Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc frana pentru Peugeot 4008 ?

Îngrijirea vehiculului dumneavoastră este esențială, fie că este vorba de a vă bucura de o condus plăcută, de a-l vinde la un preț corect sau de a evita cheltuieli neprevăzute uriașe. Unele dintre aceste acte de service de rutină sunt inevitabile, cum ar fi service-ul de frânare, și tocmai vom afla ce pret sa inlocuiesc discurile de frana ale unui Peugeot 4008 . Chiar dacă este complicat să vă oferim un preț exact, vă vom arăta mai întâi rolul discurilor de frână ale unei mașini, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână de pe Peugeot 4008 dvs. și, în final, de ce și când să schimba-i discurile.

Scopul discurilor de frână ale unui Peugeot 4008

Înainte de a afla costul schimbării discurilor de frână pe Peugeot 4008, vă vom arăta care este scopul acestora. Ele fac parte integrantă din sistemul dumneavoastră de frânare și vă asigură securitatea pe drum. Această componentă de frânare este un consumabil, această piesă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o ai de Peugeot 4008. Există două sisteme de frânare distincte, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora plăcuțele vor fi apăsate pe pereti pentru a incetini vehiculul, foarte des echipati pe vehicule vechi sau pe rotile din spate deoarece au putere de franare mai mica. Discurile, după cum sugerează și numele, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a vă opri Peugeot-ul 4008 . In timp si frecare grosimea discurilor se va reduce si vor deveni mai putin utile.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Peugeot 4008 meu?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana la un Peugeot 4008

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Peugeot 4008? Este important să știți că discurile de frână se vând în perechi, în general, mașina dumneavoastră va fi construită cu ele în față, și nu automat în spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unui autovehicul este concentrată pe partea din față a mașinii, este esențial să le aveți în stare bună de funcționare. Vom ilustra diferitele posibilități disponibile pentru dvs schimbați discurile de frână ale Peugeot-ului dumneavoastră 4008 și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este neapărat cea mai scumpă, dacă ați fost deja nevoit să faceți față unui mecanic al mărcii Peugeot-ului dumneavoastră 4008 trebuie să știți că serviciile sunt întotdeauna la prețuri considerabil mai mari. Vă asigurăm o expertiză care nu există întotdeauna și care în orice caz nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Totuși, schimbarea discurilor de frână ale Peugeot-ului tău 4008 la producător te va costa între 250 și 350 euro pe baza finisajului mașinii tale.
  • De completat de către un centru auto sau un mecanic independent este o soluție din ce în ce mai apreciată de proprietarii de mașini, pentru unii permit să păstreze garanția Peugeot-ului tău 4008 deși minimizând factura. Se estimează că schimbarea discurilor de frână ale unui Peugeot 4008 într-un astfel de garaj este de aproximativ între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să-ți schimbi singur discurile de frână , cu ceva know-how procesul nu este foarte dificil și vei descoperi cursuri pe web. Pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să cumpărați piesa. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Peugeot 4008 meu?

De ce și când să schimbi discurile de frână la Peugeot 4008?

După cum am explicat în introducere, discurile de frână de pe Peugeot 4008 sunt piese auto uzate. Se estimează că discurile de frână au o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de utilizarea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semne vă pot informa asupra necesității de a schimba discurile de frână pe Peugeot 4008:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, asigurați-vă că verificați nivelul lichidului de frână din Peugeot 4008, nu vă gândiți de două ori pentru a cere sfaturi din articolul nostru pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Peugeot 4008, accesați categoria noastră Peugeot 4008.

Legătura cu publicația principală