Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc frana pentru volvo v90 ?

Îngrijirea mașinii tale este esențială, fie că este vorba de a te bucura de o condus plăcută, de a o vinde la un preț corect sau de a evita cheltuieli uriașe neprevăzute. Unele dintre aceste lucrări de întreținere sunt inevitabile, cum ar fi service-ul de frânare, și tocmai vom afla ce pret sa inlocuiesc discurile de frana ale unui volvo v90 . Indiferent dacă este complicat să vă oferim un cost exact, vă vom arăta mai întâi rolul discurilor de frână ale unui autovehicul, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână la volvo v90 dvs. și, în cele din urmă, de ce și când să-și înlocuiască discurile.

Rolul discurilor de frână ale unui volvo v90

Înainte de a afla costul schimbării discurilor de frână la volvo v90, vă vom arăta care este funcția acestora. Ele fac parte integrantă din sistemul dumneavoastră de frânare și vă asigură siguranța pe drum. Această componentă de frânare este un consumabil, această piesă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o ai de volvo v90. Există două sisteme de frânare diferite, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora vor fi apăsate plăcuțe pe pereți pentru a încetini mașina, echipate frecvent pe vehicule vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, după cum sugerează și numele, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a vă opri volvo v90 . Pe măsură ce trece timpul și frecarea, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin puternice.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc volvo v90 al meu

Pret pentru schimbarea discurilor de frana la un volvo v90

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un volvo v90? Este important de stiut ca discurile de frana se vand in perechi, in general autovehiculul dumneavoastra va fi echipat cu ele in fata, si nu intotdeauna in spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unui autovehicul este concentrată pe partea din față a autovehiculului, este esențial să le avem în condiții bune de funcționare. Vom detalia diferitele posibilități disponibile pentru dvs înlocuiți discurile de frână ale dvs. volvo v90 și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este neapărat cea mai scumpă, dacă ați avut deja de a face cu o zonă de garaj a mărcii volvo v90 dvs. trebuie să știți că serviciile sunt întotdeauna substanțial mai scumpe. Vă garantăm o expertiză care nu există întotdeauna și care indiferent de motiv nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale volvo v90 la producător vă va costa între 250 și 350 euro pe baza finisajului autovehiculului dumneavoastră.
  • De completat printr-un centru auto sau o zonă de garaj independentă este un remediu din ce in ce mai apreciat de proprietarii de autovehicule, pentru unii permitand sa pastrezi garantia volvo v90 tau deși minimizând factura. Se estimează că schimbarea discurilor de frână ale unui volvo v90 în acest tip de garaj este în jur de între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să înlocuiți singur discurile de frână , cu ceva expertiza procedura nu este foarte complexa si vei localiza cursuri pe internet. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cumpărați piesa. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Cum scot janta pe volvo v90?

De ce și când să schimb discurile de frână la volvo v90?

După cum am menționat în introducere, discurile de frână de pe volvo v90 sunt piese auto uzate. Se estimează că discurile de frână au o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de utilizarea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semne vă pot avertiza cu privire la necesitatea înlocuirii discurilor de frână la volvo v90:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, nu uitați să verificați nivelul lichidului de frână din volvo v90, nu ezitați să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Dacă aveți întrebări suplimentare despre volvo v90, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v90.

Ссылка на основную публикацию