Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc frana pentru Ford F 150 ?

Este necesar să ai grijă de automobilul tău, dacă vrei să te bucuri de o călătorie plăcută, să-l vinzi la un preț corect sau să eviți cheltuieli neașteptate uriașe. Unele dintre aceste lucrări de întreținere de rutină sunt inevitabile, cum ar fi service-ul de frânare, și vom vedea ce pret sa inlocuiesti discurile de frana ale unui Ford F 150  . Chiar dacă este complicat să vă oferim un preț exact, vom descrie mai întâi funcția discurilor de frână ale unui autovehicul, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Ford F 150 dvs. și, în final, de ce și când pentru a-și schimba discurile.

Funcția discurilor de frână ale unui Ford F 150 

Înainte de a vedea costul schimbării discurilor de frână la Ford F 150, vă vom descrie care este funcția acestora. Acestea sunt o componentă integrantă a sistemului dumneavoastră de frânare și vă asigură securitatea pe drum. Aceasta componenta de franare este un consumabil, aceasta componenta va trebui schimbata in functie de utilizarea pe care o aveti Ford F 150 . Există două sisteme de frânare distincte, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora plăcuțele vor fi apăsate pe pereți pentru a încetini automobilul, echipate adesea pe mașini vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, după cum sugerează și numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a opri Ford F 150  . În timp și frecare, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin puternice.

Weiterlesen:
Lumină portocalie Ford F 150 care rămâne aprinsă

Pret pentru schimbarea discurilor de frana la un Ford F 150 

Vom trece acum la componenta de care sunteți cu siguranță cel mai entuziasmat. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Ford F 150? Este esențial să știți că discurile de frână sunt vândute în perechi, în general, autovehiculul dumneavoastră va fi echipat cu ele în față, și nu întotdeauna în spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unui autovehicul este concentrată pe partea din față a autovehiculului, este necesar ca acestea să fie în condiții bune de funcționare. Vom detalia diferitele posibilități disponibile pentru dvs schimbați discurile de frână ale Ford F 150 și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este neapărat cea mai scumpă, dacă ați avut deja de a face cu o zonă de garaj a mărcii Ford F 150 dvs.  trebuie să știți că serviciile sunt în mod constant considerabil mai costisitoare. Vă asigurăm o expertiză care nu există în mod constant și care în orice caz nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale Ford F 150 la producător vă va costa între 250 și 350 euro în funcție de finisajul autovehiculului dvs.
  • De completat printr-un centru auto sau o zonă de garaj independentă este un remediu din ce în ce mai apreciat de proprietarii de autovehicule, pentru unii îi permit să păstreze garanția Ford F 150 deși reducând factura. Se estimează că schimbarea discurilor de frână ale unui Ford F 150 într-un astfel de garaj este de aproximativ între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să-ți schimbi singur discurile de frână , cu ceva expertiză procesul nu este foarte dificil și vei descoperi cursuri pe internet. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cumpărați componenta. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins la Ford F 150 

De ce și când să schimbi discurile de frână la Ford F 150?

După cum am menționat în introducere, discurile de frână de pe Ford F 150 sunt piese de uzură. Se estimează că discurile de frână au o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de folosirea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semnale vă pot avertiza asupra necesității de a schimba discurile de frână la Ford F 150:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, nu uitați să verificați nivelul lichidului de frână din Ford F 150, nu vă gândiți de două ori pentru a solicita sfaturi de pe pagina noastră de conținut pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Ford F 150, accesați categoria noastră Ford F 150.

Legătura cu publicația principală