Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc de frana pentru Volvo S60 ?

Este important să aveți grijă de vehiculul dvs., fie că este vorba de a vă bucura de o condus plăcută, de a-l vinde la un preț corect sau de a evita cheltuieli neprevăzute uriașe. Unele dintre aceste lucrări de întreținere de rutină sunt inevitabile, cum ar fi service-ul de frânare, și doar vom descoperi ce pret sa inlocuiesti discurile de frana ale unui Volvo S60 . Chiar dacă este greu să vă oferim un cost exact, vom descrie mai întâi rolul discurilor de frână ale unui autovehicul, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Volvo S60 dvs. și, în final, de ce și când să înlocuiți-i discurile.

Funcția discurilor de frână ale unui Volvo S60

Înainte de a descoperi costul schimbării discurilor de frână pe Volvo S60 dvs., vă vom descrie care este rolul acestora. Ele fac parte integrantă din sistemul dumneavoastră de frânare și vă asigură siguranța pe drum. Acest element de frânare este un consumabil, această piesă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o aveți Volvo S60. Există două sisteme de frânare diferite, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora plăcuțele vor fi apăsate pe pereți pentru a încetini vehiculul, echipate adesea pe vehicule vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, după cum indică numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a opri Volvo S60 . Cu timpul și frecarea, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin puternice.

Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Volvo S60?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana ale unui Volvo S60

Vom trece acum la partea de care aproape sigur ești cel mai entuziasmat. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Volvo S60? Este important să știți că discurile de frână sunt vândute în perechi, în general, autovehiculul dumneavoastră va fi echipat cu ele în față, și nu neapărat în spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unui autovehicul este concentrată pe partea din față a autovehiculului, este important să le aveți în condiții bune de lucru. Vom detalia diferitele posibilități disponibile pentru dvs înlocuiți discurile de frână ale dvs. Volvo S60 și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este neapărat cea mai scumpă, dacă ați fost deja nevoit să faceți față unui mecanic al mărcii Volvo S60 dvs. trebuie să știți că serviciile sunt în mod constant la prețuri mult mai mari. Vă garantăm o expertiză care nu există în mod constant și care în orice caz nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale Volvo S60 la producător vă va costa între 250 și 350 euro în funcție de finisajul autovehiculului dvs.
  • A se completa de către un centru auto sau un mecanic independent este o solutie din ce in ce mai apreciata de proprietarii de autovehicule, pentru unii permitand sa pastreze garantia Volvo S60-ului tau desi reducand factura. Se estimează că schimbarea discurilor de frână ale unui Volvo S60 într-un astfel de garaj este de aproximativ între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să vă înlocuiți singur discurile de frână , cu ceva cunoștințe procedura nu este foarte complexă și vei găsi ghiduri pe internet. Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați doar piesa. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă la Volvo S60, ce să fac?

De ce și când să schimbi discurile de frână la Volvo S60?

După cum am dezvăluit în introducere, discurile de frână de pe Volvo S60 sunt piese de uzură. Se estimează că discurile de frână au o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de folosirea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semnale vă pot avertiza cu privire la necesitatea înlocuirii discurilor de frână la Volvo S60:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, asigurați-vă că verificați nivelul lichidului de frână din Volvo S60 dvs., nu ezitați să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volvo S60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию