Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc frana pentru Volkswagen Tiguan?

Îngrijirea automobilului dumneavoastră este esențială, dacă este să vă bucurați de o călătorie plăcută, să-l vindeți la un preț corect sau să evitați cheltuieli neașteptate uriașe. Unele dintre aceste acte de întreținere sunt inevitabile, cum ar fi service-ul de frânare, și vom vedea ce pret sa inlocuiesc discurile de frana ale unui Volkswagen Tiguan . Chiar dacă este dificil să vă oferim un preț exact, vă vom explica mai întâi scopul discurilor de frână ale unei mașini, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Volkswagen Tiguan și, în final, de ce și când să schimbați discurile sale.

Scopul discurilor de frână ale unui Volkswagen Tiguan

Înainte de a vedea costul schimbării discurilor de frână la Volkswagen Tiguan, vă vom explica care este funcția acestora. Acestea sunt o componentă integrantă a sistemului dumneavoastră de frânare și vă asigură securitatea pe drum. Aceasta componenta de franare este un consumabil, aceasta componenta va trebui schimbata in functie de utilizarea pe care o aveti Volkswagen Tiguan. Există două sisteme de frânare distincte, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora plăcuțele vor fi apăsate pe pereți pentru a încetini automobilul, echipat adesea pe vehicule vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, după cum indică numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a opri Volkswagen Tiguan . Cu timpul și frecarea, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin puternice.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână la Volkswagen Tiguan?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana ale unui Volkswagen Tiguan

Vom trece acum la componenta de care sunteți aproape sigur cel mai interesat. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Volkswagen Tiguan? Este necesar sa stii ca discurile de frana se vand in perechi, in general masina ta va fi echipata cu ele in fata, si nu automat in spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unui autovehicul este concentrată pe partea din față a mașinii, este esențial să le aveți în condiții bune de lucru. Vom ilustra diferitele posibilități disponibile pentru dvs schimbați discurile de frână ale Volkswagen Tiguan și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este de fapt cea mai costisitoare, dacă ați fost deja nevoit să faceți față unui garaj al mărcii Volkswagen Tiguan dvs. trebuie să știți că serviciile sunt întotdeauna considerabil mai scumpe. Vă asigurăm o expertiză care nu există întotdeauna și care, indiferent de caz, nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale Volkswagen Tiguan la producător vă va costa între 250 și 350 euro în funcție de finisajul mașinii tale.
  • De completat de un centru auto sau un garaj independent este o soluție din ce în ce mai apreciată de proprietarii de mașini, pentru unii permitând să păstreze garanția Volkswagen-ului tău Tiguan în timp ce scad factura. Se estimează că schimbarea discurilor de frână ale unui Volkswagen Tiguan într-un astfel de garaj este aproximativ între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să-ți schimbi singur discurile de frână , cu ceva expertiza operatiunea nu este foarte complexa si vei localiza cursuri pe net. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cumpărați componenta. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe Volkswagen Tiguan meu?

De ce și când să schimbi discurile de frână la Volkswagen Tiguan?

După cum am dezvăluit în introducere, discurile de frână de pe Volkswagen Tiguan sunt piese de uzură. Se estimează că discurile de frână au o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de folosirea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semnale vă pot avertiza asupra necesității de a schimba discurile de frână la Volkswagen Tiguan:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, nu uitați să verificați nivelul lichidului de frână din Volkswagen Tiguan, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Tiguan, accesați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию