Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc frana pentru Volkswagen Touareg ?

Îngrijirea mașinii tale este fundamentală, fie că este vorba de a te bucura de o condus plăcută, de a o vinde la un preț corect sau de a evita cheltuieli uriașe neprevăzute. Unele dintre aceste lucrări de întreținere de rutină sunt inevitabile, cum ar fi service-ul de frânare, și tocmai vom afla ce pret sa inlocuiesti discurile de frana ale unui Volkswagen Touareg . Indiferent dacă este dificil să vă oferim un preț exact, vă vom explica mai întâi funcția discurilor de frână ale unei mașini, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Volkswagen Touareg și, în cele din urmă, de ce și când să înlocuiți-i discurile.

Rolul discurilor de frână ale unui Volkswagen Touareg

Înainte de a afla costul schimbării discurilor de frână la Volkswagen Touareg, vă vom explica care este rolul acestora. Acestea sunt o componentă integrantă a sistemului dumneavoastră de frânare și vă asigură securitatea pe drum. Acest element de franare este un consumabil, aceasta componenta va trebui schimbata in functie de utilizarea pe care o aveti Volkswagen Touareg-ul dumneavoastra. Există două sisteme de frânare specifice, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora se vor apăsa plăcuțe pe pereți pentru a încetini mașina, foarte des echipate pe vehicule vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, așa cum înseamnă numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a vă opri Volkswagen Touareg . În timp și frecare, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin puternice.

Weiterlesen:
Scurgerea injectorului la Volkswagen Touareg, ce să fac?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana ale unui Volkswagen Touareg

Vom trece acum la componenta care vă interesează cel mai mult. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Volkswagen Touareg? Este important să știți că discurile de frână se vând în perechi, în general, mașina dumneavoastră va fi construită cu ele în față, și nu întotdeauna în spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unui autovehicul este concentrată pe partea din față a mașinii, este fundamental să le avem în bune condiții de lucru. Vom ilustra diferitele posibilități disponibile pentru dvs înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen Touareg și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este de fapt cea mai scumpă, dacă ați fost deja nevoit să faceți față unui mecanic al mărcii Volkswagen Touareg-ul dvs. trebuie să știți că serviciile sunt constant mult mai scumpe. Vă garantăm o expertiză care nu există în mod constant și care în orice caz nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale Volkswagen Touareg la producător vă va costa între 250 și 350 euro în funcție de finisajul mașinii tale.
  • De completat de către un centru auto sau un mecanic independent este un remediu din ce în ce mai apreciat de proprietarii de mașini, pentru unii permitând să păstreze garanția Volkswagen Touareg-ului tău deși scad factura. Este de așteptat ca schimbarea discurilor de frână ale unui Volkswagen Touareg într-un astfel de garaj să fie în jur între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să vă înlocuiți singur discurile de frână , cu ceva know-how procesul nu este foarte complex și vei găsi cursuri pe web. Pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să cumpărați componenta. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Volkswagen Touareg

De ce și când să schimbi discurile de frână la Volkswagen Touareg?

După cum am menționat în introducere, discurile de frână de pe Volkswagen Touareg sunt piese de uzură. Este de așteptat ca discurile de frână să aibă o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de folosirea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semnale vă pot informa despre necesitatea înlocuirii discurilor de frână la Volkswagen Touareg:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, nu uitați să verificați nivelul lichidului de frână din Volkswagen Touareg, nu ezitați să consultați conținutul nostru pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touareg, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию