calității slabe a combustibilului, acestea vor lăsa să treacă mai puțin sau mai mult combustibil dacă sunt complet înfundate. Deci, veți avea posibil unul sau mai mulți cilindri care nu funcționează eficient.
  • Injector Mitsubishi Mirage cu scurgeri: În general, la garniturile de înaltă presiune se poate scurge un injector, de asemenea, mai rar, poate fi crăpat sau spart.
  • Injector Mitsubishi Mirage HS: Acesta este cazul când injectoarele tale sunt total înfundate sau când ai o problemă electronică, nu va lăsa nimic să plece.
Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Mitsubishi Mirage?

În ceea ce privește semne de boală de complicații ale injectorului la Mitsubishi Mirage este cam la fel ca si pentru o pompa de injectie defecta. Este posibil să întâmpinați probleme cu pornirea, răspunsul clapetei de accelerație, pierderea de putere și emisia de fum.

Cum se rezolvă o problemă de injecție pe un Mitsubishi Mirage?

Pentru a finaliza pagina noastră de conținut pe complicații ale injecției la Mitsubishi Mirage , vom încerca să vă oferim soluțiile care există pentru a rezolva aceste complicații.

Dacă după o analiză precisă, pompa dumneavoastră de injecție este cauza complicațiilor dumneavoastră, va fi din păcate foarte complicat să intervii asupra problemei fără a schimba componenta, această schimbare merge în general odată cu înlocuirea injectoarelor, iar uneori a rezervorului, este va dura între 2000 și 3000 euro pentru tot, încercați să obțineți niște diagnostice și estimări înainte de a începe orice reparație.

În ceea ce privește o problemă cu un injector, există diferite soluții în funcție de preocupările dvs., iată-le:

  • Injector murdar: Puteți curăța injectoarele Mitsubishi Mirage, nu ezitați să solicitați sfaturi din conținutul nostru pe acest subiect pentru a obține procedura. Dacă nu funcționează, va trebui să le înlocuiți.
  • Injector cu scurgeri: Schimbarea și achiziționarea unui kit de îmbinare vă va costa doar câteva zeci de euro, dar tot trebuie să îl puteți schimba, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din conținutul nostru cu privire la injectoarele care curg pe Mitsubishi Mirage, să ai la dispoziție toate soluțiile.
  • Injector HS: În sfârșit, ultimul remediu, injectorul dvs. este deteriorat sau nu mai funcționează, în general, inlocuirea unui injector costa in jur de 500 de euro manopera inclusa.
Weiterlesen:
Cum să pornești un Mitsubishi Mirage?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Mitsubishi Mirage, aruncați o privire la categoria Mitsubishi Mirage.

Legătura cu publicația principală