Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc frana pentru Volkswagen Transporter 6 ?

Îngrijirea mașinii tale este esențială, fie că este vorba de a te bucura de o condus plăcută, de a o vinde la un preț corect sau de a evita cheltuieli uriașe neprevăzute. Unele dintre aceste acte de service de rutină sunt inevitabile, cum ar fi întreținerea frânelor, și doar vom descoperi ce pret sa inlocuiesti discurile de frana ale unui Volkswagen Transporter 6 . Chiar dacă este complicat să vă oferim un preț exact, vă vom explica mai întâi scopul discurilor de frână ale unui autovehicul, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Volkswagen Transporter 6 și, în final, de ce și când pentru a-i înlocui discurile.

Funcția discurilor de frână ale unui Volkswagen Transporter 6

Înainte de a descoperi costul schimbării discurilor de frână pe Volkswagen Transporter 6, vă vom explica care este scopul acestora. Ele sunt o componentă integrantă a sistemului dumneavoastră de frânare și vă asigură securitatea pe drum. Acest element de frânare este un consumabil, această componentă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o aveți Volkswagen Transporter 6. Există două sisteme de frânare specifice, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora vor fi apăsate plăcuțele. pereții pentru a încetini mașina, echipată adesea pe vehicule vechi sau pe roțile din spate deoarece au putere de frânare mai mică. Discurile, după cum indică numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a opri Volkswagen Transporter 6 . Pe măsură ce trece timpul și frecarea, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin puternice.

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter-ul meu trage spre dreapta, ce să fac?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana ale unui Volkswagen Transporter 6

Vom trece acum la componenta pe care aproape sigur vă place cel mai mult. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Volkswagen Transporter 6? Este necesar sa stii ca discurile de frana se vand in perechi, in general autovehiculul tau va fi echipat cu ele in fata, si nu intotdeauna in spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unui autovehicul este concentrată pe partea din față a autovehiculului, este esențial ca acestea să fie în stare bună de funcționare. Vom ilustra diferitele posibilități disponibile pentru dvs înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen Transporter 6 și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este neapărat cea mai scumpă, dacă ați avut deja de-a face cu un garaj al mărcii Volkswagen Transporter 6 dvs. trebuie să știți că serviciile sunt întotdeauna mult mai scumpe. Vă garantăm o expertiză care nu există întotdeauna și care indiferent de motiv nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale Volkswagen Transporter 6 la producător vă va costa între 250 și 350 euro în funcție de finisajul autovehiculului dvs.
  • Să treci pe lângă un centru auto sau un garaj independent este o solutie din ce in ce mai apreciata de catre proprietarii de autovehicule, pentru unii permitand sa pastreze garantia Volkswagen Transporter 6 desi limitand factura. Este de așteptat ca schimbarea discurilor de frână ale unui Volkswagen Transporter 6 într-un astfel de garaj să fie în jur între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să vă înlocuiți singur discurile de frână , cu ceva experienta procesul nu este foarte complex si vei gasi ghiduri pe net. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cumpărați componenta. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Cum să resetați odometrul pe Volkswagen Transporter 5

De ce și când să schimbi discurile de frână la Volkswagen Transporter 6?

După cum am dezvăluit în introducere, discurile de frână de pe Volkswagen Transporter 6 sunt piese auto uzate. Este de așteptat ca discurile de frână să aibă o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de folosirea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semne vă pot informa cu privire la necesitatea înlocuirii discurilor de frână la Volkswagen Transporter 6:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, nu uitați să verificați nivelul lichidului de frână din Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector