Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc frana pentru volvo xc70 ?

Îngrijirea mașinii tale este necesară, dacă este să te bucuri de o condus plăcută, să o vinzi la un preț corect, sau pentru a evita cheltuieli uriașe neprevăzute. Unele dintre aceste lucrări de întreținere sunt inevitabile, cum ar fi întreținerea frânei, și doar vom descoperi ce pret sa inlocuiesc discurile de frana ale unui volvo xc70 . Chiar dacă este greu să vă oferim un preț exact, vă vom explica mai întâi funcția discurilor de frână ale unui autovehicul, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână la volvo xc70 și, în cele din urmă, de ce și când pentru a-și schimba discurile.

Rolul discurilor de frână ale unui volvo xc70

Înainte de a descoperi costul schimbării discurilor de frână la volvo xc70, vă vom explica care este rolul acestora. Acestea sunt o componentă integrantă a sistemului dumneavoastră de frânare și vă asigură securitatea pe drum. Acest element de franare este un consumabil, aceasta componenta va trebui schimbata in functie de utilizarea pe care o aveti volvo xc70. Există două sisteme de frânare distincte, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora se vor apăsa plăcuțe pe pereți pentru a încetini mașina, echipate foarte des pe vehicule vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, după cum indică numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a vă opri volvo xc70 . Cu timpul și frecarea grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin eficiente.

Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la volvo xc70?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana la un volvo xc70

Vom trece acum la componenta de care probabil ești cel mai entuziasmat. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un volvo xc70? Este important să știți că discurile de frână sunt vândute în perechi, în general, autovehiculul dumneavoastră va fi echipat cu ele în față, și nu întotdeauna în spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unui autovehicul este concentrată pe partea din față a autovehiculului, este necesar să le avem în bune condiții de lucru. Vom explica diferitele posibilități disponibile pentru dvs schimbați discurile de frână ale volvo xc70 și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este de fapt cea mai scumpă, dacă ați avut deja de-a face cu un mecanic de marca volvo xc70 dvs. trebuie să știți că serviciile sunt în mod constant semnificativ mai scumpe. Vă asigurăm o expertiză care nu există în mod constant și care indiferent de motiv nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale volvo xc70 la producător vă va costa între 250 și 350 euro pe baza finisajului autovehiculului dumneavoastră.
  • A trece pe lângă un centru auto sau un mecanic independent este un remediu din ce in ce mai apreciat de proprietarii de autovehicule, pentru unii permitand sa pastreze garantia volvo xc70 cu toate ca minimizeaza factura. Se estimează că schimbarea discurilor de frână ale unui volvo xc70 în acest tip de garaj este de aproximativ între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să-ți schimbi singur discurile de frână , cu ceva know-how procedura nu este foarte complexa si vei descoperi ghiduri pe net. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cumpărați componenta. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Lumină portocalie volvo xc70 care rămâne aprinsă

De ce și când să schimb discurile de frână la volvo xc70?

După cum am explicat în introducere, discurile de frână de pe volvo xc70 sunt piese auto uzate. Se estimează că discurile de frână au o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de utilizarea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semne vă pot informa asupra necesității de a schimba discurile de frână la volvo xc70:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, nu uitați să verificați nivelul lichidului de frână din volvo xc70, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din conținutul nostru pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre volvo xc70, accesați categoria noastră volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию