Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc de frana pentru Volvo XC60 ?

Ingrijirea vehiculului tau este necesara, daca este sa te bucuri de o condus placuta, sa-l vinzi la un pret corect sau sa eviti cheltuieli neprevazute uriase. Unele dintre aceste acte de service de rutină sunt inevitabile, cum ar fi service-ul de frânare, și doar vom descoperi ce pret sa inlocuiesti discurile de frana ale unui Volvo XC60 . Chiar dacă este greu să vă oferim un preț exact, vă vom arăta mai întâi scopul discurilor de frână ale unei mașini, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Volvo XC60 dvs. și, în final, de ce și când să înlocuiți-i discurile.

Scopul discurilor de frână ale unui Volvo XC60

Înainte de a descoperi costul schimbării discurilor de frână la Volvo XC60, vă vom arăta care este rolul acestora. Ele fac parte integrantă din sistemul dumneavoastră de frânare și vă asigură securitatea pe drum. Acest element de frânare este un consumabil, această piesă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o aveți Volvo XC60. Există două sisteme de frânare diferite, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora plăcuțele vor fi apăsate pe pereți pentru a încetini vehiculul, echipate frecvent pe vehicule vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, așa cum înseamnă și numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a opri Volvo XC60 . Pe măsură ce trece timpul și frecarea, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin puternice.

Weiterlesen:
Cum să dezactivați Start Stop pe Volvo XC60

Pret pentru schimbarea discurilor de frana ale unui Volvo XC60

Vom trece acum la partea de care probabil ești cel mai interesat. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Volvo XC60? Este important de stiut ca discurile de frana se vand in perechi, in general masina ta va fi echipata cu ele in fata, si nu intotdeauna in spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unei mașini este concentrată pe partea din față a mașinii, este necesar să le avem în condiții bune de funcționare. Vom descrie diferitele posibilități disponibile pentru dvs înlocuiți discurile de frână ale Volvo XC60 dumneavoastră și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este de fapt cea mai scumpă, dacă ați fost deja nevoit să faceți față unui garaj al mărcii Volvo XC60 dvs. trebuie să știți că serviciile sunt constant mult mai scumpe. Vă asigurăm o expertiză care nu există în mod constant și care în orice caz nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale Volvo XC60 la producător vă va costa între 250 și 350 euro pe baza finisajului mașinii tale.
  • De completat de un centru auto sau un garaj independent este o soluție din ce în ce mai apreciată de proprietarii de mașini, pentru unii le permit să păstreze garanția Volvo XC60 dumneavoastră reducând în același timp factura. Este de așteptat ca schimbarea discurilor de frână ale unui Volvo XC60 în acest tip de garaj să fie în jur de între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să vă înlocuiți singur discurile de frână , cu ceva expertiză sarcina nu este foarte complexă și vei găsi tutoriale pe internet. Pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să cumpărați piesa. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Volvo XC60?

De ce și când să schimbi discurile de frână la Volvo XC60?

După cum am menționat în introducere, discurile de frână de pe Volvo XC60 sunt piese de uzură. Este de așteptat ca discurile de frână să aibă o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de utilizarea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semnale vă pot avertiza cu privire la necesitatea înlocuirii discurilor de frână la Volvo XC60:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, nu uitați să verificați nivelul lichidului de frână din Volvo XC60 dvs., nu ezitați să solicitați sfaturi din conținutul nostru pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo XC60, aruncați o privire la categoria Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию