Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc de frana pentru Volvo S90 ?

Îngrijirea automobilului dumneavoastră este fundamentală, fie că este vorba de a vă bucura de o condus plăcută, de a-l vinde la un preț corect sau de a evita cheltuieli uriașe neprevăzute. Unele dintre aceste acte de întreținere sunt inevitabile, cum ar fi întreținerea frânei, și vom vedea ce pret sa inlocuiesti discurile de frana ale unui Volvo S90 . Chiar dacă este dificil să vă oferim un cost exact, vă vom explica mai întâi funcția discurilor de frână ale unui autovehicul, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Volvo S90 dvs. și, în cele din urmă, de ce și când pentru a-și schimba discurile.

Scopul discurilor de frână ale unui Volvo S90

Înainte de a vedea costul schimbării discurilor de frână la Volvo S90, vă vom explica care este scopul acestora. Acestea sunt o componentă integrantă a sistemului dumneavoastră de frânare și vă asigură siguranța pe drum. Această componentă de frânare este un consumabil, această componentă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o aveți Volvo S90. Există două sisteme de frânare diferite, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora plăcuțele vor fi apăsate pe pereți pentru a încetini automobilul, adesea echipate pe mașini vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, așa cum înseamnă numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a opri Volvo S90 . Cu timpul și frecarea grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin utile.

Weiterlesen:
Cum să dezactivez alarma de centură pe Volvo S90?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana ale unui Volvo S90

Vom trece acum la componenta de care probabil ești cel mai interesat. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Volvo S90? Este important să știți că discurile de frână se vând în perechi, în general, autovehiculul dumneavoastră va fi construit cu ele în față, și nu automat în spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unei mașini este concentrată pe partea din față a autovehiculului, este fundamental să le aveți în stare bună de funcționare. Vom rezuma diferitele posibilități disponibile pentru dvs schimbați discurile de frână ale dvs. Volvo S90 și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este neapărat cea mai scumpă, dacă ați avut deja de-a face cu un mecanic al mărcii Volvo S90 dvs. trebuie să știți că serviciile sunt în mod constant considerabil mai costisitoare. Vă asigurăm o expertiză care nu există în mod constant și care în orice caz nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale Volvo S90 la producător vă va costa între 250 și 350 euro pe baza finisajului autovehiculului dumneavoastră.
  • A se completa de către un centru auto sau un mecanic independent este o soluție din ce în ce mai apreciată de proprietarii de autovehicule, pentru unii le permite să păstreze garanția Volvo S90-ului tău limitând în același timp factura. Este de așteptat ca schimbarea discurilor de frână ale unui Volvo S90 în acest tip de garaj să fie în jur între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să-ți schimbi singur discurile de frână , cu ceva expertiză sarcina nu este foarte complexă și vei găsi tutoriale pe web. Pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să cumpărați componenta. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Volvo S90 meu?

De ce și când să schimbi discurile de frână la Volvo S90?

După cum am dezvăluit în introducere, discurile de frână de pe Volvo S90 sunt piese auto uzate. Este de așteptat ca discurile de frână să aibă o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de utilizarea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semne vă pot avertiza asupra necesității de a schimba discurile de frână la Volvo S90:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, nu uitați să verificați nivelul lichidului de frână din Volvo S90 dvs., nu ezitați să consultați articolul nostru pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo S90, aruncați o privire la categoria Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector