Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc frana pentru Audi Q2 ?

Îngrijirea mașinii tale este necesară, fie că este vorba de a te bucura de o condus plăcută, de a o vinde la un preț corect, fie de a evita cheltuieli uriașe neprevăzute. Unele dintre aceste acte de întreținere sunt inevitabile, cum ar fi întreținerea frânei, și vom vedea ce pret sa inlocuiesti discurile de frana ale unui Audi Q2 . Chiar dacă este greu să vă oferim un cost exact, vom descrie mai întâi rolul discurilor de frână ale unui autovehicul, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Audi Q2 dvs. și, în final, de ce și când să schimba-i discurile.

Scopul discurilor de frână ale unui Audi Q2

Înainte de a vedea costul schimbării discurilor de frână la Audi Q2, vă vom descrie care este scopul acestora. Ele fac parte integrantă din sistemul dumneavoastră de frânare și vă asigură siguranța pe drum. Acest element de frânare este un consumabil, această piesă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o aveți Audi Q2. Există două sisteme de frânare diferite, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora plăcuțele vor fi apăsate pe pereți pentru a încetini mașina, echipate adesea pe vehicule vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, așa cum înseamnă și numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a opri Audi Q2 . Pe măsură ce trece timpul și frecarea, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin puternice.

Weiterlesen:
Cum se blochează manual Audi Q2?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana la un Audi Q2

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Audi Q2? Este important de știut că discurile de frână se vând în perechi, în general autovehiculul tău va fi construit cu ele în față, și nu întotdeauna în spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unui autovehicul este concentrată pe partea din față a autovehiculului, este necesar să le avem în bune condiții de lucru. Vom ilustra diferitele posibilități disponibile pentru dvs schimbați discurile de frână ale Audi Q2 și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este de fapt cea mai costisitoare, dacă ați avut deja de-a face cu un mecanic al mărcii Audi Q2 dvs. trebuie să știți că serviciile sunt întotdeauna substanțial mai scumpe. Vă asigurăm o expertiză care nu există întotdeauna și care în orice caz nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale Audi Q2 la producător vă va costa între 250 și 350 euro în funcție de finisajul autovehiculului dvs.
  • A trece pe lângă un centru auto sau un mecanic independent este o solutie din ce in ce mai apreciata de proprietarii de autovehicule, pentru unii permitand sa pastreze garantia Audi Q2 reducand factura. Este de așteptat ca schimbarea discurilor de frână ale unui Audi Q2 într-un astfel de garaj să fie aproximativ între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să-ți schimbi singur discurile de frână , cu ceva cunoștințe sarcina nu este foarte dificilă și vei găsi cursuri pe internet. Pentru aceasta, trebuie doar să cumpărați piesa. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Audi Q2 meu

De ce și când să schimbi discurile de frână la Audi Q2?

După cum am menționat în introducere, discurile de frână de pe Audi Q2 sunt piese auto uzate. Este de așteptat ca discurile de frână să aibă o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de folosirea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semne vă pot avertiza asupra necesității de a schimba discurile de frână la Audi Q2:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, asigurați-vă că verificați nivelul lichidului de frână din Audi Q2 dvs., nu ezitați să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Audi Q2, nu ezitați să consultați categoria noastră Audi Q2.

Legătura cu publicația principală