Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă cu injecția Chevrolet Silverado, ce să fac?

A avea o problemă cu autovehiculul tău este tradițional, deoarece, din păcate, vehiculele recente sunt din ce în ce mai complexe și, prin urmare, sunt expuse la tot mai multe posibile defecțiuni. Astăzi vom încerca să vă ajutăm pentru a rezolva o problemă de injecție la Chevrolet Silverado . Aceasta este o problemă care este deosebit de iritante, deoarece în cele din urmă vă poate aduce mașina la unitatea motorului care nu pornește sau este deteriorată. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea cum funcționează injecția, apoi, care sunt diferitele probleme care pot exista la un injectoare Chevrolet Silverado și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Care este scopul injecției unui Chevrolet Silverado?

Așa că începem articolul nostru explicând cu promptitudine cum funcționează un sistem de injecție, astfel încât să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a descoperi defecțiunea asociată acestuia.

sistemul de injecție al unui Chevrolet Silverado gestionează admisia de combustibil în unitatea motorului , inlocuieste vechile carburatoare. Are avantajul de a fi mult mai precis și de a veni, sub presiune, să descarce combustibilul în unitatea motorului. Pompa de injecție se ocupă de presurizarea combustibilului și de transferul acestuia către injectoare, iar injectoarele vor elibera combustibilul sub formă de micropicături în cilindrii Chevrolet Silverado. Avantajul injectiei de combustibil este acela de a avea o dozare mult mai precisa decat un carburator si de a permite un amestec mai bun aer/combustibil si deci o ardere mai buna.

Weiterlesen:
Cum scot janta de la Chevrolet Silverado?

Care sunt diferitele probleme de injecție pe Chevrolet Silverado?

Acum, în această a doua componentă, vom vedea diferitele probleme de injecție și manifestările lor pe care le puteți confrunta eventual la Chevrolet Silverado .

Probleme la pompa de injectie Chevrolet Silverado

Pentru început, vom vedea problemele cu pompa de injecție la Chevrolet Silverado, nu sunt multe, sunt adesea persistente, dar le vom prezenta mai jos:

  • Problemă electronică a pompei de înaltă presiune: Dacă aveți o problemă electronică, presiunea din sistemul dumneavoastră de injecție ar putea fi prea mare sau prea scăzută, ceea ce va declanșa un amestec prost aer/combustibil și, prin urmare, o ardere proastă și astfel va modifica performanța motorului. unitatea Chevrolet Silverado dumneavoastră.
  • Scurgeri de la pompa de injecție a Chevrolet Silverado: Dacă aveți o problemă semnificativă de scurgere, rezultatul final va fi aproape același ca și în cazul în care aveți o lipsă de presiune, nu veți avea suficientă presiune și, prin urmare, arderea combustibilului dvs. nu va fii bun

.

În ceea ce privește consecințele și manifestările unei probleme cu pompa de combustibil pe un Chevrolet Silverado , veți simți cu siguranță, o lipsă de putere, unitatea motorului zburând, emisii de fum întunecat…

Probleme la injectoare Chevrolet Silverado

Acum trecem la problemele cu injectorul Chevrolet Silverado . Injectoarele reprezintă capătul sistemului dumneavoastră de injecție, iată diferitele probleme pe care le puteți întâlni:

  • Injectoare Chevrolet Silverado murdare: Acest lucru se poate întâmpla din cauza calității slabe a combustibilului, vor lăsa să treacă mai puțin combustibil sau mai mult dacă sunt complet înfundate. Deci, veți avea posibil unul sau mai mulți cilindri care nu funcționează corect.
  • Injector Chevrolet Silverado cu scurgeri: deseori la garniturile de înaltă presiune se poate scurge un injector, de asemenea, mai rar, poate fi crăpat sau spart.
  • Injector Chevrolet Silverado HS: Acesta este cazul când injectoarele tale sunt complet înfundate sau când ai o problemă electronică, nu va lăsa nimic să plece.
Weiterlesen:
Motorul Chevrolet Silverado zdrăngănește când este rece

În ceea ce privește semne de boală de probleme cu injectorul Chevrolet Silverado este cam la fel ca si pentru o pompa de injectie defecta. Este posibil să întâmpinați probleme cu pornirea, răspunsul clapetei de accelerație, pierderea puterii și emisia de fum.

Cum se rezolvă o problemă de injecție la un Chevrolet Silverado?

Pentru a încheia conținutul articolului nostru despre probleme de injecție la Chevrolet Silverado , vom încerca să vă oferim soluțiile care există pentru a rezolva aceste probleme.

Dacă după o analiză precisă pompa de injecție este motivul problemelor tale, va fi din păcate foarte complicat să intervii asupra problemei fără a înlocui componenta, această schimbare merge adesea cu înlocuirea injectoarelor, iar în unele cazuri a rezervorului. , va dura între 2000 și 3000 euro pentru tot, încercați să obțineți mai multe diagnostice și estimări înainte de a începe orice reparație.

În ceea ce privește o problemă cu un injector, există diferite soluții în funcție de preocupările dvs., iată-le:

  • Injector murdar: Puteți curăța injectoarele Chevrolet Silverado, nu ezitați să consultați articolul nostru pe acest subiect pentru a obține procesul. Dacă nu funcționează, va trebui să le schimbați.
  • Injector cu scurgeri: Schimbarea și achiziționarea unui kit de îmbinare vă va costa doar câteva zeci de euro, dar mai trebuie să aveți posibilitatea de a-l schimba, nu ezitați să consultați articolul nostru despre injectoarele care curg pe Chevrolet Silverado, pentru a avea la dispoziție toate soluțiile.
  • Injector HS: În sfârșit, ultimul remediu, injectorul tău este stricat sau nu mai funcționează, în general, inlocuirea unui injector costa in jur de 500 de euro manopera inclusa.
Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână la Chevrolet Silverado?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Chevrolet Silverado, accesați categoria noastră Chevrolet Silverado.

Legătura cu publicația principală