Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc frana pentru Volkswagen Touran 3 ?

Este important să ai grijă de mașina ta, fie că este vorba de a te bucura de o condus plăcută, de a o vinde la un preț corect sau de a evita cheltuieli uriașe neprevăzute. Unele dintre aceste lucrări de întreținere sunt inevitabile, cum ar fi întreținerea frânei, și tocmai vom afla ce pret sa inlocuiesti discurile de frana ale unui Volkswagen Touran 3 . Indiferent dacă este greu să vă oferim un preț exact, vom descrie mai întâi rolul discurilor de frână ale unui autovehicul, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Volkswagen Touran 3 dvs. și, în final, de ce și când pentru a-i înlocui discurile.

Rolul discurilor de frână ale unui Volkswagen Touran 3

Înainte de a afla costul schimbării discurilor de frână la Volkswagen Touran 3, vă vom descrie care este scopul acestora. Ele fac parte integrantă din sistemul dumneavoastră de frânare și vă asigură siguranța pe drum. Acest element de frânare este un consumabil, această piesă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o aveți Volkswagen Touran 3. Există două sisteme de frânare specifice, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora vor fi apăsate plăcuțele. pereții pentru a încetini mașina, echipată adesea pe mașini vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, după cum sugerează și numele, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a opri Volkswagen Touran 3 . Pe măsură ce trece timpul și frecarea, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin puternice.

Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Touran?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana ale unui Volkswagen Touran 3

Vom trece acum la partea care vă place cu siguranță cel mai mult. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Volkswagen Touran 3? Este esențial să știți că discurile de frână se vând în perechi, în general autovehiculul dumneavoastră va fi echipat cu ele în față, și nu neapărat în spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unui autovehicul este concentrată pe partea din față a autovehiculului, este important să le aveți în stare bună de funcționare. Vom explica diferitele posibilități disponibile pentru dvs înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen Touran 3 și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este de fapt cea mai costisitoare, dacă ați fost deja nevoit să faceți față unui garaj al mărcii Volkswagen Touran 3 dvs. trebuie să știți că serviciile sunt în mod constant considerabil mai scumpe. Vă asigurăm o expertiză care nu există în mod constant și care în orice caz nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale Volkswagen Touran 3 la producător vă va costa între 250 și 350 euro pe baza finisajului autovehiculului dumneavoastră.
  • De completat de un centru auto sau de un garaj independent este o solutie din ce in ce mai apreciata de proprietarii de autovehicule, pentru unii permitand sa pastreze garantia Volkswagen Touran 3 in timp ce scad factura. Se estimează că schimbarea discurilor de frână ale unui Volkswagen Touran 3 în acest tip de garaj este în jur de între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să vă înlocuiți singur discurile de frână , cu ceva cunostinte operatia nu este foarte dificila si vei localiza cursuri pe net. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cumpărați piesa. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Cum schimb becul de ceață pe Volkswagen Touran 3?

De ce și când să schimbi discurile de frână la Volkswagen Touran 3?

După cum am explicat în introducere, discurile de frână de pe Volkswagen Touran 3 sunt piese de uzură. Se estimează că discurile de frână au o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de utilizarea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semnale vă pot avertiza cu privire la necesitatea înlocuirii discurilor de frână la Volkswagen Touran 3:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, nu uitați să verificați nivelul lichidului de frână din Volkswagen Touran 3, nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 3, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector