Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc frana pentru Volkswagen Transporter 4 ?

Îngrijirea mașinii tale este esențială, dacă este să te bucuri de o condus plăcută, să o vinzi la un preț corect sau pentru a evita cheltuieli uriașe neprevăzute. Unele dintre aceste lucrări de întreținere de rutină sunt inevitabile, cum ar fi service-ul de frânare, și doar vom descoperi ce pret sa inlocuiesti discurile de frana ale unui Volkswagen Transporter 4 . Indiferent dacă este dificil să vă oferim un cost exact, vă vom arăta mai întâi funcția discurilor de frână ale unui autovehicul, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Volkswagen Transporter 4 și, în cele din urmă, de ce și când să-și schimbe discurile.

Scopul discurilor de frână ale unui Volkswagen Transporter 4

Înainte de a descoperi costul schimbării discurilor de frână pe Volkswagen Transporter 4, vă vom arăta care este scopul acestora. Ele fac parte integrantă din sistemul dumneavoastră de frânare și vă asigură securitatea pe drum. Această componentă de frânare este un consumabil, această piesă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o aveți Volkswagen Transporter 4. Există două sisteme de frânare specifice, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora vor fi apăsate plăcuțele. pereții pentru a încetini mașina, echipată adesea pe vehicule vechi sau pe roțile din spate deoarece au putere de frânare mai mică. Discurile, după cum sugerează și numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a opri Volkswagen Transporter 4 . Pe măsură ce trece timpul și frecarea, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin puternice.

Weiterlesen:
Geam blocat pe Volkswagen Transporter 5, ce pot face?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana ale unui Volkswagen Transporter 4

Vom trece acum la partea de care ești cel mai probabil cel mai entuziasmat. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Volkswagen Transporter 4? Este important de stiut ca discurile de frana se vand in perechi, in general autovehiculul dumneavoastra va fi construit cu ele in fata, si nu neaparat in spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unei mașini este concentrată pe partea din față a autovehiculului, este esențial să le aveți în condiții bune de lucru. Vom rezuma diferitele posibilități disponibile pentru dvs schimbați discurile de frână ale Volkswagen Transporter 4 și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este neapărat cea mai costisitoare, dacă ați fost deja nevoit să faceți față unei zone de garaj a mărcii Volkswagen Transporter 4. trebuie să știți că serviciile sunt în mod constant considerabil mai costisitoare. Vă asigurăm o expertiză care nu există în mod constant și care indiferent de motiv nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale Volkswagen Transporter 4 la producător vă va costa între 250 și 350 euro pe baza finisajului autovehiculului dumneavoastră.
  • Să treci pe lângă un centru auto sau o zonă de garaj independentă este o solutie din ce in ce mai apreciata de proprietarii de autovehicule, pentru unii permitand sa pastreze garantia Volkswagen Transporter 4 reducand factura. Este de așteptat ca schimbarea discurilor de frână ale unui Volkswagen Transporter 4 în acest tip de garaj să fie în jur între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să-ți schimbi singur discurile de frână , cu ceva expertiza procedura nu este foarte complexa si vei descoperi cursuri pe web. Pentru aceasta, trebuie doar să cumpărați piesa. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Cum se blochează manual Volkswagen Transporter?

De ce și când să schimbi discurile de frână la Volkswagen Transporter 4?

După cum am explicat în introducere, discurile de frână de pe Volkswagen Transporter 4 sunt piese auto uzate. Este de așteptat ca discurile de frână să aibă o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de utilizarea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semnale vă pot informa asupra necesității de a schimba discurile de frână de pe Volkswagen Transporter 4:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, nu uitați să verificați nivelul lichidului de frână din Volkswagen Transporter 4, nu vă gândiți de două ori să solicitați sfaturi de la pagina noastră de conținut pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector