Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc frana pentru Renault Kadjar ?

Îngrijirea automobilului dumneavoastră este importantă, fie că este vorba de a vă bucura de o călătorie plăcută, de a-l vinde la un preț corect sau de a evita cheltuieli neprevăzute uriașe. Unele dintre aceste acte de întreținere sunt inevitabile, cum ar fi service-ul de frânare, și tocmai vom afla ce pret sa inlocuiesc discurile de frana ale unui Renault Kadjar . Chiar dacă este greu să vă oferim un cost exact, vă vom arăta mai întâi rolul discurilor de frână ale unui autovehicul, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Renault Kadjar dvs. și, în final, de ce și când pentru a-i înlocui discurile.

Scopul discurilor de frână ale unui Renault Kadjar

Înainte de a afla costul schimbării discurilor de frână la Renault Kadjar, vă vom arăta care este rolul acestora. Ele fac parte integrantă din sistemul dumneavoastră de frânare și vă asigură siguranța pe drum. Această componentă de frânare este un consumabil, această piesă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o aveți Renault Kadjar. Există două sisteme de frânare diferite, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora plăcuțele vor fi apăsate pe pereți pentru a încetini automobilul, echipate adesea pe vehicule vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, după cum indică numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a opri Renault Kadjar . În timp și frecare, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin eficiente.

Weiterlesen:
Renault Kadjar meu trage spre dreapta, ce să fac?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana unui Renault Kadjar

Vom trece acum la partea care vă place cel mai probabil. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Renault Kadjar? Este esential sa stii ca discurile de frana se vand in perechi, in general autovehiculul tau va fi construit cu ele in fata, si nu automat in spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unui autovehicul este concentrată pe partea din față a autovehiculului, este important să le aveți în condiții bune de lucru. Vom rezuma diferitele posibilități disponibile pentru dvs înlocuiți discurile de frână ale Renault Kadjar dvs. și diferitele prețuri ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este neapărat cea mai costisitoare, dacă ați avut deja de-a face cu un mecanic al mărcii Renault Kadjar dvs. trebuie să știți că serviciile sunt întotdeauna mult mai scumpe. Vă asigurăm o expertiză care nu există întotdeauna și care indiferent de caz nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale Renault Kadjar la producător vă va costa între 250 și 350 euro pe baza finisajului autovehiculului dumneavoastră.
  • A trece pe lângă un centru auto sau un mecanic independent este un remediu din ce in ce mai apreciat de proprietarii de autovehicule, pentru unii permitand sa pastreze garantia Renault Kadjar-ului tau desi reducand factura. Se estimează că schimbarea discurilor de frână ale unui Renault Kadjar într-un astfel de garaj este aproximativ între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să vă înlocuiți singur discurile de frână , cu ceva expertiza operatia nu este foarte grea si vei localiza cursuri pe net. Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați doar piesa. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Cum să resetați contorul de parcurs la Renault Kadjar

De ce și când să schimbi discurile de frână la Renault Kadjar lui?

După cum am menționat în introducere, discurile de frână de pe Renault Kadjar sunt piese de uzură. Se estimează că discurile de frână au o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de utilizarea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semne vă pot avertiza cu privire la necesitatea înlocuirii discurilor de frână la Renault Kadjar:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, asigurați-vă că verificați nivelul lichidului de frână din Renault Kadjar dvs., nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Renault Kadjar, nu ezitați să consultați categoria noastră Renault Kadjar.

Legătura cu publicația principală