Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc de frana pentru Volvo V60 ?

Îngrijirea mașinii tale este esențială, fie că este vorba de a te bucura de o condus plăcută, de a o vinde la un preț corect sau de a evita cheltuieli uriașe neprevăzute. Unele dintre aceste lucrări de întreținere de rutină sunt inevitabile, cum ar fi service-ul de frânare, și tocmai vom afla ce pret sa inlocuiesti discurile de frana ale unui Volvo V60 . Chiar dacă este dificil să vă oferim un preț exact, vom descrie mai întâi rolul discurilor de frână ale unei mașini, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Volvo V60 dvs. și, în sfârșit, de ce și când să schimbați discurile sale.

Scopul discurilor de frână ale unui Volvo V60

Înainte de a afla costul schimbării discurilor de frână la Volvo V60 dvs., vă vom descrie care este rolul acestora. Ele sunt o componentă integrantă a sistemului dumneavoastră de frânare și vă asigură securitatea pe drum. Acest element de frânare este un consumabil, această componentă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o aveți Volvo V60. Există două sisteme de frânare distincte, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora plăcuțele vor fi apăsate pe pereți pentru a încetini mașina, echipate frecvent pe mașini vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, după cum indică numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a opri Volvo V60 . Pe măsură ce trece timpul și frecarea, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin utile.

Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Volvo V60?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana ale unui Volvo V60

Vom trece acum la componenta pe care aproape sigur vă place cel mai mult. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Volvo V60? Este important de stiut ca discurile de frana se vand in perechi, in general masina ta va fi construita cu ele in fata, si nu neaparat in spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unui autovehicul este concentrată pe partea din față a mașinii, este esențial să le aveți în condiții bune de lucru. Vom ilustra diferitele posibilități disponibile pentru dvs schimbați discurile de frână ale dvs. Volvo V60 și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este de fapt cea mai scumpă, dacă ați fost deja nevoit să faceți față unei zone de garaj a mărcii Volvo V60 dvs. trebuie să știți că serviciile sunt întotdeauna mult mai costisitoare. Vă asigurăm o expertiză care nu există întotdeauna și care indiferent de motiv nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale Volvo V60 la producător vă va costa între 250 și 350 euro pe baza finisajului mașinii tale.
  • Pentru a trece pe lângă un centru auto sau o zonă de garaj independentă este un remediu din ce în ce mai apreciat de proprietarii de mașini, pentru unii le permit să păstreze garanția Volvo V60-ului tău deși scad factura. Se estimează că schimbarea discurilor de frână ale unui Volvo V60 în acest tip de garaj este de aproximativ între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să-ți schimbi singur discurile de frână , cu ceva experienta procedura nu este foarte complexa si vei descoperi tutoriale pe web. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cumpărați componenta. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Cum deschizi portbagajul Volvo V60 din interior?

De ce și când să schimbi discurile de frână la Volvo V60?

După cum am explicat în introducere, discurile de frână de pe Volvo V60 sunt piese auto uzate. Se estimează că discurile de frână au o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de utilizarea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semnale vă pot anunța asupra necesității de a schimba discurile de frână de pe Volvo V60:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, asigurați-vă că verificați nivelul lichidului de frână din Volvo V60 dvs., nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo V60, aruncați o privire la categoria Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию