Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc frana pentru Volkswagen Up! ?

Este important să ai grijă de automobilul tău, fie că este vorba de a te bucura de o condus plăcută, de a-l vinde la un preț corect sau de a evita cheltuielile uriașe neașteptate. Unele dintre aceste acte de întreținere sunt inevitabile, cum ar fi service-ul de frânare, și tocmai vom afla ce pret sa inlocuiesti discurile de frana ale unui Volkswagen Up! . Chiar dacă este complicat să vă oferim un cost exact, vom descrie mai întâi scopul discurilor de frână ale unui autovehicul, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Volkswagen Up! și, în final, de ce și când pentru a-și schimba discurile.

Funcția discurilor de frână ale unui Volkswagen Up!

Înainte de a afla costul schimbării discurilor de frână la Volkswagen Up!, vă vom descrie care este rolul acestora. Ele fac parte integrantă din sistemul dumneavoastră de frânare și vă asigură siguranța pe drum. Acest element de frânare este un consumabil, această piesă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o aveți Volkswagen Up!. Există două sisteme de frânare specifice, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora plăcuțele vor fi apăsate pe pereți pentru a încetini automobilul, foarte des echipate pe mașini vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, așa cum înseamnă numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a vă opri Volkswagen Up! . Pe măsură ce trece timpul și frecarea, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin puternice.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța pentru aer condiționat la Volkswagen Up! ?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana ale unui Volkswagen Up!

Vom trece acum la partea de care probabil ești cel mai interesat. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Volkswagen Up!? Este important de stiut ca discurile de frana se vand in perechi, in general autovehiculul dumneavoastra va fi construit cu ele in fata, si nu intotdeauna in spate. Deoarece 70% din puterea de frânare a unei mașini este concentrată pe partea din față a autovehiculului, este important să le aveți în condiții bune de lucru. Vom explica diferitele posibilități disponibile pentru dvs schimbați discurile de frână ale Volkswagen Up! și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este de fapt cea mai scumpă, dacă ai fost deja nevoit să faci față unui mecanic de la marca Volkswagen Up! trebuie să știți că serviciile sunt constant mult mai scumpe. Vă asigurăm o expertiză care nu există în mod constant și care indiferent de motiv nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Totuși, schimbarea discurilor de frână ale Volkswagen Up! la producător vă va costa între 250 și 350 euro în funcție de finisajul autovehiculului dvs.
  • A trece pe lângă un centru auto sau un mecanic independent este un remediu din ce în ce mai apreciat de proprietarii de autovehicule, pentru unii permitând să păstreze garanția Volkswagen Up! limitând în același timp factura. Este de așteptat ca schimbarea discurilor de frână ale unui Volkswagen Up! în acest tip de garaj se ridică la aproximativ între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să-ți schimbi singur discurile de frână , cu ceva cunoștințe sarcina nu este foarte dificilă și vei găsi ghiduri pe internet. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cumpărați piesa. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volkswagen Up!

De ce și când să schimbi discurile de frână la Volkswagen Up!?

După cum am menționat în introducere, discurile de frână de pe Volkswagen Up! sunt piese auto uzate. Este de așteptat ca discurile de frână să aibă o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de folosirea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semne vă pot anunța asupra necesității de a schimba discurile de frână la Volkswagen Up!:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, nu uitați să verificați nivelul lichidului de frână din Volkswagen Up!, nu ezitați să solicitați sfaturi din pagina noastră de conținut pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Up!, aruncați o privire la Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию