Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc frana pentru Volkswagen Touran 2 ?

Este necesar să ai grijă de mașina ta, dacă este să te bucuri de o condus plăcută, să o vinzi la un preț corect, sau să eviți cheltuieli uriașe neprevăzute. Unele dintre aceste acte de service de rutină sunt inevitabile, cum ar fi întreținerea frânelor, și vom vedea ce pret sa inlocuiesti discurile de frana ale unui Volkswagen Touran 2 . Indiferent dacă este greu să vă oferim un preț exact, vă vom arăta mai întâi scopul discurilor de frână ale unui autovehicul, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Volkswagen Touran 2 și, în cele din urmă, de ce și când să-și schimbe discurile.

Funcția discurilor de frână ale unui Volkswagen Touran 2

Înainte de a vedea costul schimbării discurilor de frână la Volkswagen Touran 2, vă vom arăta care este rolul lor. Ele fac parte integrantă din sistemul dumneavoastră de frânare și vă asigură securitatea pe drum. Această componentă de frânare este un consumabil, această piesă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o aveți Volkswagen Touran 2. Există două sisteme de frânare distincte, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora vor fi apăsate plăcuțele. pereții pentru a încetini mașina, echipată adesea pe vehicule vechi sau pe roțile din spate deoarece au putere de frânare mai mică. Discurile, așa cum înseamnă numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a opri Volkswagen Touran 2 . Cu timpul și frecarea grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin utile.

Weiterlesen:
Scaunul a blocat Volkswagen Touran 2 pe poziție

Pret pentru schimbarea discurilor de frana ale unui Volkswagen Touran 2

Vom trece acum la partea care vă place cel mai mult. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Volkswagen Touran 2? Este important să știți că discurile de frână sunt vândute în perechi, în general, autovehiculul dumneavoastră va fi construit cu ele în față și nu întotdeauna în spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unui autovehicul este concentrată pe partea din față a autovehiculului, este necesar ca acestea să fie în stare bună de funcționare. Vom rezuma diferitele posibilități disponibile pentru dvs schimbați discurile de frână ale Volkswagen Touran 2 și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este neapărat cea mai scumpă, dacă ați avut deja de-a face cu un mecanic al mărcii Volkswagen Touran 2 dvs. trebuie să știți că serviciile sunt întotdeauna substanțial mai costisitoare. Vă asigurăm o expertiză care nu există întotdeauna și care în orice caz nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale Volkswagen Touran 2 la producător vă va costa între 250 și 350 euro pe baza finisajului autovehiculului dumneavoastră.
  • A trece pe lângă un centru auto sau un mecanic independent este un remediu din ce in ce mai apreciat de proprietarii de autovehicule, pentru unii permitand sa pastreze garantia Volkswagen Touran 2 minimizand factura. Se estimează că schimbarea discurilor de frână ale unui Volkswagen Touran 2 în acest tip de garaj este în jur de între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să-ți schimbi singur discurile de frână , cu ceva experienta procesul nu este foarte dificil si vei gasi tutoriale pe net. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cumpărați piesa. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Cum scot janta de la Volkswagen Touran?

De ce și când să schimbi discurile de frână la Volkswagen Touran 2?

După cum am menționat în introducere, discurile de frână de pe Volkswagen Touran 2 sunt piese auto uzate. Se estimează că discurile de frână au o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de utilizarea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semnale vă pot alerta asupra necesității de a schimba discurile de frână la Volkswagen Touran 2:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, asigurați-vă că verificați nivelul lichidului de frână din Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați conținutul nostru pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector